FOCUS.

Om det finns någon sorts gud så måste han ha lyssnat på mina böner under gårkvällen.. Det första jag möttes av imorse när jag satte på datorn var "Sipan har blivit utkastad från Big brother-huset!" Yes! Dagen kunde inte börjat bättre. Nu slipper man förhoppningsvis se den där idioten mer i sitt liv :)

Precis innan jag skulle bege mig till skolan i förmiddags så insåg jag att det var studiedag, så då var det bara att packa om väskan, äta en stor frukost och sen dra till stan istället :) Det enda jag var ute efter var en jäkla mössjävel, men av någon anledning så ska det alltid vara så svårt att BARA köpa det man åker till stan för att köpa? Jag kom hem med 9 grejer istället. Visserligen väldigt bra grejer som jag kommer behöva i framtiden, men ändå!

Efter några timmar på stan gick vi till Östenssons och gjorde vår egen sallad i den nya salladsbaren (Jag är överlycklig för att den grejen äntligen har kommit till stan, dock är det så jäkla dyrt!!). Mozzarella, kycklingspett, melon, fetaost.. så himla gott. Att vi dessutom satt på gräset i parken och åt den gjorde ju inte saken sämre :)

Nu ska jag snart gå o lägga mig i min nybäddade säng i mitt nystädade rum :P Jag börjar vänja mig mer och mer vid att bo hemma.. Men det är bäst att jag tar vara på tiden och uppskattar den här lyxen, för nu är det inte långt kvar tills jag bor i en resväska igen. På tal om det så hittade jag en ny applikation (eller vad det nu kallas..) på facebook innan, där man kunde lista alla städer man besökt, och sätta betyg på dem. Jag kom upp i ca. 70 städer och 6 länder. 70 städer är ju okej, men 6 länder är alldeles för lite. Om 5 år hoppas jag att den siffran har tripplats åtminstone :) Men den som lever får se!


Tack tivoli för att du visar mig Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0