Helgen.. :)

I fredags var det ganska chill i skolan, vi satt i biblioteket, åt mat och var på brandstationen. Fast där blev vi inte långvariga, för dem fick utryckning efter ca. 40 min kanske, haha. Så då tog jag en sväng på stan med Linnea innan bussen gick. Köpte en jättefin väska i skinn, lila klackskor och en tröja med leopardtyg på en Second hand-affär för under en hundring :) Fick även mitt smink av Linnea som vi beställt från en utländsk sida. E.l.f. heter märket, jag köpte ett rosa nagellack, lösögonfransar, all over color stick och ett läppbalsam :) Fredagkvällen spenderades hemma hos Robin med Let's dance och tacos.

Igår chillade vi hela dagen. Åt frukost och fastnade framför Pirates of the caribbean som gick på tv:n. På kvällen var vi chaufförer, eller inte jag då.. men jag satt med i bilen, åt våra föräldrar som skulle bort. Robin och jag fick huset för oss själva om man bortser från min bror, haha :P Vi lagade god mat - väldigt stark kycklingwook, och såg på Melodifestivalen. Vann rätt låt tycker ni? Jag höll inte på den låten, men jag ser hellre att hon vinner än tex. Måns eller Agnes. Det hade varit tråkigt att skicka ner.

Vad händer idag då tror ni? Kryssning ofc! Jag var uppe redan vid 8 och tog en dusch. Nu sitter jag här med ansiktsmask och ska göra en fullmakt i photoshop som jag ska skriva på, hahaha. Robin ska få bestämma över min ekonomi ett par månader. Jag har ingen kontroll alls, så jag kände att det här var enda lösningen :P Vi får se hur det går.

Nae nu ska jag skölja bort ansiktsmasken och börja packa. Hinner nog inte sitta vid datorn något mer, men håll koll på min Twitter.. där kommer jag uppdatera med mobilen under resan :) Ha det bra, puss!

I sminkväskan..

Jag vet att jag lovat hur länge som helst att jag ska visa mitt smink, så here we go. Borde egentligen städa men jag kommer inte in i mitt rum just nu på grund av "se inlägget nedan", haha. Det blir ett väldigt långt inlägg med massor bilder som jag tog precis nyss :) ..


Först har vi mitt smink från Nouba.. två spicegold-skuggor, en palett med 4 skuggor och mitt Millebaci-läppglans. Skuggan från Gosh ligger bara där för att inte läppglanset ska rulla ned ;)


Mitt smink från Trucco (Trucco och Nouba är det vi använder i skolan)..
Överst från vänster: Hi-Brow Trio, Afterglow, Skintones nr 3 & 5, Trio blush i färgen soul, rouge i färgen Cherry, Löspuder "Nothing" x3. I mitten från vänster: 5st ögonskuggor i färgerna OpticErotic, California girl, ecstacy, ficelle och magic. Svart kajalpenna, lila läppglans "Cyberlicious", Concealer - All purpose color corrector och Light. Duo powder foundation "Natural", Angel face.


Mina foundations: Souffle de Tint, Clarins. Skintones 3 & 5, Trucco.
Liquid mineral foundation, Maybelline. Duo powder foundation, Trucco.


Mitt smink från Lancome: Palett med 4 skuggor, kajalpennor i färgerna Black och Bronze, och flytande concealer.


Lite blandat smink som jag använder dagligen...
Palett med 2 skuggor och 2 läppgalns från O.P.I., Guldig krämögonska från L'oréal, brunmetallic eyeliner, glittereyeliner från MakeUpStore, svart eyeliner och läppgrej från Yves, Svart vattenfast mascara från Oriflame, concealer, läppglans och öggonskugga från Face, löst glitter från MakeUpStore, lösögonskugga från Gosh, ögonskygga från Nivea i fägerna silver, grå och svart. Sist ett jättebra läppglans från Aquafina :)


Mina mascaror, uppifrån: Hypnose, lancome, boost up mascara, Isadora, Voluminous, L'Oréal och Masterpiece Max, Max factor. Nouba-skuggorna ligger bara där så att inte mascarorna ska rulla ned.


Min sminkborst-väska från Peggy Sage som man kan ha runt höften med mina sminkborstar. Överst från vänster: Stor puderborste, foundationpensel, liten concealerpensel, rougeborste, blendborste. Nederst från vänster: Ögonbrynpensel, 2st ögonskuggsborstar, eyelinerpensel och läpp-pensel. Med på bilden är även mina nymålade naglar, rött lack från O.P.I. med en svart stämpel från Konad.


Rosa pincett från La Tweez med lampa och spegel :)


Sist har vi min neccesär och Heiress från Paris Hilton som jag
fick av Robin när jag fyllde 19 :)

Sådär ja! Det tog lite tid. Nu ska jag äta spaghetti och köttfärssås med mamma, puss :)

För 3 minuter sedan..


..togs den här bilden. Först slet jag ihjäl mig och försökte få ut det där jäkla skrivbordet från mitt rum, sen stannade jag upp och insåg hur roligt det här måste se ut. Hahaha. Jag behöver manlig hjälp!

Minnen.

Har ju glömt att berätta att Helena, som jag och Carro träffade när vi var i Stockholm för ungefär ett år sedan, var med i Wipeout i söndags. Jag blev ganska chockad när jag såg att det var hon, det var så länge sedan jag pratade med henne nu och hon har hunnit förändras en hel del. När Sofia Wistam sa "här har vi den bizarra begravningsentreprenören" tänkte jag direkt på Helena, men jag kände inte igen henne förrän jag såg hennes piercing som hon har under överläppen (vad nu det stället heter). Det var kul att se henne igen iaf :) Varje gång jag besöker stockholm eller hör/ser något som påminner om tiden där så kommer alltid alla minnen tillbaka. Vi hade så himla roligt! De tre killarna Rambo, Sak och Gräs som vi träffade där har vi ingen kontakt med längre tyvärr, och det är ju inte det lättaste att hitta någon på eniro genom att söka på personens smeknamn "Gräs" haha :P Men minnena kommer jag alltid ha kvar iallafall.

Ungefär såhär såg Helena ut när vi träffade henne.

Här är hon på Idolaudition några månader senare.

Helenas prestation i hinderbanan/wipeout :)

För 5 minuter sedan..


.. togs den här bilden i vår nya tvättstuga :) Tänkte att jag skulle visa er min sminkning, men det syntes visst inte speciellt mycket på bilden. Hade även mitt knallrosa Millebaci-läppglans från Nouba på mig, men mina läppar blev pyttesmå på den här bilden så jag tog bort dem helt. Visst att jag har små läppar, men den vinkeln var ju inte jättesmickrande om man säger så, haha.

Just det, här ser ni ju min nya hårfärg också.. tror inte att jag lagt in någon bild på mig med brunt hår förut. Tyvärr ser ju inte mitt hår mycket ut för världen idag :D men det får gå ändå.

My Heritage!


Har testat det här förut, men kände att det var dags igen :) Var tydligen mest lik Delta Goodrem..
Vad Eddie Murphy gör där har jag ingen aning om, haha :D

Det blir mer bloggning senare. Har varit hos Robin de senaste dagarna så jag har inte orkat sitta vid datorn speciellt mycket, bara lite sims-spelande har det blivit ;) Idag ska jag dock hem till mig! Tänkte ta kort på mitt nya smink och lite annat som jag köpt på sista tiden, håll utkik ;)

Btw. Även om jag inte har tid att blogga ibland, kommer ni få uppdateringar från Twitter :) Har fixat så att jag kan uppdatera från mobilen också. Himla bra grej det där!

Blogginlägg från fredag.

Skrev det här inlägget i fredags, men det gick inte att publicera då så jag gör det nu istället ;)

Trots att det är fredag så mår jag inte det minsta bra. Det har varit en av dom jobbigaste dagarna på väldigt , väldigt länge. Hoppas det blir bättre ikväll när Robin kommer hit, han får mig alltid att må bra.

I skolan fortsatte vi med färg- och stilanalys. Jag gjorde på Josephine :) När alla var klara fikade vi lite innan vi repeterade ansiktsmassage.. Jag känner mig ganska säker på den nu så i helgen ska jag försöka hinna med att öva lite på mamma, pappa, robin och mathilda.

Förresten, jag har ju glömt att berätta om i onsdags! Först på morgonen sminkade vi varandra med 1700-tals make, precis som Marie Antoinette ni vet? Väldigt ljus bas, vi blandade i lite vitt teatersmink i våra foundations.. röda, blossiga kinder, röd, rund mun, bågformade, smala bryn och ingenting på ögonen. Det var jättekul att både sminka och bli sminkad såhär :) Josephine tog några bilder som jag kan visa senare.
Det roliga var att efter hantverkslektionen skulle jag hem till motala för att åka till UM.. Gissa om man blev uttittad :D Iallafall.. vid 4 åkte jag och Cornelia till Linköping igen, hon skulle vara med mig i skolan på kvällen för då hade vi Mamma-dag. Mamma kunde inte följa med mig så jag tog med Cornelia istället eftersom hon valt frisör och stylist på ljunkan till hösten :) Jag tror att hon tyckte det var kul, först gjorde jag ansiktsbehandling på henne med rengöring, peeling, massage osv. och sen sminkade jag henne. På kvällen sov jag hos Robin eftersom han skulle hänga med mig tillbaka till UM på torsdagen, sover mycket bättre hos honom också :)

I torsdags, igår alltså, efter att vi varit på UM åkte vi hem till mig för att fika med mormor, morfar, min moster och min lilla kusin Tindra. När man ser Tindra, som precis lärt sig att gå ordentligt, blir man så sugen på att skaffa egna barn, haha :) hon är så gullig!

Ikväll ska mamma iväg, så jag, robin, pappa, martin och mathilda ska vara här hemma och se på Let's Dance och äta pizza.. kanske köra lite Wii cokså :) Blir nog mysigt.
Imorgon ska vi försöka hinna lite i rummet, dock tror jag inte att vi kommer få så mycket gjort. Det brukar gå ganska segt på helgerna :P

Aja, nu ska jag sminka mamma innan vi ska skjutsa henne till Pernilla :) Trevlig helg, puss!

Kryssning!


Den 15-16 blir det kryssning igen! Den här gången med Juhanna :)

Tisdag!

Hej på er :) Jag har haft ett par riktigt bra dagar sedan jag bloggade senast. I fredags kväll körde vi poker hemma hos Robin, han vann såklart, men jag kom 3a :) Robins morfar och mormor var med också så det var riktigt kul, vi körde från 8 till halv 1 på natten, haha :P I lördags åt vi bara en lätt frukost för vid 1 skulle vi fika med mamma, pappa, min bror och mathilda på Fräcka fröken i stan. Efter fikat gjorde jag och Mathilda en uppgift som vi fått i naturkunskapen - gå till en kläd-, smink och mataffär och kolla om dem sålde ekologiska varor. Enormt tråkigt. Vi fastnade inne på kicks där vi provade parfymer och läppglans istället :P På lördagkvällen blev det fest.. jag och Robin var egentligen inte festsugna alls, men Lace övertalade oss, så vi spenderade kvällen hos Carro som fyllde 20. Riktigt trevligt faktiskt. Jag och Robin drack piggelindrinkar och körde singstar :D Vid 23 drog folket ut, då gick jag o Robin och åt pizza o sen åkte vi hem :)

I söndags minns jag inte riktigt vad vi gjorde, körde guitar hero halva dagen tror jag, och chillade andra halvan kanske. Igår däremot blev det inget chillade. Jag och Robin höll på från 9 till 17 med att rensa i mina garderober, städa och måla. På kvällen åkte vi hem till honom och såg Gran Torino ( tror jag den hette ) och sen somnade vi skapligt :) Idag har jag bara varit i skolan och haft Naturkunskap och Idrott, på idrotten körde vi bowling.

Det var nog allt, haha :) En jäkla telefonförsäljare ringde nyss.. han var nog stressad eller något för han babblade på och jag fick inte säga någonting. Vet inte vad det var för skit han lurade på mig, men han lovade att jag bara skulle få hem ett papper och efter det skulle jag kunna bestämma om jag var intresserad eller inte. Sist när jag var med om nåt sånt här lovade killen också detta, men efter det har jag fått hem 3 räkningar med olika belopp, för någonting jag inte ens beställt.

Snart kommer Sara hit, vi ska ta en promenad :) Innan dess måste jag fila mina naglar, för de flesta gick av under bowlingen :P Bloggar mer sen kanske, puss!

RSS 2.0