Tisdag!

Hej på er :) Jag har haft ett par riktigt bra dagar sedan jag bloggade senast. I fredags kväll körde vi poker hemma hos Robin, han vann såklart, men jag kom 3a :) Robins morfar och mormor var med också så det var riktigt kul, vi körde från 8 till halv 1 på natten, haha :P I lördags åt vi bara en lätt frukost för vid 1 skulle vi fika med mamma, pappa, min bror och mathilda på Fräcka fröken i stan. Efter fikat gjorde jag och Mathilda en uppgift som vi fått i naturkunskapen - gå till en kläd-, smink och mataffär och kolla om dem sålde ekologiska varor. Enormt tråkigt. Vi fastnade inne på kicks där vi provade parfymer och läppglans istället :P På lördagkvällen blev det fest.. jag och Robin var egentligen inte festsugna alls, men Lace övertalade oss, så vi spenderade kvällen hos Carro som fyllde 20. Riktigt trevligt faktiskt. Jag och Robin drack piggelindrinkar och körde singstar :D Vid 23 drog folket ut, då gick jag o Robin och åt pizza o sen åkte vi hem :)

I söndags minns jag inte riktigt vad vi gjorde, körde guitar hero halva dagen tror jag, och chillade andra halvan kanske. Igår däremot blev det inget chillade. Jag och Robin höll på från 9 till 17 med att rensa i mina garderober, städa och måla. På kvällen åkte vi hem till honom och såg Gran Torino ( tror jag den hette ) och sen somnade vi skapligt :) Idag har jag bara varit i skolan och haft Naturkunskap och Idrott, på idrotten körde vi bowling.

Det var nog allt, haha :) En jäkla telefonförsäljare ringde nyss.. han var nog stressad eller något för han babblade på och jag fick inte säga någonting. Vet inte vad det var för skit han lurade på mig, men han lovade att jag bara skulle få hem ett papper och efter det skulle jag kunna bestämma om jag var intresserad eller inte. Sist när jag var med om nåt sånt här lovade killen också detta, men efter det har jag fått hem 3 räkningar med olika belopp, för någonting jag inte ens beställt.

Snart kommer Sara hit, vi ska ta en promenad :) Innan dess måste jag fila mina naglar, för de flesta gick av under bowlingen :P Bloggar mer sen kanske, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0