101202

Har haft tre skitmysiga dagar med Victor nu, det är därför det har varit så dålig uppdatering.. igen. Det är första gången han är i Motala så jag har spenderat så mkt tid med honom som jag bara kan, istället för att sitta vid datorn. I tisdags efter att jag mött honom på tågstationen tog vi en sväng på stan och jag köpte en parfym på Kicks. Eller rättare sagt fyra parfymer.. Det var en sån där presentförpackning, som dom har nu vid jul, med 4 st olika paris Hilton parfymer :) Efter det gick vi hem till mig så fick han se min lägenhet, o sen körde vi lite Tony Hawk.

Igår var vi inne nästan hela dagen.. har verkligen ingen lust att gå ut i det här vädret :P Men vid 5-tiden tog vi en promenad.. Vi skulle gå o handla lite mat på Östenssons men vi tog en liten omväg förbi Varamon så att han fick se hur det ser ut :) På kvällen åt vi kycklingspett med sötsur sås o ris till, asgott va det! O sen såg vi på Bonde söker fru och körde lite Guitar Hero med.

Idag vaknade vi ganska tididgt, kollade på tv, åt frukost, kollade lite mer på tv, beställde pizza, kollade på tv.. ja, ni fattar :D Som jag sa till mamma förut - det är faktiskt okej att bara ligga inne o göra ingenting en dag som denna. Det är bara kallt och vidrigt ute, usch. Imorgon ska vi drock gå hem till mamma o äta kvällsmat o köra Wii :) Har knappt träffat mamma, kjell o min bror sen jag fyllde år, så det ser jag fram emot väldigt mycket.

Nehe, nu ska jag krypa ner i sängen brevid min favorit :) Det känns så jäkla bra att ha någon brevid sig när man somnar/vaknar. Känner mig väldigt bortskämd just nu, han ger mig komplimanger och tar hand om mig som ingen annan.


Förövrigt så saknar jag Denice väldigt mycket : /

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0