Helgen :)

September imorgon. Sjukt. Men jag ser fram emot det, massor kul som händer i september :) Ett bra slut på augusti blev det ju iaf! Hugos i fredags var skitkul. Första gången som Carro o jag gick ut bara hon o jag. Tyvärr missade vi de manliga stipporna, men vi var med på nån lek och jag fick en gratis shot.. för att jag åkte ut först. HAHA. Aja, nån måste ju göra det :D När jag kom hem vid 4 tiden så råkade jag lägga mig på min mobil, knät kom rakt på skärmen så den sprack och nu kan jag inte se nånting. Jäkla skit. Den funkar iaf att ringa med och sätta alarmet, för jag vet ungefär hur man måste trycka för att komma in på menyn o de där.. men pappa ska ta med den till jobbet imorgon, och jag ska få låna mammas mobil medans min är på lagning. Kanske är dags att laga mobilen nu va, eller vad säger ni mina vänner? ;)

I Lördags mådde jag skit när jag vaknade halv 7 på morgonen. Kände för att stänga av mobilen och sova bort hela dagen, men jag gick upp.. drack nån liter vatten, fixade till hår & smink och sen kom M o hämtade mig kvart över 7. Jag sov i bilen hela vägen till Finnspång.. när jag vaknade mådde jag dåligt igen, men det gick över när jag fick lite frukost. Vid 10 började folket komma så från då till 15-tiden stog jag o M och sålde sockervadd. Det var skitroligt :) Så många små barn överallt. Ibland när det var mindre kö gjorde jag extra stora sockervadd, då lyste hela barnens ansikten upp som en sol :D haha, så söta. Det var verkligen jättekul.. Folket jag åkte dit med är helt underbara allihopa, man har skitroligt varje gång man träffar dem. Och så var det nån kille som sjöng o spelade gamla goa hits, cirkus, ponnyridning och ja, allt möjligt. Var hemma vid 17, då åt jag kvällsmat och fixade till mig inför nästa fest. 19.30 kom M och hämtade mig o så åkte vi hem till Jonna. Där var det nästan bara människor som jag aldrig träffat förut ( och så Jennie förstås <3 ) men det var himla trevligt ändå.. efter nån timme och lite dricka pratade alla med alla. Nångång drog vi till Brygget, där var det ganska dött ( dock väldigt många snygga killar ) och jag var trött, så vi åkte hem efter nån timme :)

Idag har jag inte gjort ett skit så nu har jag inget mer att skriva. Sovmorgon imorn, skönt :) Men jag ska sova tidigt ikväll ändå tänkte jag. Funderar på att gå förbi Harmoni och hälsa på imorgon innan jag åker till skolan, det var ju ett bra tag sedan jag var där nu. Men men, puss på er sötisar!

Kommentarer
Postat av: jennie

HEEYyy bryydeen !

fan, denhär kvinnan kundeju knappt stå på sina egna ben efter klockan elva i lördags, jisses amalia vilken fylla :D

Jag som hade spanat in dendär lars, såg honom inte på brygget en enda gång, tror jag, haha !

Finns inte mycket jag minns från den bryggetvistelsen.

Uschdå, haderu trevligt då?

2008-09-01 @ 12:33:39
URL: http://flashback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0