En stor fet smäll.

Vet inte varför, men jag börjar alltid tänka på en massa saker vid den här tiden på dygnet. Och alltid är det saker som gör mig irriterad, ledsen, besviken, arg osv. Den senaste veckan har det varit samma tankar varje kväll.. Vissa människor på tivolit. När jag var i väg i somras så tänkte jag inte så mycket på hur folket betedde sig, hur jag blev behandlad och hur jag själv var mot andra. Man lever som i en liten bubbla, så det är först nu efteråt jag inser hur det var.. När jag tänker tillbaka på hur vissa människor betedde sig blir jag så jävla arg så jag bara vill åka hem till dom direkt, slå till dom och fråga vad fan dom har för problem. Tyvärr är jag ju inte en sån person som slår folk, men det önskar jag att jag vore ibland för vissa människor skulle verkligen behöva en stor jävla smäll. Som tur är finns det ju dom människorna som är otroligt snälla, smarta och underbara på tivolit också.. annars skulle jag inte stå ut. Det måste vara svårt för någon som själv inte testat på tivolilivet att förstå hur man lever.. friheten att vara ute på vägarna, det blir som ett beroende. Jag kan ärligt säga att det inte går en enda dag utan att jag tänker på tivolit, men det har inte gått tillräckligt lång tid för att jag ska sakna det än. Nu tycker jag bara att det är jävligt skönt att vara hemma och få en paus från dessa idioter som inlägget handlar om.

Iofs är det väl bara att luta sig tillbaka och skratta åt dessa människor.
Jag tycker inte att man ska kalla sig bättre än någon annan, men i det här fallet är det okej.. Jag är bättre. Det är dom som har problem, som inte vet vad glädje, ärlighet och framförallt EN BRA UPPFOSTRAN är. Något måste ju gått fel i deras uppväxt för att man ska bli sån där. Ni får ursäkta, jag är ingen negativ person, och jag hatar att snacka skit om andra, men just nu är det så skönt att skriva av sig :P Inte ens alla svordomar i världen skulle räcka för att beskriva dom här idioterna, men jag nöjer mig med ett blogginlägg så länge :) Jag önskar verkligen att dom här personerna hittar någon annan sysselsättning innan nästa säsong, så jag slipper se deras sura miner fler gånger i mitt liv, men.. med deras IQ tror jag att det är minst sagt osannolikt, så min önskan slår nog inte in. Får nöja mig med att skratta åt dom istället..

Jag är väldigt tacksam för att tivolit har gett mig lite mer skinn på näsan,
och jag har bestämt mig för att nästa säsong ska bli den bästa, men märker jag att jag blir orättvist eller illa behandlad så tänker jag inte acceptera det. Jag tänker stå upp för mig själv och inte godta vad som helst. Duger inte det, då slutar jag.. jag förtjänar så mycket bättre än att bli behandlad på det sättet som jag blev behandlad den här säsongen. Jag tänker även framgå med gott exempel och vara en bra tivoliarbetare, arbetskamrat och medmänniska. Behandla andra som du själv vill bli behandlad? Tror inte att det kommer fungera i det här sammanhanget, men man kan ju alltid testa. Sen vill jag be er från tivolit som läser min blogg att inte dra massor slutsatser "Ooh, hon skriver om den och den personen!".. för ni vet inte vad det här handlar om. Jag orkar inte med mer skitsnack, det har vi haft tillräckligt av det här året.

Jag har fått lära känna väldigt många fina människor genom tivolit, och några av dom saknar jag sjukt mycket! I mars drar jag igen, det ser jag fram emot :)


Borstahusen, Landskrona.


Uddevalla.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0