101227

Förstår inte varför jag utsätter mig själv för sånt här :P Det började med att jag hittade en väska som jag använde mycket i somras, tömde den och där låg massor kvitton från Trelleborg, Kalmar, Karlskrona, Jönköping, Glommen, Skene och massor andra städer jag besökte i somras. Började tänka tillbaka på allt man varit med om det här året och fick för mig att jag skulle lägga in alla bilder från mobilen i datorn. 2600 bilder och 4 timmar senare ligger jag nu i sängen och saknar tivolit mer än någonsin. 3 månader har jag nu varit hemma och 3 månader är kvar innan säsong 2011 börjar. Jag trivs väldigt bra hemma och vill egentligen inte åka ifrån Victor, min familj, mina vänner och lägenheten, men vad ska man göra.. Tivolilivet är underbart. Beroendeframkallande.

Lyssnar på min "tivoli 2010-playlist" på Spotify samtidigt som jag skapar ett nytt album på facebook där jag lägger in alla bilder från Norge. Det känns som man har minnen till varje låt. All the right moves - Halden, I'll do you like a truck - Fredriksstad, Stereo love - Malmö.... Första halvan av säsongen var bäst, vet inte riktigt varför. Andra halvan borde ha varit bättre tycker jag eftersom jag hade mina vänner med mig och vi var i Sverige. Men det är något speciellt med Norge, allting var nytt och spännande, jag var bara en ensam liten tjej ute på vägarna :)

Aahh blir knäpp. Försökte ladda upp alla 52 bilder ifrån Norge på en gång, men de gick visst inte. Sen tog jag 8 åt gången men inte ens det pallade mitt internet så nu får jag lägga in alla en och en.. lär ju ta sin lilla tid, men jag är inte ens trött så det gör inte så mycket :) Det här är säkert världens tråkigaste blogg just nu för er som inte alls är intresserade av tivolit, men jag lär väl komma ur den här "sakna tivolit-perioden" snart antar jag så då blir det lite roligare inlägg :)


Trondheim var underbart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0