Hemma igen.

Hej på er. Nu är jag hemma igen :) Kom hem från Olofström elva igårkväll, men somnade inte förrän runt 3. I bilen påväg hem sa jag att nu jäklar ska jag vila ett par helger, men nu när jag vilat upp mig lite så är jag sugen på att dra iväg igen. Det blir lite som ett beroende känner jag.. pengarna, att resa runt, massor nytt folk. Dock är saknaden efter Robin väldigt jobbig, så jag ska vara hemma ett par helger nu, och bara ta det lugnt med honom :) Förutom på Lördag då jag ska till Ullared med mamma, höhö. Har inte varit där på flera år så det ska bli kul!

Har faktiskt inte haft tid att sitta vid dator på senaste tiden. Var ju i norge förra helgen, kom hem på måndagen, drog till skolan på tisdagen.. helt i onödan, var hos Robin utan dator tills torsdag kväll och åkte till Olofström fredag morgon. Och nu är jag ungefär 5000kr rikare vilket känns jäkligt bra. Jag är van att inte ha några pengar, så nu vet jag inte riktigt vart jag sa göra av dem.. haha :D Funderar på en tatuering, men jag kan inte bestämma mig för vad eller vart.

Såg att jag fått en kommentar när jag kom hem om att jag blivit nominerad till Veckans blogg hos en tjej. Det var ju kul, så ni kan ju gå in och rösta om ni vill ;) Det gör ni här.

Nahe nu ska jag nog hoppa in i duschen.. skulle varit i skolan nu egentligen. Hade spa-dag idag kl. 10, men jag trodde det började 11.45 så jag satte klockan på halv 8 för att hinna duscha innan, men såklart vaknade jag ju kvart i 10, haha. Jäkla skit. Hade velat vara med på det faktiskt, men men.

Bloggar mer om ett tag, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0