Lördag.

Jäklar vilken bra dag det var igår :) Var uppe tidigt och tänkte gå ut o gå, men det blåste så mycket så jag somnade om.. Vaknade vid 12 (trodde jag) och fick lite panik för mamma o Kjell skulle hämta mig vid 12.40 så skulle vi åka till sjukhuset. Skyndade mig och hann precis bli klar i tid. Väntade i typ tio minuter sen ringde jag mamma och frågade vart dom höll hus. Då sa hon att dom precis ätit och att dom kommer om en timme. "Okej?" Sen förstod jag vad problemet var, jag hade glömt ställa om klockan, så jag stog alltså där ute o väntade på dom redan tjugo i tolv, haha :D Så jag gick in igen o la mig o chillade en timme, första gången som jag är klar sådär tidigt.. jag brukar alltid va lite sen annars :P

På sjukhuset gick det skitbra iaf, jag fick t.o.m. frikort för att jag varit så mycket på sjukhuset/vårdcentralen på sista tiden.. Så nu går jag gratis överallt i fortsättningen! När jag var klar där tog mamma och jag en promenad in till stan, köpte hårfärg och fikade på nåt nytt fik som ligger vid JC. Väldigt mysigt :) När jag kom hem till mig började jag med hårfärgen direkt.. hade lite ont om tid eftersom jag skulle till pappa och Annika senare på kvällen. Problemet var att allt var så jävla osmidigt :D Jag skulle bleka utväxten + färga underhåret, problemet var att blekningen skulle läggas i på torrt men rent hår, och den röda hårfärgen skulle läggas i på icke nytvättat hår men fuktigt hår!(!!). Så jag fick blöta hela håret, tvätta bara överhåret, sen torka bara överhåret och behålla underhåret fuktigt, haha :P Och innan det var jag ju tvungen att stå och dela upp hela håret i en överhår-del och en underhår-del. Hela proceduren, inkl. applicering och verkningstid tog väl ca. 3 timmar, haha. Men nöjd blev jag! Fixade smink o kläder lite fort, sen kom farmor o hämtade mig.. då åkte vi och köpte pizza som hon och farfar bjöd mig, min bror, pappa och Annika på :) Åt pizzan hemma hos pappa, och satt o pratade länge vid köksbordet, sen kollade vi på tv och åt godis en stund innan Magnus kom o hämtade mig.. hem till mig, hämta dricka, på med lite extra parfym, sen iväg hem till Carro på fest :D Körde lite "jag har aldrig" och skrattade åt Carro när hon först vippade ut sitt vinglas, sen vippade ut koppen som användes som askkopp (så kortleken låg och simmade på bordet i en blandning av vin och ciggfimpar), sen trillade hon av stolen, rev ner en kruka och sen tappade ut hela kortleken i knät, hahah. Verkligen inte hennes lycko-dag igår alltså!
Drog in till stan runt 12. Träffade heggson, Jimmy kamel, och massor annat folk som jag inte sett på skitlänge, inne på citybowl :) Skitkul hade jag! Någon dans blev det dock inte.. jag dansade så det räcker för hela året förra Lördagen :P När stan stängt var det dags att dra på efterfest hos Ville.. Där lyckades jag låsa in mig på toaletten för första gången i mitt liv :D Vred låset åt ena hållet, ryckte i handtaget, vred åt andra hållet, ryckte lite mer.. sen upprepades det där ett par gånger innan jag insåg att jag var fast. Började sparka lite på dörren, banka lite och ropa på Carro. Men jag fick typ inte fram några ord för jag skrattade så mycket, tyckte det var lite komsikt att just jag skulle låsa in mig på toaletten klockan 3 på natten hos en person jag inte känner, haha. Tillslut, efter typ 20 minuter, fick jag upp dörren med lite våld :D Aa.. det var en väldigt rolig och händelserik efterfest iaf :) Åkte hem till mig vid 4 nångång, åt lite pizza och sen somnade jag direkt.

Idag har däremot varit en väldigt händelselös dag. Sov skitlänge, satte på datorn.. och nu, sex timmar senare, ligger jag fortfarande i sängen framför datorn. Men jag lovade mig själv att ta det lite lugnt ett tag framöver, så det tänker jag göra :) Mamma är påväg hit med mat till mig (är lite bortskämd ibland), så snart ska jag äta lite, sen ska jag nog tända lite ljus och mysa med mig själv i soffan. Så jävla skönt att bara vara helt själv för en gångs skull :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0