Du och jag.

Jag är en sån jävla idiot. Just nu är jag glad, för jag har insett att problemet ligger hos mig själv, inte hos andra.. Jag ser allt på mitt sätt och skiter i hur andra ser på saken. Jag går omkring och retar upp mig på småsaker, analyserar och gör allting tusen gånger värre än vad det är. Och det värsta av allt är att jag vräker ur mig saker som jag egentligen inte menar. Förlåt. Hur kunde jag låta det gå såhär långt.. du är ju viktig för mig. Som Mathias sa igår "synd att det blivit såhär, det ska ju vara du och hon". Vi kanske har glidit ifrån varandra det senaste året, men vi SKA alltid vara vänner. Jag förstår om du inte vill prata med mig nu efter vad jag skrivit här, men att jag insett att jag har haft fel kanske är ett steg mot att vi ska bli sams igen.

Jag älskar dig.

Disco, disco!

Kul att folk strömmar in på min blogg så fort jag och Anton ändrade våra relationsstatus på facebook, haha. Sorry guys, det blir inga smaskiga detaljer den här gången ;)

Ikväll kommer Carro hit som jag inte träffat på väldigt länge.. ser fram emot mycket skitsnack om sånt som bara hon och jag kan prata om, haha. Vi har pratat i telefon nu i en timme, och vi båda skrattar så vi tjuter hela tiden.. vi är lika "öppna" båda två, så våra konversationer brukar minst sagt spåra ur. Kommer nog bli en rolig kväll :)

Nedräkningen har börjat.. bara 7 dagar kvar, sedan åker jag och Ywonne till Norge. Den här gången blir det Brumunddal, Trondheim och Fredrikstad. Sedan åker jag med tivolit till Västerås där jag tar bussen hem till mitt älskade motala. Älskar verkligen att vara iväg.. upptäcka nya platser, träffa nya människor, skoja med thomas hela dagarna, lära mig polska, sitta på gräset med en cider i handen medans killarna jobbar och sliter. Varje gång jag berättar om tivolit för mina vänner får jag ofta höra "jag förstår inte hur du kan tycka att det där är så kul", men när dom själva varit med och sett hur det är så låter det mer "fy vad roligt det var, när kan jag hänga med nästa gång?". Det var likadant nu i helgen.. Lollo och Becci hängde med mig till Lillehammer, och vi hade verkligen jätteroligt. Vi kom varandra mycket närmare än innan också, vilket är kul :) Skrattar för mig själv när jag tänker på allt vi var med om i helgen.. "disco, disco-snubben", när vi slängde ut killarna och tvättade oss på intima ställen tillsammans, haha.. en väldigt rolig syn :D, när vi festade med alla killar i vårt rum, när vi stog o dansande hela dagarna.. haha aa, jag kan fortsätta i en evighet! Det bästa är att säsongen bara har börjat, och jag kommer få vara med om minst 10 roliga helger till!

Ett avslut.

Igår tog det slut mellan Anton och mig igen.. Känns bara skönt, visst, jag blev ledsen först men det var mest för att jag trodde att det skulle hålla den här gången. Vi har haft det skitbra och jag tycker verkligen om honom, men all den där svartsjukan blev för mycket. Han sa själv att han mår bättre när han är själv, för då slipper han vara svartsjuk hela tiden. Och jag vill kunna prata med andra killar på msn utan att han blir arg. Man måste kunna lita på varandra. Det blir bäst såhär, och vi skilldes som vänner så det är skönt. Nu vet jag ju två personer som blir glada iaf, haha. Jag har verkligen försökt att skita i allt som har med C att göra, och det kan jag när jag åker iväg och jobbar.. men såfort man kommer hem så blir man påmind om allt hela tiden, eftersom vi har så många gemensamma vänner. Fick höra idag att hon gått o sagt saker om mig som inte är det minsta sant.. usch, jag förstår inte hur man kan göra så mot någon man känt i 15 år. Jag försökte bli sams, men just nu känns det ganska lönlöst. Hur kan man välja en kille framför en person man känt i 15 år? Äsch, jag ska släppa det där nu. Självklart blir man irriterad när en person sprider lögner, men det finns inget mer jag kan göra än att låta dom hållas. Hoppas det är värt det bara :) Nu längtar jag till nästa onsdag, då slipper jag den här hålan igen!


21/4

Jag är så jäkla glad just nu.. Om några timmar åker jag tillbaka till Norge, och den här gången har jag med mig Becci o Lollo :) Hade problem att hitta någon med bil och körkort som ville med, men Pontus kunde ställa upp som tur var.. dock är det inte han som kör utan hans kompis Peter. Dom åker från skåne kl. 7 och hämtar upp oss vid 10-tiden, sen har vi typ 8 timmars bilresa framför oss. Men det går nog bra, jag har datorn med mig tills vi når Norska gränsen iaf. Ska bli skönt att komma bort från Motala ett tag, älskar att vara ute på vägarna och träffa nytt folk. Kommer sakna Anton såklart, men vi börjar vänja oss nu.. förra helgen var ju han i Karlstad, helgen innan var jag i Norge och han i London. Man uppskattar tiden mer när man väl ses :) Jag är inte mycket för smör men Anton är verkligen världens finaste pojkvän.. När vi träffas är det inget puttinuttgull-trams utan mer "- Flytta på dig för fan" "- Käften", haha :D

Fastnade framför nån Wallander-liknande film på 1an. Är stolt över mig själv att jag vågar titta, trots att det är mitt i natten och jag är ensam. Måste dock duscha och packa det sista så det är bäst att jag sätter fart :) Nu kör vi!
Puss!

Na zdrowie.

Ligger i soffan och kollar på nån skräckfilm som är på 4an.. asläskig verkar den, men jag orkar inte gå upp o stänga av tv:n (batterierna är slut i kontrollen). Önskar att Anton vore här nu, men han är i Karlstad och lanar :) Har haft en skitrolig kväll med Ywe, Jimmy, Guitar hero och lite vodka iaf, så jag klagar inte! Ywe o jag tog en promenad hem till henne förut.. påvägen stannade vi till hemma hos mina föräldrar och blev bjudna på världens godaste mat - grillad fläskfilé, pommes, kantareller och bearnaisesås. Inte helt fel alltså :) *Går upp och stänger av tv:n eftersom dom börjar spela läskig skräckfilms-musik*

Imorgon ska jag försöka få lite gjort här hemma.. dammsuga, tvätta, städa garderoben och tvätta om det finns någon ledig tid. På söndag kommer min favorit hem igen så då ska jag förhoppningsvis träffa honom, sen på tisdag är det bara börja packa igen för på onsdag morgon drar jag tillbaka till norge. Fy vad härligt! Den här gången åker jag med Pontus, hans kompis, Becci och lollo.. kommer nog bli skitkul :) Sen har jag tagit ledigt en helg eftersom det är valborg, efter det kör vi några helger igen.

Nehe, ska nog dricka upp den sista drinken och krypa ner i sängen nu.. behöver sova lite så att förkylningen går över. Puss :)

Torsdag.

Har suttit på en buss sen halv 2.. Nu börjar man bli seg och vill bara komma fram till en varm lastbil (haha). Känns lite onödigt att vi åker igenom Halden snart, där vi ska jobba den här helgen, för att sedan åka ett par mil extra upp till Sarpsborg där vi blir hämtade av Thomas och åker dom där extra milen tillbaka till Halden. Bara för att busschauffören inte kunde vara snäll och släppa av oss där direkt. Men men :)

Känns som jag kommer sakna Anton lite extra den här helgen faktiskt, min lilla fotbollsnörd. Men tiden går så otroligt fort när man jobbar så rätt som det är kommer det vara måndag och jag är hemma hos honom igen. Gött.

1½ timme kvar nu, ska försöka sova en stund. Hörs på måndag då! puss.

30:- styck, eller 3 för 100:-

Snart är det dags igen :) Om 12 timmar sitter jag på bussen mot Linköping, sen tar vi bussen därifrån till Göteborg, och sedan en buss därifrån till Sarpsborg, där vi tillsist blir hämtade av Thomas som tar oss till Halden. Aa det är en jäkla resa jag har framför mig. Tror det kommer ta 11-12h allt som allt, men det är det värt :) Blev ju asförkyld när jag var i Moss i helgen, men det börjar bli bättre nu som tur är, så nu är jag redo att jobba lite igen! Den här gången åker jag med Johanna.. Ska bli skitkul att visa henne tivolit och allt vad det innebär.

Ligger i soffan och kollar på Pettson och Findus nu, haha.. Ibland är man lite småbarnslig, men det ska man va! Gillar inte människor som beter sig som 50 när dom är 20, visserligen gillar jag inte människor som beter sig som 14 när dom är 20 heller.. bäst är att vara lite lagom. Fast visst skulle det vara skönt att bara vrida tillbaka klockan sådär 15 år och bli barn igen :) Inga problem eller nåt. Jag har kvar en gammal bok som vi gjorde när vi slutade 6an.. där fick vi skriva vad vi ville bli och vart vi såg oss själva om 3, 5 och 10 år. Jag skulle ta studenten med bra betyg från Natur, plugga vidare till civilingenjör och bo granne med C, och så skulle vi ha ett stall med hästar och rida tsm varje dag. Haha, såå blev det ju inte riktigt kanske :D Men jag är glad ändå.. jag har världens bästa pojkvän, ett jobb som jag älskar, jag bor i en fin lägenhet och jag umgås bara med folk som får mig att må bra. Ne, jag är så jävla glad att det blev som det blev när det inte blev som det skulle ;)

Neehe, dags att sova snart kanske.. har mycket att fixa imorgon innan vi åker. Just nu längtar jag mest tills på måndag, då kommer jag hem och får träffa Anton igen. Herregud vad jag tycker om den där killen.
Sov gott, puss!

Eeelskling

Har haft så otroligt roligt i norge så det är inte sant :) Visst.. jag har blivit asförkyld, min mobil slutade fungera i lördags så jag har inte kunnat ha någon kontakt med de här hemma, och jag har saknat Anton, men annars så! Jag fick sova i min egen kupé dessutom.. med belysning, säng, värme osv. Värsta lyxen jämfört med lastbilarna som vi annars får sova i. Dock kommer jag nog aldrig få sova i kupé igen efter vad som hände i lördags natt, haha.. Alla rumäner/polacker som är i min ålder festade och sen fick dom för sig att dom skulle gå o hämta mig som låg och sov. Blev väckt av några tysta knackningar, men det slutade med att dom stog och bankade på min dörr och sjöng "I love you baby", haha.. och det här är alltså killar som knappt kan varken engelska eller svenska, och som jag inte sagt mer än "hej" till. Skickade "HJÄLP" i ett sms till Denice och Anders som låg i kupén brevid, och då hörde jag Denice skratta på andra sidan väggen.. tillslut kunde jag inte hålla mig längre så då låg jag där och skrattade ihjäl mig. Vågade inte gå upp och kolla ut, för hade jag visat mig hade dom aldrig gått därifrån. Dagen efter mötte vi chefen och hennes kille påväg till Esso (där vi lånade toan morgon och kväll för att slippa gå på bajamajorna), och chefen sa direkt "hörde att ni hade lite besök inatt", sen berättade vi vad dom sjungit och att dom ropat "eelskling", och hon bara skrattade.. tur att dom inte blev arga på mig iaf, trots att hela tivolit vaknade av killarnas bankningar, haha :D

Ne dom här 5 dagarna kunde nog inte blivit mycket bättre.. Om allt går som jag vill åker jag tillbaka till norge nu på torsdag, då blir det Halden fre-sön :) Men nu längtar jag bara hem till min egen säng och min favorit.. har precit åkt förbi Nykyrka så det är inte lång tid kvar tills jag får träffa honom!


RSS 2.0