101219

Har haft en väldigt mysig helg :) Gårdagen spenderades hos farmor o farfar tillsammans med pappa.. Vi åt varma mackor, kollade på Robinson-finalen och hade det mysigt. Vid 22-tiden åkte pappa o jag hem till huset och la oss i han o Annikas säng. Han hämtade chips o dricka, och där låg vi i sängen o såg på film tills långt in på småtimmarna :) Idag fick jag frukost på sängen, sen fick jag ligga kvar i sängen o vakna till en stund, sen åkte vi till farmor o farfar och åt lunch. Kycklingpaj, sallad och skitgod dressing! Pappa, jag o farmor åkte en sväng o köpte julklappar, sen åkte pappa o jag hem hit igen :) Har legat i den stora sängen hela kvällen.. Pappa har pratat med Annika, jag har pratat med Victor, vi har sett på "Vem kan slå Filip och Fredrik" och en film med Robert Gustavsson, pappa har gjort popcorn, och jag har kört fb-spel :P Minns inte senast pappa och jag umgicks bara vi.. Förr när jag bodde hemma kunde vi nog knappt umgås han o jag, vi bråkade ganska mycket då eftersom båda är lika envisa, men nu har vi väl lärt oss att ta vara på tiden tillsammans :)

Nu har pappa somnat iaf, det är bra för imorgon börjar han sitt nya jobb :) Jag ligger o kollar på en film från 80-talet med Julia Roberts. Jag hade kunnat göra allt för att få va ung i USA, fast jag hade nog hellre varit ung på 50- eller 60-talet än på 80-talet faktiskt. En sak är säker.. Jag tänker besöka USA minst en gång i mitt liv!

En grej till. Jag tycker själv det är ganska omoget att skriva skit om andra i sin blogg, men nu måste jag skriva av mig. Snälla människa försök inte beté dig som 25 år när du inte är det, du är i samma ålder som jag var när jag började skriva i den här bloggen, då är det okej att vara lite fjortis. Det är nog första gången i mitt liv jag ber någon att vara fjortis, haha.. men jag tyckte mycket bättre om dig förr när du inte försökte vara någon du inte är. Tro mig, sen när du är 25 år på riktigt kommer du ångra dom åren du slösade bort på att "leka" mogen. När jag ändå håller på kan jag väl tillägga att jag hatar folk som är i min ålder men betér sig som 13 också, det är nästan ännu värre..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0