Min onsdag.

Den här dagen har verkligen varit som en berg-ochdalbana. Den började sådär med att jag sov lite för länge. Hade lovat mamma att hjälpa henne ute i tvättstugan innan jag gick till skolan, så 20 minuter efter att jag lämnat sängen stod jag där ute och fixade med tvätten. När jag väl kom till skolan så fick jag veta att vi skulle ha diskussion om kriser idag, och att läraren hade delat in oss i olika grupper. Min grupp var tydligen på torsdag, men han hade missat att maila mig, så jag fick hoppa in i dagens grupp som bestod av två andra killar. Diskussionen var rolig och tiden gick snabbt. Jag insåg att jag faktiskt har varit med om en hel del kriser i mitt liv, på ett eller annat sätt.. så jag hade mycket att säga under lektionen :P Kanske en del opassande grejer, men det bryr jag mig inte om.

På vägen hem från skolan gick jag ner till vattnet i Varamon. Älskar det stället, och när det är så härligt väder som det har varit idag så blir jag helt lycklig av att vara där nere. Satte mig en stund på en gammal stentrapp och kollade på utsikten samtidigt som jag planerade kommande veckor i mitt huvud :) (spelade lite 'fashion' på min mobil också, men det låter ju lite smånördigt att berätta om).

När jag varit hemma en stund så kommer min älskade lillebror innanför dörren! Jag ser honom så sällan nu för tiden bara för att han är tillsammans med en ... Ja vad ska man säga.. jag vet ju inte vilka som läser den här bloggen så jag nöjer mig med att skriva att hon är en tjej som mår väldigt dåligt. Och hennes ohälsa går ut över oss andra. Hon har blockerat mig och mamma på hennes och på min brors facebook, han får heller inte besöka oss eller prata med oss. Så när han väl dyker upp så blir man väldigt glad. Det är trist att det ska bli såhär, men samtidigt så vill man låta Martin (min bror) inse sina egna misstag och förstå själv hur idiotiskt hon beter sig.

Efter att Martin åkt så får jag världens huvudvärk (efter att ha kisat i solen tidigare på dagen antar jag), så jag sover i 1½ timme. När jag vaknar får jag ett sms från Johanna, och vi bestämmer att vi ska ta en promenad. Jag är så glad att jag har henne i den här staden.. hon och jag har en del gemensamt och vi har liksom "utvecklats åt samma håll", därför är det väldigt lätt att prata med henne. Ser verkligen fram emot helgen i Stockholm tillsammans med henne nästa helg :)

Efter en visit i solariumet drog jag hem och gjorde något jäkligt dumt. Jag var sugen på något så jag öppnade kylskåpet och fick för mig att jag skulle fixa lite "midsommarmat".. Jag älskar midsommarmat, men att sätta i sig en burk matjesill kl. 9 på kvällen var fan i mig ingen bra idé. Min mage känns stor som en badboll, och jag går som en misshandlad babian just nu.. men men. Det är snart dags för sängen, och förhoppningsvis är allt lugnt imorgon ;)

Jag hade egentligen tänkt gå in på ämnet Big brother och Sipan i dagens blogginlägg.. men det är nog bäst jag låter bli, annars får ni ett inlägg långt som en novell och det tror jag inte att någon orkar läsa :p Så Sipan tar vi i något annat inlägg framöver, och nu säger jag godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0