Tävling !

När jag låg och försökte sova inatt så kom jag på en tävling som jag
måste ha här i bloggen : ) Jag vill veta lite mer om mina läsare förstår ni.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar där du berättar lite om dig
själv - vart du bor, hur gammal du är osv. använd fantasin ;)
Bland er som kommenterar det här inlägget kommer jag sedan lotta ut
ett hemligt pris.. vad det är få ni veta när tävlingen är avslutad !


Kommentarer
Postat av: eluään

Woho! En tävling, fan va skoj! Jag är Elin och jag bor i Motala, dvs samma stad som du, om du hade glömt. Jag fyllde 18 år den 1 augusti och min födelsedag firades i Grekland. Vad ska jag skriva mer då. Jag är förlovad med Johan, som jag känt hela mitt liv. Vi förlovades i Grekland. Händer mycket i Grekland märker du, haha ;) Men ja. Let's hoppas att jag vinner! :D

2007-11-13 @ 13:50:31
URL: http://eluaan.blogg.se
Postat av: Anonym

hejhej, jag bara undrar en sak, vart är du medlem? så du kan annonsera olika företag? :)

2007-11-13 @ 16:52:58
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: Sanna

Svar: Tack =) Åh vad roligt! Jag kan ta din mail/msn så kan vi höras där istället?

2007-11-13 @ 17:01:49
URL: http://sannakumlin.blogg.se
Postat av: jessie

Haha, ohh jag är på. Jessica heter jag, är 19 år men fyller 20 i januari. Bor även jag i lilla Motala. Gick natur på Platen och tog studenten i våras. Just nu praktiserar jag på ett dagis och i framtiden vill jag bli förskolelärare eller sjuksköterska/ barnmorska. Men lutar mest åt dagisifröken eftersom jag är så jäkla spruträdd :P Någon gång i mitt liv vill jag åka till Afrika och hjälpa till, kanske vara volentär eller öppna en ny skola för de afrikanska barnen.
Jag bor fortfarande hemma med mor, far, syster och bror. Och så äger vi världens lataste kanin, Luna, som ligger på en matta i hallen både dag och natt.
Haha, tror det får räcka om mig så länge :P Ha en bra vecka!

2007-11-13 @ 17:16:52
URL: http://jessiem.blogg.se
Postat av: sofia

Ååå roligt med en tävling :) Jag heter Sofia och bor i Örnsköldsvik. Jag flyttade från Motala till Örnsköldsvik för att studera till socionom. Bor här med min sambo och våra två svin =). När jag blir klar med min utbildning så hoppas jag på att få ett jobb inom missbrukarvården eller socialen. Finns massor yrken inom sociom som jag skulle vilja jobba inom. Hm, vi får se om det blir i Motala eller inte. Jag ska iaf INTE bo här i Norrland resten av livet hehe. Jag vinner nästan aldrig men nu har jag iaf försökt..:)

2007-11-13 @ 17:23:13
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Kaban

Kul med en tävling! :)
Hm, vad ska man berätta. Jag heter Kaban och är 16år. Jag bor i Märsta, en liten håla men en trygg håla. Jag går andra ring på samhällsvetenskapliga linjen med ekonomi som inriktning. Jag lät dessutom mina långa lockar falla idag, jag klippte håret kort. Jag vet inte riktigt på vilket språk men mitt namn betyder faktiskt Housewife, varför jag döptes till det får du fråga min pappa. Jo, och när jag blir stor så vill jag bli en psykolog eller någonting bara man hjälper folk! Dessutom har jag stort medlidande för folk, även idioter.. Det var väl allt! Love your design btw.

2007-11-13 @ 19:12:40
URL: http://kabi.blogg.se
Postat av: Erica

Mitt fullstädniga namn är Lilian "Erica" Lundahl, Lilian har jag fått efter min mamma som heter Lilian. Min Pappa heter Egon och min pappa och mamma är skilda sedan många år sedan! Jag har 3 syskon, 2 systrar och en bror. Jag är 19 år och bor i Västanå ca 7 mil väster om Sundsvall i en villa :) Mitt födelsedatum är 1988-09-27 och jag föddes på S-valls BB. Jag har en katt vid namn Pajas som är en grå/vit huskatt åsså bor det en Shetland sheepdog pojke här vid namn Robin. Men jag har även haft 4 kaniner, 1 foderhäst och en häst som syrran och jag delade på. Jag tog studenten i våras efter att ha gått naturbruksgymnaiet med inriktning Djurvård, och nu står jag och är aktivt arbetsökande och fundera vad jag ska gör med mitt liv, jag har svårt att välja! :P Jag är född brunett men som nu färgat håret svart. Jag har bara varit utomlands 1 gång i livet om jag inte räknar med norge och danmark. Och då var jag i Cypern, ett härligt land!
På fritiden knäpper jag kort med min Canon IXUS 75, sitter vid datorn eller ser någon film. Min favorit film är Pirates of the caribbean 1+2+3.
Jag har varit med i lokal tv två gånger i mitt liv tror jag :P Jag har bott på fyra olika platser och har haft en egen lägenhet i ett ställe som heter krokom som ligger i jämtland. Min mobil är en Samsung E730 som jag köpte i göteborg förra året :P Jag har besök lite olika städer i mitt liv dom senaste är Umeå, Motala, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Gävle.
Nu har jag berättat lite onödig fakta! hihi :)
Ha en bra dag!

2007-11-13 @ 19:26:37
URL: http://chiqoulette.blogg.se
Postat av: emma

Roligt med en tävling. Du vet redan mycket om mig men jag skriver det ändå :)


Emma Andersson uppvuxen i Mjölby men flyttat till Norrköping som är typ Sverigse 6:te eller 7:de största stad. Trivs som fisken i vattnet. Jag bor tillsammas med min pojkvän Olof :p hehe. Jag är 21 år. Är en glad och trevlig tjeje som gillar att träffa nytt folk. Jag jobbar som frisör men min högsta dröm är att jobba som Stylist för någon fashion tidning. Så efter mina lärlings år ska jag söka praktikplats. Och under den tiden måste jag hitta min egna stil :) Vill även utbilda mig till nagelteknolog. För jag älskar att hålla på med naglar, måla och så. dock gillar jag inte fila mina egna naglar för de tlåter så äckligt :) Ja lite o mig iallafall.

2007-11-13 @ 20:04:55
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Sofia

Hej hej! Jag är en 17 årig tjej som äntligen fyller 18 år i mars. Jag går Estetiska linjen Dans på uddevalla gymnasieskola. Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter gymnasiet men någon högskola någonstans blir det i alla fall. Jag har ganska sjuk humor och är i vissa fall lite blyg. Men man lär känna mid snabbt och då är jag glad, tervlig och lite halvt galen.Jag har en stor och underbar familj med massa härliga syskon. Den minsta är 2 år och den största är 16. Jag har precis slutat i teater som jag tidigare höll på med på fritiden och gör nu inget speciellt. Jag är i och för sig med i Rädda barnens ungdomsförbund och har det mycket trevligt där. Jag är livrädd för maskar och hatar blodpudding och fiskbullar. Jag har sedan jag var liten även haft en liten fobi för rosa elefanter tack vare Dumbo. Denna fobi har jag numera tränat bort. Jag brukar inte vara med i tävlingar så det är en liten kul grej det här ( Du har en väldigt bra blogg, jag är en trogen läsare,
hihi ).

2007-11-13 @ 21:19:01
URL: http://Fidelin.blogg.se
Postat av: Micha

Hej hopp! Jag heter Michelle, kallas för Micha, är allmänt knäpp och tror att jag är skitrolig, fastän jag egentligen kanske inte är det. Är snart 21 vintrar och studerar till journalist här i underbara Motala. Att vinna en tävling vore kul, såhär när det snart är jul. WOW, kolla, jag kan rimma! Nu ska jag gå och simma ;)

2007-11-16 @ 11:24:26
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: Josephine

Hejsan!
Jag heter Josephine, är 15 år och kommer ifrån Linköping som är jordens tråkigaste stad just nu. Drömmer om att flytta till Göteborg efter gymnasiet.
Gymnasiet ja, ska börja där i höst. Blir antingen omvårdnadsprogrammet där jag siktar mot sjuksköterska eller hantverk/stylist. Jag älskar verkligen smink och naglar :)

På fritiden gillar jag att träna, vara med kompisar, shoppa(såklart!) och att vara med min familj(som förövrigt spilttrade sig för en månad sen :´(
)
Så nu bor jag och mamma ensamma med 3 katter och 1 fågel, weird? :D

När jag bli stor vill jag bli rik,haha. Jag vill också ha en riktigt snygg kille, David Beckham, Why not liksom?!
Jag vill också flytta eller jobba utomlands, kanske i
USA. Har alltid velat åka dit så det blir det nog det första jag gör när jag har en stadig ekonomi.
Nåja, nu vet du lite mer om mig.
Kram :)

2007-11-26 @ 17:16:49
URL: http://fashionweek.blogg.se
Postat av: Sara

Hej. Jag heter Sara och är 14 år och bor i Stockholm , Har gjort det hela livet , Jag trivs här o har mina vänner. Har även vart förbi Motala o det verkar vara trevligt där :D Jag går i 8:an så till hösten så börjar jag 9:an. Jag gillar även Tokio Hotel. När ja vill bli stor så vill ja bli nåt bra, Samt bilda en familj.
Har även 3syskon. 1 syster och 2 bröder. Jag är äldst. Jag skulle vilja ha en hund. Men det går inte för att jag är allergisk mot hundar :/
Det var nog allt om mig.

Kraam /Sara:D

2007-11-26 @ 20:59:09
URL: http://ssarriizz.blogg.se
Postat av: Anonym

jag heter marija, det säger väl allt liksom ;D!

2007-11-26 @ 21:38:49
URL: http://marijak.blogg.se
Postat av: Alexandra

Jag heter Alexandra, och bor i Finspång. Är 18 år, född i november 89, och jag går sista året på john bauergymnasiet i norrköping, hehe :D

2007-11-27 @ 09:24:09
URL: http://leexiie.blogg.se
Postat av: Bea

Jag heter Beatrice är 15 år och bor utanför Stockholm. Bor tillsammans med min pappa, hans flickvän, min bror och syster. Min mamma har flyttat till USA i somras men har mycket kontakt med henne. Dock är det lite jobbigt med en mamma på andra sidag jordklotet som du kanske kan förstå. På fritiden tränar jag konståkning på elitnivå, tränar 30 h i veckan. Och hur hinner jag med det? Joo, jag har morgonträning innan skolan, dagträning på lunchen och eftermiddagsträning ca. 15.00- 20.30...jag går i årskurs 9, så det är svårt att hinna med allting på samma gång. Men det har varit så sedan jag gick i års 4. Så jag är van :D:D KRAM

2007-11-27 @ 23:03:15
URL: http://beaa.blogg.se
Postat av: Bea

k

2007-11-27 @ 23:03:52
URL: http://beaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0