Helgen.. :)

I fredags var det ganska chill i skolan, vi satt i biblioteket, åt mat och var på brandstationen. Fast där blev vi inte långvariga, för dem fick utryckning efter ca. 40 min kanske, haha. Så då tog jag en sväng på stan med Linnea innan bussen gick. Köpte en jättefin väska i skinn, lila klackskor och en tröja med leopardtyg på en Second hand-affär för under en hundring :) Fick även mitt smink av Linnea som vi beställt från en utländsk sida. E.l.f. heter märket, jag köpte ett rosa nagellack, lösögonfransar, all over color stick och ett läppbalsam :) Fredagkvällen spenderades hemma hos Robin med Let's dance och tacos.

Igår chillade vi hela dagen. Åt frukost och fastnade framför Pirates of the caribbean som gick på tv:n. På kvällen var vi chaufförer, eller inte jag då.. men jag satt med i bilen, åt våra föräldrar som skulle bort. Robin och jag fick huset för oss själva om man bortser från min bror, haha :P Vi lagade god mat - väldigt stark kycklingwook, och såg på Melodifestivalen. Vann rätt låt tycker ni? Jag höll inte på den låten, men jag ser hellre att hon vinner än tex. Måns eller Agnes. Det hade varit tråkigt att skicka ner.

Vad händer idag då tror ni? Kryssning ofc! Jag var uppe redan vid 8 och tog en dusch. Nu sitter jag här med ansiktsmask och ska göra en fullmakt i photoshop som jag ska skriva på, hahaha. Robin ska få bestämma över min ekonomi ett par månader. Jag har ingen kontroll alls, så jag kände att det här var enda lösningen :P Vi får se hur det går.

Nae nu ska jag skölja bort ansiktsmasken och börja packa. Hinner nog inte sitta vid datorn något mer, men håll koll på min Twitter.. där kommer jag uppdatera med mobilen under resan :) Ha det bra, puss!

Kommentarer
Postat av: Martina

OMG, vilken snygg header! Tycker jättemycket Om Marilyn Monroe och har flera tavlor och grejer=) Mycket snyggt!

2009-03-16 @ 11:20:18
URL: http://missisnorth.blogg.se/
Postat av: Anna

Amen tack för asgarvet på bussen. "springer hem till fläskfilen"

Folk måste trott att jag var helt jävla galen... =D

2009-03-22 @ 02:56:39
URL: http://xvergeltungx.blogg.se/
Postat av: THE TRUTH ABOUT TEREZE

Svar: Tack för gratulationen =)

2009-03-27 @ 11:15:29
URL: http://tekirch.blogg.se/
Postat av: Aysel Lale R

- fin blogg

2009-04-01 @ 20:03:16
URL: http://ayseelciik.blogg.se/
Postat av: Lona

snygg blogg :)

2009-04-04 @ 09:48:24
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: malin

snygg blogg! :)

2009-04-06 @ 16:56:43
URL: http://lifeisperfect.blogg.se/
Postat av: Albin

härlig blog, jag måste börja följa dig!

2009-04-07 @ 15:36:41
URL: http://casinostar.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0