Fredag

Vaknade första gången vid 8 och funderade på att gå upp, men jag valde att somna om istället och det är jag jäkligt glad för. Drömde en jättebra dröm, och nästa gång jag vaknade vid 10-tiden hade jag en härlig känsla i kroppen :) Sven-Inge på Ung möjlighet ringde precis efter att jag hade vaknat.. han frågade om han väckte mig för jag hade fortfarande lite smått hes röst, men jag sa att jag bara låg och drog mig lite, det är ju en av fördelarna med att läsa på distans :) Han bara skrattade och önskade mig lycka till.

Nu har jag precis ätit lite frukost. Havregrynsgröt med torkad frukt och honung, kokt ägg och vitaminer.. precis som vanligt. Man märker verkligen skillnad när man äter en rejäl frukost och när man inte äter någon frukost alls, jag blir inte hungrig förrän vid 4-5 nu för tiden. Hade gärna tagit en promenad idag, men efter att man kollat ut genom fönstret så är man inte så sugen längre. Nu ångrar jag att jag inte tog den där promenaden igår!

Ska sätta igång med pluggandet nu, hinner nog göra en uppgift innan mamma och Kjell hämtar mig om en halvtimme. Då är det tvätt som gäller igen :)



Sån här tvättstuga vill jag ha i framtiden :D Hittade bilderna på Styleroom & Hannapannan.


Kommentarer
Postat av: Moster Linda

Jättefin : D Är det inklusive skötbordet? ;)

2011-03-18 @ 20:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0