101115

Har haft en jättebra födelsedag! :) Dagen började på topp.. kl. 00.00 natten till idag låg jag i mammas bubbelbadkar med en cider (tänkte lyxa till det lite :P) och lyssnade på musik från datorn. Kan det bli bättre? Hmm ja, jag kunde ju haft en man brevid mig i badkaret, men det var mysigt ändå!
Vaknade vid 9-tiden imorse av mammas födelsedags-kram, sen åt vi frukost - ägg, oboy o grejer. Mums :) Fixade till mig lite snabbt, sen kom mormor o morfar och hämtade oss o vi drog till Linköping. Fick en jättefin vinterjacka av mamma som jag älskar.. för en gångs skull hittade jag en jacka som är både snygg OCH varm. Vägrar frysa lika mycket den här vintern som jag gjort dom senaste vintrarna! Vi gick runt i ett par timmar, mamma och mormor skulle också köpa jackor så det tog lite tid :) Jag köpte ett te på Indiska som hette typ Cozy Christmas eller något sånt.. älskar alla smaker/dofter som påminner om julen, sen fick jag en High tech lighter Platina från Make up store av mamma också :) Man lägger den som en bas på ögonlocket innan man lägger på ögonskugga. Den får skuggan att sitta bättre och pigmenten att synas mer.. ska bli kul att testa imorgon bitti! När vi var inne i en skoaffär blev vi även vittnen till en tjej som försökte sno ett par skor. Hon var i min ålder, fy vad jag skulle skämmas om jag betedde mig sådär! Hon gick ut ur affären och då började larmet tjuta så hon gick in igen, öppnade en påse och tog upp ett par skor som hon slängde på golvet, SEN började hon springa.. Alltså, hur tänker människan? För det första var det fullt av folk runt omkring som såg henne, och för det andra.. Varför inte bara springa direkt? Då får hon ju iaf ut något av att bete sig sådär. Ofta man går in, plockar upp skorna och sen springer, haha :P Aja, det finns folk till allt.

När jag kom hem vid halv 4 hann jag bara byta om lite snabbt, sen kom farmor o hämtade mig o vi drog in till stan. Fick två foundations, två par strumpor och ett par trosor av henne + 500:- :) Köpte med oss baguetter och åkte hem till farfar, där var min bror, pappa o Annika med, så vi åt lite och firade mig. Fick ett presentkort på Kicks av pappa o Annika, så på onsdag ska jag till stan o köpa mig något!
Kom hem till mig vid halv 8, och sen dess har jag kollat på tv:n o pratat i telefon bara.. Åkte förbi Cloetta på vägen hem från Linköping och köpte lite godis, så jag sitter här nu och dricker te o äter chokladpraliner, skitmysigt! Det är faktiskt skönt att avsluta sin födelsedag ensam i lugn o ro :) Nu är det fotbollsgalan på tv så jag funderar på att sätta på en film som jag fick idag (hämtade ut ett paket med böcker/filmer på vägen hem från stan).

Tack allihopa för alla gratulationer jag fått idag :) Blev skitglad varje gång någon skrev på profilen/skickade sms/skrev på msn.. och så har jag faktiskt fått ett par kort på posten idag också. Uppskattar allting väldigt mycket, tack! Dock måste jag säga att jag blir liite besviken när en av dom viktigaste personerna i mitt liv inte hör av sig, det är jobbigt när det känns som att man glöms bort mer och mer för varje dag som går. Men, som jag har lärt mig den här sommaren - fokusera på det positiva! Så jag är glad ändå :) Puss på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0