Onsdag.

Sitter i bilen påväg till Norge nu :) Tur att det bara är Denice och Anders som kan se mig för jävlar vad jag är i rätt mood! Ska bli skönt att komma bort, men framför allt extremt roligt att jobba igen :) Åt en tonfisksallad nyss som jag köpte på Maxi innan vi lämnade Motala, den var helt okej faktiskt. Ingen mcdonalds här inte!
Lite synd att det ska regna bara, hade varit skönt att åka bil i sådär härligt vårväder.. hoppas det blir bättre väder i helgen. Att jobba i regn är ingen höjdare.

Jag har varit duktig dom här två dagarna och hunnit pricka av (nästan) allt på min To do-lista.. Jag satt t.o.m. och väntade i en timme på att Anders och Denice skulle komma o hämta mig förut. Det är inte likt mig kan jag lova, jag brukar börja packa fem minuter innan vi ska åka annars. Och det gäller även utlandsresor, haha :P

Snart ska vi stanna på nån Systembolaget-outlet här som Anders kände till.. har aldrig hört talas om det, men outlet på systemet säger man ju inte nej till om det nu finns något. Behöver något för att fira in att tivolisäsongen har börjat :) Jag och Denice ska sätta oss i lastbilen och leva det s.k. "white trash-livet" ikväll. Anders får väl med om han vill, för än så länge är det för kallt att slänga av sig byxorna, det brukar vi alltid göra annars.

Kommer sakna Anton, men vi träffas ju på måndag igen och då har jag något att längta efter dom här dagarna :) Nu när jag tänker på honom får jag sånna där butterflies i magen, haha. Känns bra att vi fått en ny start.

Hahaha, Anders skulle tanka nyss och helt plötsligt hörde jag ett "Ojsan" och då körde Anders runt på cykelbanan här i stan :D Aa jäklar, det här kommer nog bli några roliga dagar!

Bjuder på en helt nytagen och ofräsch cambild!
Här har ni nörden herself med hennes wesc-hörlurar ;)



Tisdag.

Gött att vakna upp av att syon ringer! Försöker få fram ett "hej" med världens hesaste röst, haha. Har bokat in ännu ett möte nu iaf, så snart är allting fixat :) Har varit på ganska dåligt humör hela morgonen, men sen insåg jag att jag inte kan låta dom här 4 idioterna förstöra min dag.. Jag åker förfan till Norge imorgon ju, woho! Vet inte varför jag bryr mig egentligen, jag har bara lite svårt att förstå hur vissa människor fungerar. Det finns så  mycket jag vill skriva här, men det är nog bäst att jag håller allt för mig själv den här gången eftersom alla 4 läser min blogg. Puss på er!

Har massor att göra idag.. tvätta, städa, betala räkningar, handla osv. så jag är glad att syon ringde och väckte mig skapligt tidigt iaf :) Ringde Denice nyss och hon, Anders och Peppar skulle komma hit vid halv 2, så nu fick jag ännu mer planerat. Det första jag sa till Denice var "Vet du hur glad jag är för att du är i Motala eller? Jag hade ställt mig upp och dansat nu om jag inte vore naken" Haha.. jag menar det verkligen. Hon är min bästa kompis och vi träffas alldeles för sällan, men när vi väl träffas har vi så jäkla roligt. Dagarna i norge kommer bli de bästa på länge!

Igår var en väldigt bra dag det med.. Var på ljusparty hos min moster på kvällen. Hittade min favoritdoft Kiwi & jordgubb i rea-bladet så då fick det bli en beställning. Eftersom jag haft två egna kvalificerade visningar och min mosters visning blev kvalificerad fick jag välja en brons-bokningsgåva :) Gött! Jag säger som jag sa till Anton; jag är lite smånördig bara.

Efter ljuspartyt ville Anton komma hit. Jag var ofräsch as hell men självklart ville jag träffa honom. Kvällen kunde inte slutat mycket bättre. Det första jag tänkte när jag såg honom var "Oh my, vad snygg han är".. Det där "Du är så, yeah yeah wow wow" passade in ganska bra där, haha. Det kändes som jag var 12 och nykär.. och så tror jag att Anton märkte på mig att jag mår mycket bättre nu, innan vi gjorde slut var jag så nedstämd och tråkig. Vi har lite att jobba på, men det finns ingen annan än honom jag vill ha så jag är beredd att kämpa.

Dags att börja bocka av grejerna på To do-listan :) Om ni undrar varför allt är kursivt så kom jag emot en knapp och vet inte hur jag ändrar tillbaka, haha. Äsch. Puss!


A better copy, but still a copy.

Om det är såhär du vill ha det..

Känner mig stolt över mig själv.. har ringt runt som en galning idag, men nu verkar det äntligen som allt med skolan, pengar, vårdcentral osv. kommer lösa sig :) Så jävla skönt. Glädjen försvinner dock lite när vissa personer håller på som dom gör, men jag ska inte låta dom förstöra min måndag! Jag har några vänner som verkligen betyder allt för mig, så då kan jag ägna mig åt dessa istället för att slösa tid på dom falska "vännerna". Denice kommer till stan ikväll, så imorgon hoppas jag att hon, Anders och Peppar kan komma hit och hälsa på :)

Har bara chillat efter att jag kom hem :) Legat i soffan och pratat i telefon, lagat asgod mat - grekisk sallad med rostad macka till (var tvungen att inviga min nya brödrost :P), och sen har jag sett på Ghost whisperer och That 70's show också. Haha, Eric är min favorit i det programmet.. han är så nördig och så cool på samma gång.

Dags att fixa till sig lite kanske, blir hämtad om en kvart. Puss!


Måndag.

Har sovit ganska dåligt inatt, så imorse när jag vaknade klockan 8 tänkte jag "vilken jävla skitmorgon". Somnade om och sov en stund, när jag vaknade nästa gång satte jag på datorn och Spotify direkt. Finns inget bättre än att vakna upp till tivolimusik har jag konstaterat nu.. hoppas inte mina grannar såg in för dom måste trott att jag var knäpp när jag låg och dansade där i sängen, haha.

Nee, de är en bra dag idag känner jag :) Ska städa upp här i lägenheten sen och börja packa inför onsdag. Norge kommer bli skitkul! Ser fram emot att träffa både gammalt och nytt folk, plus att det är en jäkla utmaning att försöka förstå norska, haha. Sist jag var i norge och jobbade i maj förra året blev jag polare med en liten kille som lärde mig braekdance och översätte vad folk sa till mig och vad jag sa till dom, haha. Sjukt att en kille på 12 år förstår mig bättre än vad äldre män och kvinnor gör, som säkert varit i sverige ett par gånger. Jag kommer ihåg hur killen skrattade åt mitt uttal när han försökte lära mig norska, haha.. så himla söt, får hoppas jag träffar en tolk den här gången också :)

Passade på att skänka pengar till Cancerfonden nyss, tre av Sofies vänner har startat en insamling till minne av henne. Blir rörd när jag ser hur många som skänkt pengar.. tjejerna satte 5000kr som mål, och det hade dom uppnåt efter mindre än ett dygn. Trots att jag inte kände Sofie speciellt väl, jag kände hennes pojkvän och hon frågade mig om hjälp med hennes bloggdesign ett par gånger, så tycker jag det är en självklarhet att skänka pengar. När man vet hur hon var som person.. aldrig sa något negativt om någon, alltid var glad, och hon var den som alltid sa att allting kommer lösa sig. Hemskt att sånt ska drabba dom finaste människorna, eller någon människa överhuvudtaget.
Här hittar ni insamlingen.

Nehe, hörs då. Puss!


Sitter i telefonkö nu.. "Det är 52 samtal före dig". Skojar dom eller?

Sleeptime.

Tror fan det är dags att fixa lite mer kanaler snart! Eftersom det varit läskiga program på 4an efter att Johan Falk tog slut, har jag bläddrat mellan 1an och 2an.. Det var nåt skit där dom läste kärleksdikter och nu är det Saltön, som måste vara det sämsta program som nånsin gått på tv. Det är så dåligt så att det blir kul.. iaf så här mitt i natten när man börjar bli trött :)

Har haft en jättemysig kväll här hemma faktiskt, trots att jag varit ensam.. gjorde kyckling/curry-gryta med pasta till, och så lite Johan Falk, Denice i telefonen och Cola på det så blir det perfekt!
Ska borsta tänderna och krypa ner i sängen nu, imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och gå ut o gå :)
Puss & Godnatt!


Du är så, yeah yeah wow wow.

TBHLTB.

Klockan är redan halv sju, herregud.. jag blir helt fucked up när det är sånna här "ställa om klockan-dagar". Sov till ett idag! Visserligen kom vi hem sent inatt och jag somnade nog inte förrän 3-4 nångång, så det är väl inte så konstigt om man sover länge och är lite seg idag.

Har precis kommit hem till mig, väldigt delade känslor just nu faktiskt.. Det ska bli skönt att bara bry sig om sig själv, men det är enormt jobbigt att bli påmind om Anton vart man än kollar. Förra söndagen fick jag se på Johan Falk själv, vilket jag inte tycker om för att det är lite läskigt.. och då tänkte jag "nästa söndag slipper jag kolla själv, då är min Anton äntligen hemma och kan ligga här o mysa med mig". Frågade Juhanna om hon ville komma och göra mig sällskap istället, men hon var visst arg idag så hon var rädd att hon skulle slå i mina väggar om hon kom, haha :D gumman då.. Såå jag får nog se på Johan Falk ensam även denna söndag.

Innan jag blev hemskjutsad åkte vi och handlade lite på Maxi och Ö&B, det behövdes verkligen eftersom all min mat har blivit gammal nu när jag bott hos mamma och pappa, och jag är en sån som inte klarar av att äta mat om utgångsdatumet var dagen innan. Löjligt kanske, men sån har jag alltid varit. Gött att ha ett fullt kylskåp igen, med massor nyttigheter dessutom! Nu blir det andra bullar, eller inga bullar alls rättare sagt.. Det bara slog mig igår att jag inte kan hålla på såhär längre, måste börja ta hand om min kropp lite bättre :) Och sen vet jag att man mår tusen gånger bättre om man tränar och äter bra. Så från och med nu ska jag sluta med allt dåligt!


Ska laga mat nu och fixa lite innan Parlamentet börjar. Puss!


Unchained melody.

"I wanna suck on your lollipop!"

Trots att det är slut på det negativa så blir ni inte av med mig, känner att mitt bloggsug kommit tillbaka lite :) Har varit en bra lördag idag faktiskt.. tog sovmorgon, duschade och fixade till mig. Sen gick Sara o jag på stan en sväng innan vi åkte till charlottenborg och kollade på modevisningen :) Det var kul att se Carro, Becka, håruppsättningarna och alla kläder.. o sen var det ju min gamla handelsklass som höll i den också. Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit i lägenheten en sväng o kollat posten och sådär. Flyttar hem imorgon igen, mår mycket bättre nu så det ska bli skönt att bara bry sig om sig själv.

Om ungefär en timme ska jag, mamma och pappa ta en promenad bort till familjen Hellqvist där vi ska spendera kvällen :) Ser fram emot mycket skitsnack med cornie, god mat och kanske en drink eller två.

Jag vet inte vad som har hänt med mig idag, jag är så jävla glad. Känns som jag har vaknat upp ur en 5 år lång koma nästan :) Att bo hos mina föräldrar och bara få ligga och tänka dom här dagarna har verkligen fått mig att ändra syn på livet. Såg en grupp på Facebook nyss - When you're alone, you over-think.. om det är någon som ska gå med i den så är det ju jag ;) Äsch, det är slut på sånt nu.. ska börja leva livet lite mer istället för att ligga hemma och tycka synd om mig själv.


Ska sätta i löshåret och göra mig klar nu. Bättre att vara klar i tid än att börja fixa till sig i sista sekund, det har jag lärt mig av en gammal favorit. Puss på er!



Ang. rubriken.. Det är bara låten jag har haft på hjärnan de senaste 2 dagarna, haha. Igår under mitt 2½ timmars långa samtal med Denice sjöng jag den meningen ungefär 50 gånger. "Madde jag har fått tag på..." "I wanna suck on your lollipop!" ".. en bil nu".

Slut på det roliga.

Nu är det slut på det roliga gott folk.. inga mer patetiska inlägg och inget mer skitsnack från min sida. Jag har insett att Anton och jag inte hade det speciellt bra mot slutet, så det här var bara bra för "oss". Det här var inget man kunde undvika heller för den delen, för hade vi fortsatt hålla på som vi gjorde så hade det slutat med att vi hatat varandra. Jag måste nog fan älska den där killen, annars hade jag inte varit såhär patetisk dom här dagarna. Han har funnits i mitt huvud 24 timmar om dygnet och det har gjort mig helt knäpp. Nu kanske det är försent dock.

Jag vill inte att ni ska tro att Anton är en dålig människa.. han är en av dom snällaste personer jag träffat, och han fick mig att känna mig tryggare än någon annan. Kanske för att han är 2.03 :) Det här är inget fjäsk-inlägg för att försöka få anton tillbaka, jag förstår mycket väl om han inte vill se mig efter vad jag skrivit om honom. Men jag vill att ni ska förstå att mycket av det jag skrev berodde på att jag var arg och besviken. Då säger jag alltid saker jag inte menar, det har jag fått efter min pappa.

Jag ska försöka gå vidare nu, och sen får vi se vad som händer. Ska försöka bry mig om mig själv igen. Jag vill inte vara den där tråkiga, tysta tjejen.. det är inte jag. Därför är det dags att jag börjar må bra igen och visar alla who the motherfucking Maddiie är :) shalala

Lovar att dom där 100 läsarna per dag kommer gå ner till runt 20 som det brukar ligga på nu för tiden, haha. Det är ingen som vill läsa glada "det här har jag gjort idag-inlägg". Jag är ledsen, men jag klarar inte av att vara såhär negativ mer.. jag är egentligen en positiv person så dessa inlägg som jag skrivit dom senaste dagarna har gjort mig till någon sur jävel som jag inte är.

Neheee, kanske skulle sova nu när min bror och hans flickvän slutat med "det roliga". Usch, känns som min bror fyllde 5 igår och vi lekte kurragömma i mammas och pappas säng.. nu har han visst övergått till andra sänglekar. Fast jag är väl inte så oskyldig jag heller om jag ska vara ärlig, men min bror är ju bara ett barn!

Godnatt :)


"Min mamma tyckte det var kul att jag träffat dig för att jag är så glad när jag är hemma" Kommer aldrig glömma det vi hade.

RSS 2.0