Söndag.

Vaknade av mig själv klockan 10 imorse, skönt :) Jag var nog den som somnade först igårkväll.. vet inte varför, men jag var helt slut :p Tycker ni rätt låt vann då? Jag hoppades ju på Swingfly, men Saade funkar väl.

Imorse efter att vi hade ätit frukost så ringde farmor o frågade om vi ville komma dit och äta våfflor. Så pappa och Annika hämtade upp mig, Martin och Felicia o sen åkte vi ut dit allihopa :) Jag gjorde en supreme-våffla - en dubbel med grädde och sylt emellan och socker och chokladsås uppepå, haha. Är man nyttig så är man :D Ne men de är första och sista våfflan jag äter de här året så jag tänkte att jag lika gärna kan lyxa till det lite då. Det funkar inte att va nyttig om man inte får tillåta sig själv att äta något gott överhuvudtaget.

Nu har vi precis kommit hem till mamma igen o jag ska bara packa ihop mina grejer, sen ska jag hem till mig. Ska fixa min inlagda rättika, vattna blommor, fixa lite inför pluggandet som börjar imorgon och hämta nya kläder, sen ska jag hem hit till mamma ikväll igen.. Ska sova här tills imorgon tänkte jag, för då kan jag låna bubbelbadkaret ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0