Shall we dance

Igår när jag åkte hem från mamma passade jag på att ta med mig massor gamla VHS-filmer, eftersom Kjell har fixat en Video/DVD till mig:) Så ikväll satte jag på Shall we dance med Richard Gere och Jennifer Lopez.. den filmen har jag inte sett på över 5 år, men den var lika bra nu.. om inte bättre. Första gången jag såg den var när den kom på bio 2004, då var jag 14 år och förstod inte riktigt vad mamma menade när hon sa att Richard Gere var en snygging.. men nu förstår jag :p

Innan jag kollade på filmen så lagade jag mat. Jag lyckades göra en perfekt omelett, la på en röra som jag gjort på creme fraiche, philadelphia vitlök&örter, och lite annat gott, sen skulle jag ta en kniv medans jag höll tallriken i vänsterhanden.. och då gled ju såklart omeletten ner i diskhon! :) All röra flög över mina nydiskade glas och tallrikar. Jag tog ett steg bakåt och bara stirrade på diskhon i säkert en minut.. "det här händer inte" tänkte jag, men jag försökte vara positivt - upp med stekpannan och ut med äggen igen. Den andra omeletten jag gjorde blev inte lika perfekt som den första, men den blev ganska god ändå. Åt den framför Halv åtta hos mig, och till efterrätt blev det nötter med lite honung över.. Jag är väldigt sötsugen på kvällarna och då äter jag hellre nötter med honung än att jag låter suget bli så stort att jag lagar någon onyttig mat och vräker i mig. Dock är ju inte nötter och honung speciellt nyttigt det heller, men jag försöker inbilla mig att det är lite bättre iaf.

När filmen var slut så pratade jag med Victor i telefon i en timme eller två. Även om jag tycker om att prata i telefon med honom så hatar jag det på samma gång.. Jag vill kunna ligga brevid honom när vi pratar, inte ligga med örat brevid en telefonjävel. Men nu är det bara lite mer än en vecka kvar, sen tar jag tåget upp till Ludvika igen och hjälper honom med flytten (jag låtsas att det är därför jag åker upp, men egentligen är det för att shoppa på Dollarstore).

Nehee, efter flera timmar framför dator är det nog dags att släcka ner allt och gå o lägga sig nu. Imorgon har jag fullt upp hela dagen, men lite bloggande ska jag försöka hinna med ändå :) Alla som har tjatat på mig de senaste två åren att jag ska återuppta bloggandet, nu tycker jag att jag har lyckats ganska bra, eller hur? ;) Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0