By your side.


Jag ska försöka att skriva ett någorlunda positivt inlägg, trots att jag är sjuk och mår allmänt dåligt :) Torsdag idag, vilket betyder att det är fredag imorgon.. Då hoppas jag så in i --- att jag är frisk så att jag kan gå till skolan. Permanent av ögonfransar står på schemat, och så ska vi få allt vårt smink, sminkborstarna och manikyrredskapen :D På kvällen ska jag antingen till Mjölby, eller så stannar jag kvar i Motala och går ut med mina favoriter :) På Lördag blir det nog utgång igen, den här gången med världens bästa Annis! Söndag är slappisdag, och då är det plugg o städning som gäller.

Det var ju ett tag sedan jag bloggade nu kom jag på.. Jag har inte gjort så jäkla mycket sedan dess faktiskt, igår var vi i Norrköping på studiebesök, himla mysigt :) Sen på kvällen var jag bara hemma o satt vid datorn och kollade på tv :)
I tisdags var jag hemma o sjuk, precis som idag, men på kvällen kom Juhanna hit och vi åt B&J's cookie dough, godis och kollade på Idol. Myspys :)
Och det är pretty much it.

Igår innan jag skulle sova kollade jag blogg.se en snabbis.. fastnade för den här bloggens namn och gick in o läste. Det är Maddes blogg.. Madde dog i cancer den 15/9. Eftersom jag precis hittat hennes blogg så vet jag inte så mycket om tjejen, men efter att ha läst ett par inlägg så var jag helt rörd. Hittade även Maddes mammas blogg, där hon skriver om Maddes sista tid i livet bl.a. Jag började gråta såklart, och det är jag nog inte ensam om. Sånt här är så hemskt, Madde verkar ha vait en så positiv tjej. Det är människor som henne som får en att ta vara på livet lite mer. Jag måste verkligen bli bättre på att uppskatta livet och inte gnälla hela tiden.. det tycker jag att vi alla borde bli bättre på. Helt plötsligt kan det ju vara försent..

Kommentarer
Postat av: H

http://therealcolombo.blogg.se/index.html

Hennes pojkväns blogg.. helt sjukt vad en blogg kan beröra asså:/

blir helt tagen av att läsa det.. :(

2008-09-18 @ 16:01:37
URL: http://minii-h.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0