När ingen ser..

Tur att ingen ser min nu, haha.. Jag sitter i sängen med myskläderna på och en fin brun ansiktsmask i ansiktet och shakar till Ali Payami - Blade (videon finns i några inlägg längre ner). Den låten är ju för bra alltså, går inte vara still till den :D .. Och det finns ju faktiskt inte så mycket annat man kan göra när man är hemma o "sjuk". Sjuk kan man väl inte kalla det riktigt.. jag är hemma pga mitt finger, hehe. När jag hjälpte Carro att sy hennes löshår i onsdags så fick jag in nålen ganska långt under nageln. Gjorde skitont, men efter det har det bara blivit värre o värre och nu är fingertoppen typ lila/blå. Somnade inte förrän halv fem inatt eftersom det pulserade så mycket :S Hur lyckas man? haha. Blir nog vårdcentralen idag.

Vad dålig jag har blivit på att blogga igen ..
har massor att berätta om o visa här i bloggen ju, men det blir aldrig någon tid över :P Jag har shoppat som en jäkla galning på sista tiden alltså, funderar på att ha nåt köpförbud under en månad eller nåt nu.. men det kommer ju inte gå ändå - jag måste ju köpa köksbord o lite andra smågrejer till lägenheten. Dock är det köpförbud på kläder och smink från och med nu! :)


Här är lite av det jag köpt på sista tiden :) Sen har jag köpt en väska och lite grejer till lägenheten med.
Just det, igår handlade jag på systemet för första gången också :D Det blev Xide X-mas, den nya Xide Winter, glögg och en lång röd/rosa flaska med nån vodka/strawberry-grej i. Artic hette den, ska bli kul att testa :)


Kommentarer
Postat av: Angelica - MakeupArtist

å sås fin bloggen är :D

2009-11-21 @ 02:45:51
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0