Lördag.

Godmorgon :) Idag gjorde jag något som jag inte gjort på vääldigt länge - vaknade av mig själv kl. 09.30 och var helt utvilad. Nice! Idag mår jag inte så bra dock, börjar nog bli sjuk tror jag. Typiskt när det är forss 20 års-fest ikväll... får vara hemma o ta det lugnt hela dagen så får vi se om jag mår bättre sen :)

Två dagar kvar av lovet.. det gillar vi inte.


ZzZz

Förstår inte hur jag kan vara så jäkla trött? Jag sov ju till halv tolv imorse! Carro o. Co. skulle dra till stan men jag var tvungen att dra hem istället, så himla seg. Men det var kul den lilla stunden vi var hos Carro iaf :) Vi körde mest Guitar Hero och satt o pratade. Skönt med en lugn kväll ibland.

Nu ska jag sova!

Fredagkväll.

Sitter här nyduschad i min stora mysskjorta och smörjer in mig med babyolja samtidigt som jag betalar räkningar, haha. En ganska bra start på en fredagkväll om jag får säga det själv :) Väntar på att mamma & pappa ska bli klara med maten så att jag kan kila iväg till Östenssons och köpa lite groggvirke och sedan vidare till Carro där kvällen ska spenderas. Kommer nog bli en himla trevlig kväll :)


Städar / Packar

Jag slår två flugor i en smäll och packar samtidigt som jag städar. Smidigt. Har börjat fylla kartonger med saker som jag inte kommer använda inom den närmaste månaden..

.. som min rosa kondom-mössa tillexempel, hihi. Det här blev visst en väldigt rosa kartong.. iofs är nog 75% av mina ägodelar rosa, så det är väl inte så konstigt. Det rosa toalettpappret köpte jag billigt på Netto :)

Älskar dom här glasen! Har en i varje färg från i somras.. det blev väldigt många besök på McDonalds under vår tivoli-turné, och det är jag glad för nu. Dock mådde man skit när man fick leva på skräpmat sådär, men vad gör man.. det är ju inte så att man letar upp en hälsokost-affär kl. 12 på natten när man kör från en stad till en annan. Nae då får det bli en "Lilla menyn med plusmeny och en dipsås". Det mörkgröna glaset har jag fått av Sara, det var den enda färgen jag inte hade, och den enda färgen som hon hade.. så hon skänkte den till mig, haha. Vilken färg är snyggast tycker ni?


Fredag

Godmorgon :) Sov visst länge idag, skönt.. kunde inte riktigt somna inatt så jag fixade lite med en bloggdesign som en kompis ska ha. Hon åker till San Diego nu i början på november och ska jobba som au pair ett år, då är det tänkt att vi som får stanna kvar här hemma i kalla sverige ska kunna följa henne i hennes nya blogg :) Jag är inte det minsta avundsjuk, inte alls..

Idag ska jag kanske in till stan med en kompis en sväng,
sen ska jag städa upp lite i rummet och packa upp det sista av Ullaredsshoppingen. Ikväll blir det chillfest @ Carro med lite trevligt folk. Hon har nämligen FF, höhö.

Btw. NÅGON som vet när Forever 21 kommer till Sverige? Det var snart ett år sedan som VR släppte the big news på deras hemsida, men än har jag inte sett någon spår av F21 i Sverige..


Skor från Forever 21. Påminner om dessa från Steve Madden tycker jag.
173,50:- vs 1299:-.. fast jag föredrar ju de från Steve Madden måste jag säga :)


Torsdagkväll.

Ligger o myser i sängen i en stor skjorta och spetsunderkläder från Ullared, hihi. Jag är verkligen jättenöjd med allt jag köpte igår, har provat lite av kläderna nu och allt sitter perfekt. Man orkar ju inte stå i meterlånga köer inne på Gekås så man får ju ta en strl som man tror passar helt enkelt.

Har precis sett på Debatt på svt, ganska intressant faktiskt.. dom tog upp det där med att de två 16 åriga personerna som mördade Therese fick 1 år och 8 månader, sjukt tycker jag. Visst att dom går som barn fortfarande, men 20 månader är ju ingenting jämfört med hur brottsoffrets familj och släktingar har det. Eller vad tycker ni? Sen handlade det om plastikkirurgi, då var Linda Rosing och Paow där, jag trodde det skulle vara Kissie, men Paow kanske var hennes ersättare av någon anledning. Det jag skrattade mest åt var Lulu Carter och hennes kommentar "Jag ÄR nöjd med mig själv. Jag har ju inte gjort SÅ stora förändringar" sen ser man hennes feta överläpp som inte rör sig en millimeter när hon pratar. Inte det minsta vackert om ni frågar mig.. hon skulle vara mycket vackrare med naturlig läpp.. sen att hon använder botox och liknande har jag ingenting emot, får det folk att må bättre så är det bra. Likadant med läppen egentligen, mår HON bättre av den där läppen så visst, men vackert är det ju inte. Det tror jag att dem flesta håller med mig om.


:)

Jag är väldigt glad över att så många har fortsatt att gå in här varje dag under hela den här tiden som jag inte bloggat alls. Jag förstår inte varför, men glad är jag iaf. Och ännu gladare är jag över att i takt med att mitt bloggberoende kommer tillbaka, kommer också ni läsare tillbaka :) Puss på er!

Heeyo Captain Jack.

Vilken trevlig dag det här blev tillslut :) Tog en promenad in till stan vid 5 tiden med Carro och Sara, köpte present till Forss som har 20 års-fest på lördag. Gick runt lite, sprutade på mig lite av min favoritparfym inne på Kicks, kollade på jackor osv. Sen fick vi skjuts av pappa till solstället på Storgatan, och då solade vi i 20 min innan det blev en promenad hem. Det kommer bli riktigt nice sen när jag bor precis vid storgatan, då kan vi gå o sola och sen avsluta med en bastu och myskväll hemma hos mig :) 32 dagar kvar, hihi.

Avslutar blogginlägget med en nice tivolilåt! Nu ska jag gå ner och prata med mamma o se på Rosa bandet-galan och Debatt, eftersom Kissi och Linda Rosing är med. Puss!


Ullaredsshopping.

(massor bilder)

 

 


...

Har varit nere i köket hela morgonen/eftermiddagen och plockat upp alla påsar, tagit kort, packat ner saker i kartonger - sånt som jag inte behöver förrän efter jag flyttat, provat kläder osv. Just nu kan man ju inte vara annat än lycklig, dock fick jag reda på att en nära släkting till mig dog igår, så det har funnits i tankarna hela dagen. Personen var gammal, så det var ju dags nu.. men jag önskar att hon hade fått dö på ett annat sätt, och att vi hade fått träffa henne en sista gång. Men men, ska försöka tänka positivt.. och till att börja med ska jag visa er alla bilder på det jag har köpt :) Ska bara lägga in dom i datorn o redigera lite, så kom tillbaka om en stund ;)




Borta bra men hemma bäst.

Äntligen hemma efter en lång dag i Ullared! Jag har varit vaken i 37 timmar nu, om man bortser från mina små naps under bilresan. Inte så konstigt att jag är trött alltså. Men kul har det varit :)

Måste sova nu, är helt död. Puss.

Sleeptime?

Följ min blogg med bloglovin

Behöver jag ens gå o lägga mig?
Efter DH tog jag en dusch, piggnade till, la mig framför datorn.. och här ligger jag kvar än. Fy vad jag är dålig ibland! Jag måste ju sova om jag ska gå en hel dag i Ullared imorgon! Men men, ska nog försöka sova en timme eller två nu iaf. Bloggar nog inget mer förrän imornkväll när jag är hemma igen, och förhoppningsvis får ni se många bilder på mina köp ;) Sov gott! Puss, M.


Videoklipp.

Här är en liten film jag spelade in med mobilen förut när vi var ute och gick. Får inte nog av den där hunden alltså :D Hoppas nästan att Denice och Anders råkar glömma honom här i Motala när dom åker hem till Helsingborg, hihi.

Efter promenaden åkte vi och tvättade bilen och handlade lite grejer till bilfärden imorgon - kycklingrulle, godis och lite andra nyttigheter :) Nu ska jag äta kvällsmat, betala räkningar, duscha, städa och se på Ugly Betty och DH innan det är dags att gå o lägga sig. Fy fan för att gå upp klockan 2 på morgonen!


Promenad med Peppar.

Ska ut på en promenad med lille Peppar och hans matte & husse nu. Han var hemma hos oss igårkväll och jag tror inte att jag var den enda i den här familjen som blev förälskad. Mitt mål är att få mamma så hundsugen att hon övertalar pappa, haha. Fast då kommer jag väl aldrig flytta hemifrån sen om det bor en sån här liten mysvovve hemma hos oss ;)


Bartenderutbildning.

I framtiden vill jag gå en bartenderutbildning. Gärna Grabbarna Grus Bartenderskola i Ayia Napa, Cypern :) Tills dess ska jag ha min egen bar @ home. Ända sedan jag var liten har jag älskat att blanda till drinkar, men nu när man snart har åldern inne för systemet kan man ju göra det hela lite roligare ;) Grejerna ovan går att beställa här.

 

 

1. Parasoll, 144st. 45:-
2. Rosa cocktailsil. 89:- Finns i fler färger.
3. Sugrör med glitterpalm, 100st. 35:-
4. Barsked med gaffel. 56:-
5. Droppkork. 24:-
6. Rosa Boston shaker i metall. 185:- Finns i fler färger.
7. Jigger, 2-4cl. 57:-
8. Citruspress. 179:-
9. Plexi-hållare för shotrör, 210:-. Shotrör 24 pack, 35:-
10. Isskopa i metall. 74:-


Tisdag

Hittade min kusin Julias blogg idag, och där hade hon en bild på min kusin Tindra.. Är hon inte den sötaste ungen ni sett eller? :D Man smälter ju.

Idag var vi uppe tidigt. Måste vara trötta ikväll så att vi somnar runt tio eller nåt, eftersom vi ska upp kl. två på natten/morgonen och dra till Ullared med Denice och Anders. Ska bli skitkul faktiskt.. Kommer shoppa som en galning, haha.


New Stuffs.

Igår gjorde jag en beställning från Bluebox med lite grejer till lägenheten.. Eller en nyckelgrej och en tvålpump rättare sagt, de andra sakerna är till mig och mina myskvällar ;) Den som kan gissa vad sakerna ovan gick på tillsammans får smaka en av mina Cupcake mints, haha.


X antal timmar senare..

Nu orkar jag inte fixa mer med designen.. det där får duga :) Ska fixa lite i rummet nu, sen ut på en promenad. Puss.

Maddiies.blogg.se 3 år !

Maddiies.blogg.se fyller 3 år! (3 år och en vecka egentligen, men jag missade helt det här förra veckan) så nu blir det lite nostalgi. Man har trots allt fått följa mig från fjortis till... aa, det jag är idag, haha :D Olika pojkvänner, olika skolor, olika vänner, olika hårfärger, olika klädstilar osv. Ganska kul egentligen :)

Här är ett utdrag från ett blogginlägg som jag skrev för exakt 3 år sedan:

"vad har hänt mer idag. hmm, kom hem.. såg på tv med mamma o åt pannkakor :)
suttit vid datorn ett antal timmar, fixat till mej o städat lite smått.
sen om pluttilutt älskling hit, o vi låg bara i min säng typ, tittade på tvn, brottades, satt vid datorn osv :P
fast det blev typ inga pussar eller nåt =/ får inte smitta honom, ooh.
o sen åkte han väl hem vid nio ungefär, o då somnade jag direkt typ, helt slut :P
sov tills nu typ. läser lite aftonbladet o sådär bara :) sen blir det att sooova länge.

ingen skola imorn heller, pallar inte.. o denice har också blivit sjuk nu så :/ då är det inget roligt i skolan.
synd att man missar mu-dagen o allt bara, hade varit roligt att vara med.
o sen får ja se om de blir fest på kvällen, beror helt på hur jag mår..
kanske inte så bra att sitta o dricka om man har 49 grader i feber kanske :P
nej, annars får det bli en hemmakväll, precis som förra fredagen.

nae nu är det sovtime,
puss o gonatt :)"


49 grader i feber? Fy fan, det kan inte ha varit kul alltså.. hahha :D


Såhär såg min första header ut som jag gjorde haha,
det är tur att man har lärt sig lite sen dess ;)


Måndag.

Shit vilken panik jag fick när jag vaknade för 20 minuter sedan! Inatt var det tänkt att jag skulle göra klart bloggdesignen, gå och borsta tänderna, ställa klockan på halv 9, och SEDAN sova.. Men såklart somnar jag under tiden jag gör bloggdesignen, haha :D Så nu vaknade jag med kläderna på, huvudet brevid dataskärmen och 4 missade samtal från Carro (det var tänkt att hon skulle ringa och se så att jag var vaken.. men jag hade glömt att sätta på ljudet, hahaha).. och klockan är 10! In på ticnet's hemsida det första jag gör, ringer upp Carro.. och nu, 20 minuter senare har vi två biljetter bokade på bästa plats :) Nu är det dags att återuppliva lite minnen från april -07!

Hade tänkt åka till stan idag eftersom jag fick in pengar från älskade csn inatt.. 21 tusen, poff! Men jag tror jag ska göra lite nytta här hemma istället, kanske ta en promenad med Carro eller träffa Denice, Anders och vovven :) Jag ska ändå spara det mesta av pengarna, så då är det ingen idé att åka in till stan och bli shoppingsugen.

Ska fortsätta lite med designen nu då.. och gå o borsta tänderna med kanske :D Puss, M.


Ny design.

När jag städade lite i rummet förra veckan så hittade jag äntligen min Photoshop-skiva :D Så nu blir det ny design.. det blir nog bara något enkelt till att börja med, minns inte riktigt hur man gör. Har ju varit lite off med både bloggandet och bloggdesigner ett tag (= typ 1år). Men efter att ha gjort säkert närmare 100 designer i mina dagar så borde det ju finnas några kunskaper kvar tycker man.. Men vi får se hur det blir :)

Idag har vi firat farfar :) God mat, lite lek med kusinerna och sen såg vi på en inspelad cypern-film från -98. Jättekul att se hur alla har förändrats på 11 år, speciellt jag och min bror :D Dock tycker jag att det är ganska jobbigt att se på filmer från när man var liten.. man önskar att man kunde vrida tillbaka tiden, eller iaf sakta ner tiden några hekton.

När vi kom hem såg jag, mamma, Martin och Mathilda på The proposal :) Skitrolig film faktiskt.. och Ryan Reynolds är ju inte helt fel alltså, men han är ju gift med Scarlett Johansson sedan ett år tillbaka tror jag. Såå tyvärr, haha :D
När filmen var slut såg jag på Blog Awards-reprisen på tv400. Jag är nog lite av en bloggnörd tror jag, haha.. "där är ju hon, och han, och den där" Mathilda kände knappt igen någon, och jag kunde namnet på varenda människa som syntes i bild. Men jag har ju följt bloggvärlden i 3 år nu så det är väl inte så konstigt egentligen.. Påtal om det så tror jag att Maddiies.blogg.se fyller 3 år nångång nu i Oktober faktiskt :)

Nahe ska fixa lite med designen innan jag går och lägger mig. Imorn måste jag upp redan kl. 9. Tur att det är lov iaf :) Sov gott! Puss, M.

Lördag.

Nu åker jag o Carro iväg o sminkar/fixar hår o naglar på min kusin och hennes kompisar. Det ska bli kul :) Efter det blir det fest och därefter drar vi in till stan och Hallen/Brygget. Har gjort nagelförlängning på mig själv ikväll.. det blev riktigt bra på ena handen men mindre bra på den andra eftersom limmet tog slut efter första fingret, haha :D aja, det är väl ingen som kommer och studerar mina naglar i detalj ikväll får vi hoppas.

Nu ska jag fixa det sista innan vi blir hämtade, puss!

Mina nya älsklingar.

Här är ett par fina skor som jag köpte på DinSko förra veckan.
499:- kostade dom bara :)
Dom fick hänga med ut på stan förra fredagen.. Eftersom vi skulle in till stan hade jag med mig ett par lågskor i väskan, för även om man älskar klackar så kan nog dom flesta hålla med om att det inte är så roligt att gå långa sträckor i dom ;) Den kvällen tänkte jag inte så mycket på matchning överhuvudtaget.. zebrastumpor i leopardskor, nae det funkar inte :D På den undre bilden ser ni ett par fina stövlar som jag såg när jag var inne på DinSko.. men 999:- känns lite mycket tyvärr.


Bilderna är tagna med min nya mobil.. Sony Ericsson w995 tror jag att den heter :)
8 megapixel kamera har den, så räkna med mycket bilder i fortsättningen! Nu för tiden tar jag upp mobilen och fotar så fort jag får chansen.

 


What's new?

Maddiie is back :) Jag har insett att Maddiies.blogg.se is the place to be.. - the Stylist.blogg.se är helt enkelt inte jag, jag vill kunna skriva om allt möjligt och inte bara smink, kläder osv. Jag testade att göra en helt ny blogg också, men nae.. jag tröttnar direkt. Och trots att jag inte har bloggat här på ett bra tag fortsätter ni att gå in här varje dag ändå.. jag förstår inte varför, men jag får väl ta det som en komplimang :P

Såå.. what's new? Tivolisäsongen är slut, nu går jag i Hv2sty, det är slut mellan mig och Robin, jag är blond igen sedan 3 månader ungefär, jag fyller 20 om en månad.. och så den största nyheten: Jag flyttar hemifrån om mindre än två månader :D Det är mycket som händer i mitt liv just nu, och det vill jag dela med mig av här i bloggen. Så fort jag får lite tid över ska jag göra ny design och sen kör vi!


Min lägenhet !
Vindsvåning, 43kvm, walk-in-closet, bastu och nyrenoverat badrum :)

 

 

Tivolisäsongen är slut. Nästa sommar ska jag åka med dom under flera veckor i streck, då bloggar jag under tiden vi utforskar Sverige :)
Vi har börjat med nagelförlängning i skolan. Bilden ovan är från i tisdags när Sara var min modell, det där var andra gången jag gjorde naglar.. det är jättekul!
Här sitter hela hv2sty med sina modeller och gör nagelförlängning. Fibernaglar med vit tipp.


RSS 2.0