Gott nytt år!

2008 har varit ett bra år, och trots att det har gått pissfort har det hänt otroligt mycket roligt. Jag har varit i Stockholm för första gången i mitt liv, inte bara en gång utan 3. Jag har åkt kryssning för första gången, jobbat på Harmoni, börjat HV1STY, träffat Robin och en massa nya vänner. Nu hoppas jag att 2009 blir minst lika bra :) Ha en trevlig nyårsafton allihopa! Puss.


Kryssning!

Nu åker jag, Jonna, Juha, Fredrik och Magnus iväg på kryssning :) Kommer hem några timmar innan jul. Tråkigt att jag har tröttnat på bloggen, det är ju ganska kul att blogga egentligen. Får se om jag börjar igen nångång ;) Just nu är jag mest med Robin på dagarna, när jag inte är i skolan vill säga. Nu innan lovet har vi färgat fransar och bryn, permanentat fransar, övat på fönteckning, gjort manikyr samt blivit sminkade av Hv2sty. Låter ganska slappt va? Ofc.

Måste sätta fart nu, ska duscha, städa och packa innan vi åker. Och det är 2 timmar kvar. Typiskt mig ;)
God jul, puss!

Nemo nisi mors

Värst vad mycket uppdateringar det var här ;) Nu ska jag inte skylla på att jag inte har tid som jag brukar göra, tid har jag hur mycket som helst.. men jag har tröttnat. Blogg är inte alls vad det brukade vara, så nu har jag en ny blogg där jag skriver lite då och då, endast för att tömma huvudet och skriva av mig lite - alltså alldeles för privat för att dela med sig av här.

För er som inte redan vet det så har jag ny pojkvän nu, Robin heter han :) För första gången har jag en pojkvän som är lika gammal som mig, och så är han smart. Nästan lika smart som jag, höhö. Med det menar jag dock inte att mina tidigare pojkvänner har varit osmarta ;) Iallafall - han är världens bästa.

Det går bra i skolan, jag älskar det. I fredags lärde vi oss att sota ögon och i måndags lärde vi oss hur man fönar för att få volym. Nu är det bara två veckor kvar och sen är det jullov :D verkligen välbövligt.. även om man trivs och gillar det man gör så behöver man komma bort från det ibland, ta en paus. Sista dagen innan lovet ska tvåorna lägga nyårsmake på oss, inte helt fel ;) På tal om det så har jag ingen aning om vad som händer på nyår.. tidigare år har vi alltid varit det vanliga gänget uppe hos Linus & Maria, men i år ska dom flytta precis dagarna innan nyår, och så har jag ju Robin. Äsch, det löser sig väl antar jag.

Idag har beställt lite grejer från Nelly - en klänning från Vila, en kam från Babyliss, lite make up-servetter och ett par underbara skor. Skorna har jag kollat på i Linköping flera gånger, fast där fanns dem inte i min strl så jag kände mig tvungen att beställa dem nu. Blir perfekt till nyår, vad jag nu ska göra då ;)

Något jag vet att jag borde göra nu
är 1. Städa och 2. Sova. Istället ligger jag här.. Tur att jag har lite sovmorgon imorn, i vanliga fall går jag upp 5 halv 6, men imorn behöver jag gå upp tidigast vid sju. Det är nog bäst att jag går och lägger mig nu ändå, klockan är ju tolv. Puss & Godnatt.

RSS 2.0