Söndag.

Helluuu :) Den här dagen har gått skitfort måste jag säga.. Anton gick hem vid 12-tiden, då åt jag lite sen började jag fixa i lägenheten inför mitt spa-party - drog ner persiennerna, tände ljus, fixade sittplatser, dukade fram fika osv. Sen vid 2 kom Elisabeth och plockade fram hennes spa-grejer, och strax efter det kom resten av folket.
Alla drog hem runt halv 6, då åt jag världens godaste mat - pepparbiff, rostad potatis & rotfrukter och nån sås, sen kom Anton hit så myste vi lite.. måste ju passa på eftersom jag åker till Stockholm på onsdag :)

Partyt blev lyckat iaf. Min försäljningsförtjänst blev 700 ungefär så jag valde en body butter, två minidessertljus, 16 blandade votivljus och en aromabrännare :) Bokade även ett nytt party den 27 april, så ni som inte kunde komma idag får gärna komma då om ni vill ;)

Funderar på att ta en dusch nu o sen sova.. har sovmorgon till halv 11 imorgon, men jag måste ändå ta bussen vid 9, så det blir ju inte mycket till sovmorgon ändå. Som tur är går jag bara en dag i skolan nästa vecka, tisdag har jag ju praktik och ons-fre är jag i estocolmo. Gött. På tal om sthlm; jag borde nog börja packa snart.. jag är alltid ute i sista sekund med allting. Imorgon har jag dock fullt upp - först skola, sen hem en snabbis innan jag ska iväg o kolla på soffa med mamma o Helen, så packningen får vänta tills tisdag.

Ne, duschen var det va! Puss & Godnatt :)


"All of my life, I was in hiding. Wishing there was someone just like you.
Now that you're here, now that I've found you.. I know that you're the one to pull me through"

Lördag.

Känns som att allt har gått på halvfart idag sedan jag fick reda på att Sofie gått bort i cancer i förrgår, usch. Även fast jag inte kände henne bra så blev jag ändå skitledsen när jag fick reda på det.. man har ju följt henne sedan man fick reda på det för över ett år sedan, och man har sett hur hon kämpat med cellgiftsbehandlingar och allt sånt där hemskt. Man kanske borde ta vara på livet lite mer.

Ikväll ska jag o Anton hem till mamma o pappa, min moster med familj kommer också.. blir nog trevligt :) Men innan det ska jag se klart på en av världens bästa filmer Tillbaka till framtiden 3, och sen ska jag väl fortsätta städa lite här hemma eftersom jag har mitt spa-party imorgon!

Köpte Ballerina kladdkaka igår till mitt spa-party, men dom var så goda så jag tror jag äter upp dom själv faktiskt, haha.. skitgott om man doppar dom i mjölk :D

Ska fortsätta kolla på filmen nu, puss!

Fredag.

Sitter hemma hos mig o torkar lite efter duschen :) Ska snart klä på mig och fixa till mig lite, sen hämtar anton mig så ska vi åka o handla mat tills ikväll. Tacos blire!
Den här veckan har gått så fort så jag visste inte ens att det var fredag när jag vaknade imorse.. känner för att ta det lugnt den här helgen iaf, eftersom skolan drar igång igen på måndag o sen åker vi till sthlm på onsdag :) Då lär det nog bli fest varje kväll, så det är bäst att hålla i pengarna nu.

Aja, hinner inte blogga mer. Dags för myskväll ju! Puss

Torsdag.

Sitter på bussen hem från Linköping med Anna.. tacka vet jag min rosa bärbara dator! Har haft den i 2 veckor nu och jag tror inte att jag skulle kunna leva utan den nu faktiskt, haha.
Har ätit på Your Choice salladsbar idag, så jävla gott! Jag tog en liten sallad med fetaost, kyckling, ananas o grejer.. mums :) Sen har vi shoppat massor med, anna vann med typ 10 påsar.. själv har jag bara köpt en skjorta, en bh, två läppglans och två ljus. Måste ju hålla i pengarna eftersom vi drar till Sthlm på onsdag :)

Innan Linköping var jag hos frisören.. det tog nästan 5 timmar, sjukt! Skulle bleka utväxten o första gången blev det lite gult så då blekte hon en gång till, sen satt jag med inpackning ett bra tag innan jag klippte topparna och satte i löshåret. Skitbra blev det :)

Carro sov hos mig inatt, asmysigt var det.. älskar att ha folk hos mig :) Snackade massor skit till halv 3 på natten eller nåt.. det behövs ibland. Natten innan sov jag hos Anton, och natten innan det sov den andra Carro hos mig.. Och det är pretty much mitt sportlov. Jobbigt när tiden går så fort!

Inatt ska jag sova hos Anton igen.. asmysigt rum har han :) Gött att han är ledig imorn med, då kan vi ligga o dra oss i sängen hur länge som helst.

Nehe, vi är visst framme i motala nu så det är bäst jag stänger av min dator. Puss!

Tisdag.

Godmorgon :) sov länge idag för jag och Carro gick inte o la oss förrän 7 imorse.. fy vilken rolig natt vi har haft! Dreadsen tog 500 år att göra eftersom vi tog en miljon pauser i timmen ungefär, haha. O sen var vi ute o gled lite med dunkande musik i världens coolaste bil.

Nu ligger Carro o sover och jag ska precis börja fixa i ordning lite här hemma och plocka fram fikat, för om en timme kommer mina kusiner hit o fikar lite :) Ska bli mysigt! Sen får vi se vad som händer.. hade planerat att åka hem till huset o städa mitt rum, men det känns som min lägenhet är i större behov av en städning. Ikväll blir det iaf träning med Cornie!

Imorse när jag vaknade hade jag fått ett sms från min chef på tivolit.. hon skrev att det snart är dags för tivolisäsong 2010, och frågade om jag ville jobba :) oh.. vad jag har längtat efter det där smset! Kan inte förstå att jag har varit borta från tivolit i 5 månader nu. Hela den där världen känns så långt bort; lastbilarna, pawel & åsa, ont i fötterna efter att ha stått upp i 16 timmar, resorna, pengarna osv. men snart är det dags igen och den här sommaren kommer bli bästa ever :D

Neeehe, bäst att sätta fart. Puss på er!

Söndag.

Ligger i soffan o chillar lite, ska hem till familjen på mat om en halvtimme så måste nog börja göra mig iordning snart :) Ashungrig är jag så det ska bli gött med lite kött. Får se vad som händer senare idag.. ska nog städa lite här hemma, golvet är i behov av en dammsugning har jag märkt!

Nu är det inte långt kvar tills Carro och jag drar till Stockholm igen :D Det är ganska exakt 2 år sedan som vi var där senast.. i 5 dagar bodde vi hos nån random, hängde på plattan, lärde känna ett gäng killar som vi festade med i bågen, jagade tyskar i gamla stan.. haha, vilka minnen! Nu ska vi göra fler minnen, den här gången är vi dock äldre och kanske inte lika galna, haha.. men kul ska vi ha!

Bäst att sätta fart, puss!


Den här spelas på repeat hemma hos mig ikväll..


En gammal klassiker, haha ;)

Kollade precis statistiken.. alltså wtf, jag förstår inte varför ni är så många som fortfarande går in här och läser varje dag? Jag har ju inte bloggat på säkert 3 månader eller nåt :S och det var ju länge sedan jag var en seriös bloggare ju.. men , jag får väl ta det som en komplimang antar jag :)


Lördag

Ni är många som har tjatat på mig att jag ska blogga oftare, så okej då.. jag ska försöka :D Dom tidigare försöken har ju inte gått speciellt bra men nu har jag ny dator som får hänga med mig till skolan varje dag så nu kanske det kommer gå bättre.. Internet var ju sjukt segt på min gamla dator så jag orkade helt enkelt inte sitta o vänta 10 minuter för att logga in på blogg.se. Men nu så :)

Alltså jag känner mig så jäkla nöjd ikväll.. ligger o chillar i soffan framför en av världens bästa filmer - Tillbaka till framtiden 2, äter vindruvor, dricker rabarbersaft, har tänt massor ljus, känner mig väldigt ofräsch efter gårdagens festligheter men who cares.. och det bästa av allt: det är lov!
Snöstormen utanför fönstret gör så att man inte känner att man kastar bort dagen när man bara ligger här o gör ingenting, inga måsten eller nåt.. Gött :D Ibland gillar jag snö lite, så länge jag är inomhus iaf!

Snart ska jag fixa något att äta och städa upp lite här hemma.. det är mycket skönare att mysa i soffan om det är fint runt omkring ju :) Frågan är vad man ska göra för mat ikväll?

Btw. tack tjejer för en rolig kväll igår.. jag har många filmer på mobilen som minnen, haha :D

Hörs då, puss.

RSS 2.0