KALLE.

Fy vilken trevlig kväll det var igår :) Jag som hade tänkt ha en lugn hemmakväll, haha.. Men det är ju oftast impulsfesterna som blir roligast !              Carro kom hem till mig vid halv 8, då gjorde jag mig iordning. Vid 8 tog vi bussen hem till henne. Där satt vi på balkongen och förfestade / chillade lite hon o jag. Sen kom Magnus och hämtade oss, då fixade vi lite dricka till kvällen, åkte hem till mig o hämtade mitt leg, som jag alltid glömmer. Tillbaka hem till Carro där vi tre satt på balkongen och förfestade lite till :) Vid 23 åkte vi till en förfest där Jonna var, det var helt okej.. mysig lägenhet hade dom iaf. Halv 1 åkte jag, carro och magnus till Brygget, där var det himla trevligt :D Massor känt folk överallt, som man inte träffat på minst 100 år. Tiden gick jättefort, helt plötsligt blev klockan 2 och det stängde. Bandet som hade spelat där under kvällen frågade om dom fick hänga med på efterfest, haha. Men istället för dessa 3 killar tog vi med oss 6 andra killar hem till Carros lägenhet. Innan det tog vi varsin french hotdog på peckas, mums!
Klockan blev 4, 5 & 6 och jag, Carro, Magnus, Tobbe, Rasmus, Robin o resten av killarna satt på balkongen och hade det trevligt. Den sista halvtimmen somnade jag när jag låg lutandes över bordet, haha :D Så går det om man pendlar o måste gå upp kl. 6 ! Alla killar gick hem utan Robin som stannade kvar och sov i Carros stol, haha. Jag sov i soffan med 1 hund och 2 katter, och Carro hade sin stora, sköna säng.
Åkte hem vid 2 idag, sov ett par timmar och nu har jag precis ätit kvällsmat - kycklingfilé o pommes :) Ska hoppa in i duschen strax och sen är det dags att börja göra sig iordning för nästa fest :) Dock tror jag inte den här kvällen kommer slå gårdagen, det är inte mycket som gör det ;) Kalleee !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0