Godnatt!

Efter några timmar framför tv:n, en pizza och lite klädprovande är jag helt slut. Nu ska jag krypa ner brevid Robin i sängen :) Imorgon ska han till Brygget med ett par kompisar så jag ska vara hemma och mysa med familjen och Mathilda, hon och jag kanske gör lite manikyr och sånt där på varandra om vi får tråkigt ;)
Btw. Nu går besöksstatistiken uppåt igen, det gillar vi!
Sov så gott, puss!

Friday, I'm in love.


Äntligen fredag! Idag var det näst intill omöjligt att gå upp, efter ca. 3½h sömn.. Men jag lyckades tillslut och dagen började med ansiktsmassage. Först gjorde jag på Mathilda och sen gjorde hon på mig. Efter den första, men långa, lektionen var det dags för lunch. Sen hade vi NK, ganska kul men efter så lite sömn kunde jag inte hålla mig helt vaken under filmen. Sist, men inte minst, hade vi dataprov i Excel.. det gick skitbra och jag är helt säker på att det blir MVG i data nu :) Mitt första MVG sen jag gick i TE1B! Mathilda och jag tog bussen hem vid 3, en timme tidigare än vi skulle slutat egentligen, och nu är vi hemma :) Mathilda, som går i min klass, har blivit tillsammans med min lillebror, så det är därför hon är här i helgen, precis som de 2 tidigare helgerna ;) Snart kommer Robin, då ska vi åka och handla kvällsmat till familjen, hämta ut H&M-paketet och beställa pizza till oss, eftersom vi är själva hemma hos Robin ikväll :)

Precis nyss hjälptes mamma och jag åt att rensa en av mina garderober. Jag behöver verkligen hjälp med sånt för jag har så svårt att slänga saker annars. En halv stor, svart plastsäck blir det iaf. På söndag tar vi garderob nr 2 :)
Nahe, nu är det bäst att jag tar på mig och packar sovgrejer.
Puss & trevlig helg!

Tävling!


Såhär är du med och tävlar:
Lägg till LightElegance.blogg.se på bloggkoll (dvs. prenumerera på bloggen).
Länka till bloggen ovan på din blogg/hemsida.
Lägg även upp tävlingen på din blogg/hemsida.
Svara på frågan: Hur ofta använder du handkräm?

Tävlingen avslutas den 29/1, dvs idag, och du hittar den här =)

Bronzing pink.


Här har ni ett smakprov på mitt smink så länge.
Tog lite bilder på sminket precis.. jag och kameror alltså -  Av ett trettiotal bilder var det här den enda som blev någorlunda bra. Får försöka igen lite senare. Funderar på att ha med kameran till skolan någon dag också så att ni får se hur jag har det :) Påtal om skolan så är det Öppet hus idag, jag är lite sugen på att åka dit. Men jag var ju hemma idag pga att jag inte sov något inatt, och då skulle det ju vara konstigt om jag dök upp ikväll. Får se hur jag gör.. Åker jag inte till skolan kanske jag tar en promenad med Jonna istället :) Inte helt fel det heller. Back to städningen!

Sushi och fotografering.


Såhär snygg är jag just nu, med en chokladansiktsmask från mitt favoritmärke. Håller på att städa lite i rummet så att jag kan börja med den där jäkla målningen nångång, jag skulle gjort det innan min födelsedag i november, men jag ska ju vara så jäkla seg jämt.

Igår var jag och Robin i Linköping :) Det var mysigt. Den första timmen gick vi runt i Linköping och letade efter ett sushi-ställe, eftersom stället jag brukar gå till var stängt för ombyggnad. Tillslut hamnade vi på kikkobar. Sushin var underbar, 8 bitar av bl.a. lax och räka, med  misosoppa och wasabi till såklart :) Tror att Robin tyckte om det han med. När vi ätit upp åkte vi till Tornby (trots att ingen av oss hittar speciellt bra i Linköping körde vi bara fel 2gånger) och gick på IKEA. Hittade massor fint som jag ska köpa till rummet när jag målat klart, och till lägenheten när man flyttar hemifrån.

Btw. Jag hade fått ett mail från fotografen Helena i September som jag såg nu i helgen ( jag brukar inte kolla min bloggmail speciellt ofta :P) så nu ska vi planera en fotografering till våren. Det ska bli kul :)


Kikkobar.

Brunetten.


Här har ni en bild på mig som brunett :) Än så länge ångrar jag mig inte iaf, men visst saknar man det blonda håret lite ibland. Nu har jag precis gjort mig iordning, Robin kommer snart och hämtar mig så ska vi åka hem till honom :) Tänkte att jag skulle visa mitt nya smink från Trucco, men det får bli i helgen.. har köpt massor kul där ifrån - en lite mörkare foundation till sommaren (nu på våren blandar jag min ljusa med den mörka), ett solpuder, rouge och en underbar produkt som heter Hi-Brow trio. Sen har jag köpt massor roligt till naglarna också, men som sagt: bilder kommer i helgen. Tror att Robin kom nu, så det är bäst att jag packar väskan. Puss!

Ni som åkt mycket på kryssningar. Vilket är bäst - Birka Paradise eller Cinderella?

Börja blogga igen?

Kände att det var dags för lite renovering här igen. Och nu är det väl dags att jag börjar blogga på riktigt igen också, jag har faktiskt lite abstinens. Nu har jag suttit här sen kvart i 9 och pysslat med designen, det är ju knappt att jag kommer ihåg hur man gör :P Men kul är det. Blev ganska nöjd med den nya, skönt med lite förändring iaf.

Idag ska jag städa lite i rummet, fixa naglarna och sen ikväll ska jag sova hos Robin. Är ledig imorgon :) Då ska vi till Linköping och kolla på nya grejer till mitt rum ( som jag håller på att göra om ) och så ska vi äta Sushi såklart, Robin har aldrig ätit det :)

Kolla in H&M-grejerna i inlägget under som jag beställde igår, hela kalaset gick på lite över 500 bara :) Längtar tills det kommer. Bikinin fanns dock inte i lager, så den får jag inte förrän mitten av april. Men jag planerar inte att bada än på ett par månader ändå så det gör ingenting. Beställde lite andra grejer också som inte finns med på bild, bl.a. ett sovset från barnavdelningen som det står Little miss sunshine på, jättegullig :)

Nu blir det frukost!

En h&m-beställning fattigare :)


A change.

I fredags - blond, igår - redhead, idag - brunett.
Ska försöka få tag i en kamera så att jag kan visa några bilder. Nöjd är jag iaf :)


Jag saknar er mina vänner, har ingen aning om vart ni har tagit vägen..

RSS 2.0