Love is my drug.

Jag och Robin har haft ett par mysiga dagar i min sommarstuga ute vid övralid :) I måndags sov Martin och Mathilda där också, då åt vi pizza, körde kubb och badade i kavelbäck. När dem åkt tillbaka till storstaden grillade jag och Robin hamburgare och njöt av utsikten. Tyvärr glömde jag kameran, men det blir nog fler sånna kvällar i sommar ;) När vi ätit och klockan blivit 22 åkte jag o Robin ner till Lemunda och tog ett kvällsdop. Solen gick ner precis då så det var jättemysigt. Idag har vi varit i Lemunda igen för att svalka oss lite, det blir så himla varmt när man ligger i solen ju! Vid halv 4 kom mormor o morfar upp till stugan, då åt vi sill o potatis, och jordgubbar o glass till efterrätt. Mu-ums!

När jag kom tillbaka till vardagen igen blev allt ganska skit. Jag har ringt runt till chefen o hans ex för att kolla så att jag och D fick jobba i helgen, men nej, det var visst fullt nu. Trots att chefen lovade att vi skulle få jobba för en vecka sedan, Ooh. Inga pengar den här helgen heller alltså.. Hoppas verkligen att vi får jobba nästa helg!

Dessutom är jag trött på en person som har mig som nån jäkla reserv när ingen annan har tid för henne. Jag blir så besviken på dig, så jäkla svårt kan det väl inte vara att höra av sig? Tur att man har dom riktiga vännerna iaf :)

Funderar på om jag ska gå och lägga mig nu.. Har hållt på med datorn hela kvällen. Formaterat, installerat drivrutiner och program som jag behöver. Nu är datorn som den ska igen, det enda som saknas är någon fin bakgrundsbild :)

Nu säger jag godnatt, sen får vi se om jag går och lägger mig eller inte ;) Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0