Lyckligt ovetandesPuss.

Ett år äldre.

Då var även denna helgen över, och jag har hunnit bli ett år äldre. I fredags blev det fest hos Carro, men kvällen blev rätt konstig. Igår vaknade jag av att familjen sjöng för mig, det är en tradition som vi alltid haft, sen kom släkten på mammas sida och firade mig. Fick en jättefin platt-tång av mina mostrar, en ros och pengar. Kvällen spenderades med familjen.. låter tråkigt kanske, men jag känner faktiskt inte för att festa längre. Kanske för att jag är nitton nu, haha. Idag har jag bara legat i sängen fram tills klockan fyra då släkten på pappas sida kom hit ;) Sen gick jag tillbaka till sängen när de åkte hem :P Så det har inte varit någon händelserik dag idag precis, men jag är glad ändå. Det har varit en mycket bra helg, och jag är nöjd med min födelsedag. Visst känns det lite jobbigt att vara nitton nu, men äsch.. får väl tänka positivt - ett år kvar till tjugo. Det bästa med den här helgen är ändå att det känns som jag fått reda på vilka mina riktiga vänner är, vilka som egentligen betyder något och vilka som jag betyder någonting för. Jag hoppas ni vet vilka ni är, ni är bäst.

Nu är det sleeptime, skönt med bara en lektion på morgonen imorgon ;) Puss.

In and out of love.Den här låten får sammanfatta min helg :)

Vila i frid.

Det känns konstigt. Har nog inte riktigt fattat det än.. Kommer aldrig mer kunna se dig eller prata med dig. Aldrig kommer jag kunna berätta för dig hur det går i skolan, visa dig något nytt jag lärt mig, eller bara ta din hand. Det är svårt att leva ibland, men som min pappa sa igår: Tiden läker alla sår. Och det stämmer ju faktiskt.

Måndag

Kommer inte på något vettigt att blogga om just nu.. Allt känns ganska skit för tillfället. Jag har varit lite frånvarande under helgen, men jag har inte dött iaf ;D Är nog tillbaka lite senare om jag mår bättre. PUSS

RSS 2.0