Måndag.

Den där glittrande cidern med tangelo (?) och ginger-smak har stått på mitt skrivbord och sett god ut sedan i torsdags.. nu kunde jag inte hålla mig längre. Har varit duktig och flyttpackat hela dagen så jag tyckte att jag var värd den nu :) Den var faktiskt ganska god, men den slår inte den gamla vanliga Xider X-mas :) Hyllorna och skrivbordet har börjat tömmas.. imorgon ger jag mig på mina 3 garderober! För vet ni vad? I helgen flyttar jag! :)

Ska iväg o sola med Carro snart.. det var halva priset på Meddo så då är det ju bäst att passa på! Ikväll blir det lite Ullared och Twilight :) Puss!

Jag är här för att stanna tills festen är slut!

Här är en av grejerna jag köpte igår :) Vet inte riktigt vart jag ska ha det, men det är sånt som märks.
Har lagt på några av mina skuggor från Make up store och Trucco, visst blev det fint?
Resten av bilderna kommer senare ;)


I just wish I had someone like me..

..when Im sad and hate my life. Or just need a hug.

Det känns lite som om vissa människor betyder mer för mig än vad jag gör för dom. Det är tråkigt när det känns så :/ Jag skulle kunna dö för dom, men dom skulle nog inte ens hjälpa mig upp när jag ramlat. Men men, det är tur att man har några riktigt fina vänner iaf ♥

Gissa vad?
Jag har hittat min mobil, haha :) Den låg på mitt på hallbordet där jag letade igår, men jag hittade den inte ändå :D Så nu ska jag gå o ta lite bilder snart!

Idag ska vi hem till min lille kusin Gustav som fyllde 6 år i fredags.. fira honom, fika osv. :) Sen ikväll blire promenad med min Juhanna! Så himla glad att vi har börjat umgås igen :) Tänkte på en sak igår.. för ungefär ett år sedan träffade jag mina närmaste vänner typ 1 gång i månaden!?! Det kunde gå 3 månader mellan varje gång jag och Sara träffades, 1½ månad mellan varje gång jag och Carro tog en promenad. Alltså HUR klarade jag mig? Jag skulle knappt klara en vecka utan er nu ju ♥

Frukost-time och sen flyttpacknings-time :) Puss!

Köpförbud? Ha ha ha..

Aa det gick ju jäkligt bra det där med köpförbud.. bara -2500:- på kontot idag. Blev en impulstrip in till Mantorp i eftermiddag :) Baksätet på bilen var fullproppad på vägen hem, men fy vad mycket fint jag hittade! Hade tänkt ta en bild på grejerna men jag hittar inte min mobil :S Det blev iaf en kastrull, tallrikar, massor glas, lite julgrejer och massor annat kul. Nu är det bara en vecka kvar till flytt, woho :D

Nu ikväll blev det bio, New moon.. skitmysigt :) Filmen var jättebra, fast 1an är bättre tycker jag. Jag tyckte inte att man fick se Edward tillräckligt mycket i 2an.. man vill se han hela tiden ju! Vilken kille alltså :D Jacob Black tyckte jag inte var mycket att ha.. den där kroppen och det där håret.. visst, men han passade inte i det.

Sleeptime nu.. är skittrött verkligen. Bloggar mer imorgon när jag hittat mobilen ;) Puss & Godnatt!

När ingen ser..

Tur att ingen ser min nu, haha.. Jag sitter i sängen med myskläderna på och en fin brun ansiktsmask i ansiktet och shakar till Ali Payami - Blade (videon finns i några inlägg längre ner). Den låten är ju för bra alltså, går inte vara still till den :D .. Och det finns ju faktiskt inte så mycket annat man kan göra när man är hemma o "sjuk". Sjuk kan man väl inte kalla det riktigt.. jag är hemma pga mitt finger, hehe. När jag hjälpte Carro att sy hennes löshår i onsdags så fick jag in nålen ganska långt under nageln. Gjorde skitont, men efter det har det bara blivit värre o värre och nu är fingertoppen typ lila/blå. Somnade inte förrän halv fem inatt eftersom det pulserade så mycket :S Hur lyckas man? haha. Blir nog vårdcentralen idag.

Vad dålig jag har blivit på att blogga igen ..
har massor att berätta om o visa här i bloggen ju, men det blir aldrig någon tid över :P Jag har shoppat som en jäkla galning på sista tiden alltså, funderar på att ha nåt köpförbud under en månad eller nåt nu.. men det kommer ju inte gå ändå - jag måste ju köpa köksbord o lite andra smågrejer till lägenheten. Dock är det köpförbud på kläder och smink från och med nu! :)


Här är lite av det jag köpt på sista tiden :) Sen har jag köpt en väska och lite grejer till lägenheten med.
Just det, igår handlade jag på systemet för första gången också :D Det blev Xide X-mas, den nya Xide Winter, glögg och en lång röd/rosa flaska med nån vodka/strawberry-grej i. Artic hette den, ska bli kul att testa :)


Grabbar och tjejer, här händer det grejer..

Har varit ledig idag, asskönt :) Sov tills ett när mamma kom hem från jobbet.. behövde sova ut kände jag. Det värsta är ju att jag inte kan somna nu.. Klockan är snart 1 och jag ska upp om 5 timmar :S Men men, vi ska bara ha en lektion imorgon så det är ju lugnt, dock en väldigt lång lektion.. från 8 till 15. Efter skolan ska jag hjälpa Carro att sy hennes löshår :)

Idag har varit en riktig slappisdag.. chillade i sängen till fem, sen blev de en promenad förbi min lägenhet till Sun 4 U på Storgatan.. :) Bara 2 veckor kvar tills jag får nyckeln nu! Efter det tog jag en promenad till Östenssons med Carro för att köpa den nya Marabou Vinter, men den fanns inte såklart. Köpte en gurka och lite dipp istället, haha. Sen blev det mys i soffan med min gurka, dippen och mamma framför Ugly Betty och DH :) En helt okej tisdagkväll faktiskt.

Nahe måste försöka sova nu så att jag kommer upp imorgon. Ska börja med ett nytt material på nagellektionen :) Puss!

15 november :)

Idag fyller jag 20 år :) Har haft en jättebra födelsedag med familjen och halva min släkt. Fick D&G's nya parfym nr. 3 som ligger etta på dofttoppen på Kicks. Har gått o luktat på den varje gång jag går förbi en Kicks-butik, hihi. Min Heiress från Paris Hilton som jag fick när jag fyllde förra året har precis tagit slut så det var ju perfekt. Sen fick jag rosor, pengar och en rosa mixer + lite grejer som mamma köpte i Ullared :) Handdukar, muggar osv. Är jättenöjd med allt!

Har massor att blogga om men har inte haft tid i helgen.. har varit fullt upp ett tag nu. Nästa vecka är jag ledig tisdag och torsdag så då hinner jag förhoppningsvis få lite gjort :) Har shoppat en hel del som jag tänkte lägga upp här.

Imorgon börjar massage-kursen.. har haft sovmorgon varje måndag fram tills nu, men nu är det slut på det. Får se hur det går då :) måste gå upp 5 imorn bitti iaf, så det är nog bäst jag sover nu. Puss & Godnatt!




Torsdag.

Fy vilken rolig dag det har varit idag :) Först en timmes svenska, då såg vi bara på film, sen en låång lektion mellan halv tio och halv fem typ.. då hade vi samarbete med frisörerna, så vi fick våra hår fixade. Jag blekte utväxten och klippte topparna o lite sånt, sen fixade jag naglarna på min frisörtjej. Hon ville inte ha förlängning så det blev spamanikyr :) Jag hade tur som hamnade med en så trevlig tjej.. och hon var visst från Motala hon med.

Slocknade så fort jag satte mig på bussen, sen sov jag tills jag var hemma i Motala. Älskar direktbussar som går från resecentrum i Linköping och ända hem till min gata här i Motala. Ikväll blev det en myskväll i min säng :) Hann även med lite shopping på Nellys rea som startade kl. 19 ikväll. Jag loggade in 19.00 och då var det så jäkla mkt folk så sidan var skitseg.. men tre varor hamnade i min varukorg iaf, och två av dom är nu påväg hem till mig :P

Ska sova nu, är helt död efter den långa skoldagen. Imorn är det fredag som tur är, då blir det lite fest med mina tjejer på kvällen :) Puss & Godnatt!

Onsdag.

Har varit på begravning idag.. det gick bra, men fy vad jobbigt det är. Vi var på en begravning vid samma tid förra året, så nu får det vara slut med begravningar på en lång tid. Tycker inte om att se min familj vara ledsna, det är det som är den jobbigaste delen. Något som var lite coolt var att det kom en fjäril och flög över våra huvuden när vi var framme vid kistan och sa hejdå.. Maja har alltid tyckt om fjärilar och målat fjärilar till oss på hennes Grattis-kort. Hur stor är chansen liksom? :P Det var himla fint iaf, massor med blommor fick hon :) Efteråt åkte vi hem till Majas hus och åt smörgåstårta och pratade minnen, kändes konstigt när inte Maja var där.

Nu ikväll har jag varit ute o gått med Johanna :) Vi tog en sväng ner till Varamon.. skittrevligt verkligen, var så länge sen vi träffades nu så vi hade massor att prata om. Får vi göra om snart igen Johanna ;) När jag kom hem såg jag på Grey's med mamma och min bror, o efter det har jag bara legat här i sängen o chillat. Är helt slut egentligen, men har hållt mig vaken tills nu genom att kolla på youtube osv.

Imorn blir en rolig dag i skolan, så jag ska nog lägga mig nu så jag inte är allt för trött.. Godnatt!

Tisdag.

Hade tänkt skriva ett långt inlägg nu, men jag blev skittrött på bara några sekunder. Här har ni dagens låt iaf, den har gått på repeat sen jag kom hem från skolan. Har haft en jätterolig dag idag med Julia :) Provet gick jättebra, fick VG+/MVG-.. och då har jag ändå missat en hel del viktiga saker på sista tiden. Efter det tog jag o Julia bussen till Ikano-huset och Ikea o shoppade lite. Jag visar bilder på det jag köpte och Julias sminkning imorgon om jag orkar, imorn har vi ju begravningen också så vi får se hur bra vi mår.. Godnatt!


Youth of the nation.


Min favoritlåt på tivolit, dock en annan mix än den dom spelar där :)

Jag är en sån person som alltid är glad och skrattar, fråga mina vänner får ni se. Jag har alltid varit sån.. men ibland kommer man ju in i perioder när man helt enkelt inte orkar vara den där positiva personen. Just nu är jag inne i en sån period, big time. Jag vill inte vara föör privat på bloggen men jag kan säga att det är väldigt jobbigt här hemma just nu, vi ska på begravning på onsdag och mina föräldrar ska flytta isär. Jag ser inte ens fram emot att fylla 20 eller att flytta hemifrån längre. Men det blir snart bättre, det blir det ju alltid :)

Jag bestämde mig för att börja kämpa nånstans, så imorse pallrade jag mig iväg till skolan.. det var faktiskt inte så jobbigt. Fick massor med kramar från tjejer i min klass och lärare, så det kändes bra :)
Iallafall.. jag har inte varit glad eller sett positivt på framtiden på jättelänge, men imorse när jag satt på bussen påväg till Linköping så började jag tänka på massor minnen från tivolit. Och då blev jag skitglad helt plötsligt, haha. Mitt älskade tivoli. Ingen förstår nog hur roligt det egentligen är, förrän man har testat på det själv :D Tiden går och snart är det 2 månader sedan jag lämnade tivolit för sista gången det här året, och det närmar sig nästa säsong lika snabbt. Nästa sommar kommer bli bästa någonsin!

Jag har precis betalat min första hyra. Känns skitbra :D det börjar närma sig flytt nu och jag försöker verkligen att tänka positivt och se fram emot den dagen jag flyttar. Jag måste tänka på mig själv lite nu och det här är något jag längtat efter länge :) Imorgon har jag sminkprov i skolan.. min kusin Julia ska hänga med mig och vara min modell, efter det ska vi till Ikea och kolla på småplock till lägenheten. Får se vad som får hänga med hem :)

Ska fixa lite smågrejer inför imorgon nu, sen sova. Godnatt!


New Moon.

Idag fick jag ett mail från SF där det stog att biljetterna till New Moon finns att köpa eller reservera. Som tur är så bor jag ju i Motala.. här behöver man nog inte reservera biljetter om man inte vill ha bästa platsen på premiären den 19:e. Själv tror jag att jag går ett par dagar senare, frågan är vem man ska gå med :)


Guitar Hero 5

Äntligen är jag ägare till mitt eget Guitar Hero :D Tidigare har vi lånat kusinernas nån gång, och så har jag ju spelat hos mina vänner massor.. men aldrig haft råd med ett eget. Jag tycker att det var väl investerade pengar iaf.. kommer ju bli många ensamma kvällar i lägenheten och då måste jag ju ha något att göra (bortsett från disk, tvätt, städning osv.) ;) Carro, bring your guitar så nördar vi tillsammans hela vintern :D

Guitar Hero, Grey's, lite Trocadero och fotbad. Sånna onsdagkvällar gillar vi :)


Lite nytt.

Idag åkte jag till Maxi för att köpa Guitar Hero 5 till mig själv i för tidigt födelsedagspresent, men detta fick också hänga med hem :) Här snackar vi love at first sight.. det är som att mina ögon dras till allt som är rosa när jag går och handlar, haha.


Ska jag, eller ska jag inte?

Funderar på om jag ska klicka hem det här Czarinna-ägget eller inte?
Det är Dagens vara på Bellme och det kostar bara 324:- inkl. frakt.

När vi var i Stockholm i September, tror jag, så gick vi på Make Up Stores höstvisning på Berns. Där visade dom  Czarinna-kollektionen och det fanns en jättestor kopia av ägget ovan på scenen. Det var mäktigt :) Ska leta fram några bilder från visningen och lägga upp på bloggen tror jag.

Dom senaste dagarna har varit förjävliga.. känns som att hela mitt liv håller på att vändas uppochner. Jag har lagt till med en fasad för att ingen ska se hur jag mår egentligen, inte ens jag själv. Jag försöker vara glad och intalar mig själv att allt är bra, men de är det inte. Vi får se vad framtiden har att bjuda på då, förhoppningsvis blir allt bra tillslut.. nu gäller det bara att orka ta sig igenom den svåra perioden :)

Pratar med Julia på msn, hon är i NY nu och där är klockan 8 :) Vilken äventyr hon har gett sig ut på.. jag önskar att jag får göra något sånt i framtiden, så jäkla roligt! Ska bli kul att följa Julias blogg under det här året hon kommer befinna sig i USA. Här har ni den.

Sleeptime nu va.. godnatt!


Kandee Johnson!

Har ni inte förälskat er i den här tjejen än så hoppas jag att ni gör det nu. Kandee Johnson är en make up artist i Hollywood som blev inspirerad av Panacea81, en tjej från England som slog igenom som make up artist, utan någon utbildning alls, genom att lägga upp tutorials på youtube. Kandee började lite smått med att lägga ut  tips inom make up och hår, och nu har hon närmare 150.000 followers :) Det beror nog inte bara på att hon är en grymt duktig make up artist, utan för hennes underbara personlighet. Hon är alltid glad och bjuder på sig själv. Att hon dessutom är halvsvensk gör ju inte saken sämre :)


Söndag

Dags att gå upp.. ligger i sängen o vaknar till lite. Somnade ganska sent inatt tror jag för jag var tvungen att spela lite Bubble Town på mobilen, haha :) *känner suget så jag tar upp mobilen och spelar i 20 min* hatar att man blir helt beroende av sånna där spel.

Idag har jag massor att göra, skolan börjar ju imorgon.. Känns förjävligt om jag ska vara ärlig, inte kul någonstans. Det enda som känns roligt med skolan just nu är praktiken, att vi börjar med nytt nagelmaterial snart och att det snart är lov igen, hihi. Kollade kalendern på mobilen nyss och såg att det är 28 skoldagar kvar, då räknar jag inte med praktiken dock. 28 dagar! det är ju inte så mycket :)
Iallafall.. idag ska jag försöka få lite gjort - betala dom sista räkningarna, posta hyreskontraktet, lägga in kläderna i garderoben, packa lite, duscha o fixa till mig inför imorgon, och ta en promenad med Cornie. Måste även försöka fixa en modell tills på torsdag, då vi har prov i make up. Någon som vill & kan?

Frukosttime. Puss!

1 månad kvar till flytt, 2 veckor kvar min 20 års-dag.

Halloween-natt.

Eftersom jag har mått ganska dåligt hela dagen idag bestämde jag mig för att stanna hemma ikväll. Har ätit god mat med familjen, sett på körslaget med mamma och legat här i min säng och fixat en helt ny bloggdesign. Fy vilken tid det har tagit, men nu är jag nästan helt klar :) Lite småjusteringar kvar sen är jag jättenöjd! Vad tycker ni?

Gammal design VS Ny design


RSS 2.0