Äntligen fredag.

Klockan är halv fyra vilket betyder att det snart är dags för att börja göra sig iordning för kvällen. Den här dagen har gått precis lika fort som alla andra, och jag har inte fått något vettigt gjort. Imorse gick jag upp tidigt för att skriva en inköpslista till mamma.. den blev ganska lång så jag behöver väl inte räkna med att hon ska köpa allting, haha. Men lite smink o andra småprylar skulle hon kolla på iaf :)

Har köpt en fin brun hatt som jag ska ha på mig ikväll. Min nya partyhatt, hihi. Ikväll blire förfest hos Carro, kanske går förbi en halloweenfest också, som skulle vara här ute på väster där jag bor. Sara ska med så det blir nog trevligt :D Synd bara att vädret är skit och man inte har bil, men det löser sig väl.

Duschtime.

Osammanhängande inlägg mitt i natten.

Mysigt väder idag, tycker ni inte? Carro o jag missade sista bussen så vi fick gå hem i snöstormen. Eller jag överdriver kanske lite.. men det regnade, blåste och var fullt med snö och blask överallt. Dessutom hade jag inga promenadskor direkt, utan höga klackar från H&M. Snacka om att det var skönt att komma hem =) Tog på mig min nya stickade tröja från Gina tricot och satte mig här, och här har jag suttit sedan jag kom hem vid elva-tiden, förutom när jag var nere och åt o kollade på Seinfeld. Det roliga är att när jag började skriva det här inlägget var klockan sådär halv tolv, och nu är klockan snart tre på natten haha. Men det finns ju ganska mycket roligt man kan göra såhär dags, så då får man ta paus och sen får man fortsätta skriva lite senare. Haha, nu babblar jag bara en massa :D Ne men jag har kollat lite på tradera och sådär, det är därför tiden har sprungit iväg. Jag borde dock gå och lägga mig, för imorgon har jag massor att göra.. och om mindre än tjugofyra timmar är jag tillbaka på Shippers igen, där jag har spenderat de senaste fredagarna den här månaden.

Såå.. jag säger väl godnatt nu, puss på er.

Färgar håret..

Jag fick för mig att färga håret istället, så nu sitter jag här med silver-grej i. Hoppas det blir bra bara, vill ju inte se ut som en - jag vet inte vad - ikväll ju. Typiskt mig att börja med något sånt här nu, jag ska ju vara på Harmoni om två timmar..

Omogen frukt.



De flesta av er har säkert redan sett den här :D
Det här är verkligen min humor alltså, haha. Så jäkla dåligt.

Anledningen till att jag inte bloggade nåt mer igårkväll var för att
jag satt o kollade på den här och Sagan om de bannlysta ;D

Torsdag.

I don't believe that anybody feels
The way I do about you now


Mår inget vidare idag.. efter frukosten gick jag tillbaka till sängen o sov ett tag till. Har mått illa och känt mig yr de två senaste dagarna, ingen aning om varför :S Får hoppas det blir bättre snart.
Ikväll ska jag o Carro till Harmoni på Rosa bandet-kväll. Det blir nog roligt :) Sen efter det ska vi stanna i stan för det är nåt skit där ikväll - nordman ska spela på torget och alla affärer har öppet till tio. Jag ska kolla på lite underkläder och en stickad tröja med. Yes :)

Imorgon åker mamma till Ullared med mina mostrar, så jag ska skriva Inköps-lista och fixa naglarna på henne ikväll. Lite tråkigt att jag inte kunde hänga med, men har man inga pengar så.. Jag och M ska nog åka nångång nästa månad istället :)

Nae nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning.
P & K.

Onsdag.

Vad fort tiden går då.. sjukt. Imorse tog jag sovmorgon till halv elva, sedan dess har jag ätit, fixat naglarna och bränt en ny skiva. That's it. Sju timmar.. :D Aja, naglarna blev ju väldigt fina iaf - gjorde först iordning nagelbanden med mina verktyg från O.P.I., polerade, skrubbade och smörjde in. Underlack, fransk manikyr och sen gjorde jag ett par blommor på tummarna och små röda rosetter på varje nagel. Får väl ta lite bilder sen så får ni se, hihi.

Snart ska jag ut till landet och basta. Det har jag gjort ett par gånger den senaste månaden.. Skithärligt ju :D Imorgon funderar jag på att åka bort till Korpen o sola också, så att jag är fräsch till helgen.
Är hemma igen vid nio, då blire Grey's och sen bloggar jag väl nån mer gång innan jag går o lägger mig. Puss på er.

Saknar dig.

Städning pågår.

Nu har jag varit duktig och städat sedan jag bloggade sist.. inte lite svettigt kan jag lova, haha. Men fint blire :D Synd att jag inte tog ett par före-bilder så att ni kunde få se. Äsch, ni får se resultatet sen iaf. Nu har jag ställt min bärbara vid skrivbordet istället.. mycket bekvämare att sitta här än att ligga med den i sängen.

På ett sätt vill jag inte att det ska bli helg, för helgerna går så jäkla fort och då börjar skolan snart. Men den här helgen är lika fullplanerad som vanligt, så då är det klart att man längtar :) På fredag ska jag hem till Carro med gänget, förfest och sen Shippers som vanligt antar jag.. och på lördag ska vi fira Jimmy kamel som fyller tjugo den andra november. Då blire förfest hos Ywonne och sen Hugos :) De tre kommande helgerna är lika fullspäckade dom. Egentligen förstår jag inte hur jag orkar, men roligt är det ju. Sen den tjugoandra - jag kan inte skriva siffror för mitt siffertang.bord funkar inte - ska jag, Jonna, Fredrik, Magnus och kanske Carro o hennes kille på kryssning :D Jag har aldrig varit på kryssning förut så det ska bli askul.

Aja, det kanske är bäst att jag fixar det sista rummet och sedan hoppar in i duschen nu.. vi ska ju på bio snart. Puss.


Success.

Jag blev arg på mig själv imorse när jag vaknade och såg att klockan var elva redan.. jag bestämde mig igår för att jag skulle gå upp tidigt idag och försöka få lite gjort i mitt rum. När jag hade städat i ungefär en halvtimme gick jag ner för att göra lite mat. En asgod omelett med wokade grönsaker och fetaost blev det :) När jag var klar med maten kollade jag på klockan och då var den tio i elva, haha :D Jag hade glömt att ställa om klockan som jag har vid sängen, så den var visst bara tio när jag gick upp. Så idag har jag redan hunnit med en massa grejer, och klockan är bara tolv :)

Nu har jag ätit lite och är snart klar med städningen. Eller klar är jag väl inte direkt - jag har slängt ut allt skit i hallen, haha. Så i rummet börjar det se fint ut iaf ;) Jag ska försöka hinna måla om och sådär nu på lovet, så det bara är nya möbler som fattas. Mitt mål är att vara klar med rummet tills min födelsedag, och det är ju inte så långt kvar nu..

Ikväll blire bio. High school musical 3 ska vi se, haha ;) Det var den enda filmen som gick som jag inte redan har sett.. Mamma mia såg jag för nån månad sedan, och förra veckan var jag o såg Rallybrudar, den va skithärlig. Är high school musical filmerna bra? Jag har inte sett nån av dom än så jag vet inte :)

Promenad med Jonna.

Idag är en dålig dag egentligen, men jag ska försöka göra något vettigt av den. Snart ska jag möta Jonna och ta en promenad med henne och hennes hundar Nisse o Taco. Vi har varit ute o gått nästan varje kväll de senaste veckorna, dock går vi för långsamt för att det ska synas på vågen haha. Men det är ju alltid härligt att komma ut lite ändå :D

Tänkte berätta vad jag köpte i sthlm i onsdags och i fredags.. i onsdags var vi ju på stan i en massa timmar så då blev det shopping på Top Shop där jag köpte några snygga trosor, Svea - tuggummin, Pashion - nageltippar, en rosa burk med läppglans och nån glittergrej, och H&M där jag köpte en grå tröja och ett par spetstights.
I fredags blev det inte så jättemycket shopping för min del, men jag kom ändå hem med en full megastor påse från Bobby's hårstudio.. Det delades ju ut massor gratisgrejer ni vet ;) Jag köpte en twinkle eyeliner och en ögonskugga från MakeUpStore, nagelstämplar och tre handkrämer från O.P.I. Det var allt tror jag :P får ta kort på det sen så får ni se.

Nu skrev Jonna till mig på msn, så nu ska vi gå ut :) Puss så länge.

It's been a while..

Det är ganska exakt en månad sedan jag bloggade sist. Jag har inte glömt bort er.. nej, jag har nog varit inne här nästan varje dag o kollat. Men när man möts av 48 nya spam-kommentarer på engelska varje gång man loggar in är det inte så jäkla kul längre. Så jag tröttnade, och så har jag inte haft speciellt mycket tid heller. Fast jag är glad att så många av er har fortsatt att gå in här varje dag o kollat, trots att jag inte har bloggat på så länge.. och många av er har tjatat på mig att jag ska blogga - Here I am, nu lovar jag att jag ska bli bättre på det här :)
Mycket har hänt på en månad kan jag lova.. Mest roliga saker, så jag vet inte riktig vart jag ska börja. Den här veckan har jag varit i Stockholm med skolan x2, en gång i onsdags då vi var på museum, gick på stan i en massa timmar och avslutade med NOIR-visning på Wella studio. Den natten sov jag hos Josephine i linköping, sen hade vi en lektion i torsdags och på fredagsen åkte vi tillbaka till sthlm för att gå på Beauty 08-mässa. Fredagen blev mycket roligare än onsdagen, trots att vi inte gjorde mycket mer än att gå på den där mässan. Vi shoppade som galningar allihopa, var med på workshop hos Scratch nails och så såg vi en hel del kända personligheter såklart. Jag ska försöka få tag på lite bilder som de andra tjejerna tog, så får ni se ;)
När jag kom hem i fredags åkte jag direkt till Carro, för där var det fest. Himla trevligt faktiskt :) Vid 12-1 drog vi till Shippers och efter det blev det efterfest hos Carro igen. Lördagen spenderade jag i sängen fram till kl. 12 på natten, då vi drog till shippers igen haha :D Och igår gick vi ut och åt för att fira farfar som fyllde 66 :) Jag var dock väldigt seg så jag höll på att somna flera gånger.. när vi kom hem på kvällen somnade jag nog redan vid 21, med kläder och hela köret.

Det är min helg det.. Vad jag gjort mer den senaste månaden får vi ta nån annan gång. Jag har ju lov nu så jag har all tid i världen att blogga ;) Hoppas ni gillar nya designen förresten!
NU - - -> Dusch, sen ska jag träffa Juhanni :) Puss!

Alla bilder är lånade av Josephine, svalasvala @ bdb.



RSS 2.0