Xide Jasmine Peach



Försommar, varamon, grillning, myströjor, solnedgång, filtar.
Behöver jag säga mer?
Jag hoppas att mina vänner är på sen när värmen kommer ;)

Xide påminner alltid om sena sommarkvällar vid varamon. Härliga minnen!


Fredag!

Äntligen fredag! Mathilda och jag kom hem ganska tidigt idag, för en timme sedan kanske. Hade bara Hantverk och Naturkunskap.. på Hantverkslektionen gjorde vi färg-och stilanalys. Jag var en sommar, vilket betyder att man oftast har en kall underton och passar i kalla, klara färger. Färgen jag passade bäst i var rosa tror jag, och det var ju lite roligt eftersom det är i min favoritfärg :) Innan lektionen var slut sminkade vi oss.. jag blev sminkad av Linnea med en rosa skugga och lite lätt sotad med Root beer från Trucco, rosa läppar från Nouba och en naturlig bas. Blev riktigt fint :) Jag har blivit lite förälskad i rosa läppar på sista tiden, riktigt rosa ska dem vara. I onsdags köpte jag ett sådant läppstift från Viva la diva / Åhléns för 55:-.

Snart kommer Robin hit, då ska vi åka hem till honom och ta det lugnt ett par timmar, äta tacos, köra poker och kolla på Let's dance :) Blir nog mysigt! Ska försöka hinna duscha innan han kommer så det är nog bäst att jag gör det snart.. typiskt mig att sitta här istället för att göra vad jag ska, haha.

Avslutningsvis vill jag be några av er dra åt helvete, ni andra får ha en riktigt trevlig helg :) Puss!

Important shit.

Idag har jag hunnit med en massa saker.. Städat, målat, hämtat ut H&M-paketet och kört guitar hero :) Jag kör faktiskt på Hard nu, haha :P har blivit ganska bra på det där. Snart ska jag möta jonna för en liten promenad, då ska jag passa på och ta ut lite pengar till tereze också som hon ska få imorn eftersom jag köpt lite grejer av henne :)

Imorn ska vi göra Stil- och färganalys i skolan, det ska bli ganska kul. Sen har vi bara 2 timmars Naturkunskap innan vi slutar :) Den här veckan har gått riktigt fort. I helgen ska jag spela poker med Robins familj, han har precis lärt mig hur man spelar det, sen ska jag på 20 års fest hos Carro på Lördag. Det var skitlänge sedan jag festade nu så det ska bli kul :) Carro ska tatuera sig imorgon också, och jag är ju inte det minsta avundsjuk!

Tv-time med naturgodis och knäckemackor. Puss!



Ibland blir jag så jäkla besviken på er allihopa. Ni bryr er inte det minsta.

Kompis-dag i skolan :)

Nästa vecka på Onsdag kl. 17.30 behöver jag någon av mina vänner som vill ställa upp som modell för en ansiktsbehandling! Eftersom jag knappt är inne på msn längre så är det här lättaste sättet att få tag på er ;) Har ni tid på onsdag mellan 17 och 20, och vill lägga 80:- ( för produkterna vi använder ) så får ni höra av er :) (mp) Puss!


Tänk på att det kostar 46:- x 2 att åka till och från Linköping också ;)

Studentklänning?


Guld/svart & rosa

Klicka på bilderna för att göra dem större.

Känns egentligen lite konstigt att kolla på studentklänning redan, det är ju över 2 år kvar.. haha :) men när jag såg dessa, den rosa framför allt, så var "studentklänning" det första jag tänkte. En sak är säker - jag kommer inte vara klädd i vitt på min student. Det är jättefint, men jag vill gärna sticka ut lite. Vita skor och vit mössa får räcka ;)

Twilight!

Det var en vecka sedan jag bloggade nu.. tiden går så jäkla fort. Men trots det har jag hunnit med en hel den här veckan :) Anledningen till att jag inte bloggat är för att vårt internet har varit så jäkla segt så jag har inte orkat sätta mig här, har bara kollat på Tradera lite då och då. Idag fick jag hem ett par fynd jag gjorde där.. bild kommer ;)


I helgen som var firade vi mamma mestadels av tiden.. släkten kom både lördag och söndag. På lördagen blev det guitar hero, poker och god mat, och på söndagen blev det fika. Måndag kväll sov jag hos Robin eftersom jag hade sovmorgon på tisdagen, sen gick jag av hos honom efter skolan igen.. då åt vi semlor som hans mamma gjort, och såg på Twilight. Ända sen dess har Twilight funnits i mitt huvud. Så jäkla bra film alltså! Jag ska se den ikväll igen tänkte jag :) Var det någon som såg Den rätte för Rosing i tisdags förresten? haha, vilket skitprogram :D

Nu måste jag fortsätta i rummet.. har 2 väggar kvar att måla och 2 garderober att rensa, ååh :P Puss så länge!



Mamma, 38 år!

Idag fyller mamma år :) Robin och jag gick upp tidigt ( c.a. halv 11 vilket är tidigt när det är lov :P ) och åt frukost, chillade lite och gjorde oss iordning. Sen åkte vi och köpte blomma till mamma innan vi åkte hem hit för att fira henne. Mormor, morfar, min moster och min kusin var här och vi åt världens godaste kakor som jag bakade igår och kladdkaka :)

Förut kollade jag och Robin på lite olika lägenheter i Motala.. samtidigt som vi hade en rolig konversation :D
Jag: - Ska vi inte flytta till Linköping då?
Robin: - Nae.
Jag: - Då har ju jag nära till skolan!
Robin: - Ja men jag har långt till jobbet!
Jag: - Du har ju inte ens något jobb?
Robin: - Åååååh!

Haha :D Jag tror faktiskt inte att jag vill flytta till Linköping ändå.. vill ha nära till vänner och familj här hemma, även om det hade varit nice att bo nära skolan och mina vänner i Linköping :)

För er som inte redan vet det så finns H&M homeH&M's hemsida nu :) Det fanns en hel del fina saker.. Jag beställde bl.a. en rosa badmatta tills när vi flyttar, två kuddar och två kuddöverdrag och en rosa fleecepläd.. fast det var inte ens 1/4 av allt jag ville ha. Fanns massor fina påslakarn och köksgrejer.. Gå in och kolla får ni se ;)



Gå in och kolla här också, haha :D

18/2

Det som kändes som en pissdag för några timmar sedan, blev ganska bra tillslut. Och den här dagen blev inte alls så som jag hade planerat :) Godnatt!

Onsdag.

- Frukost
- Åka hem och göra mig iordning
- Stan med Juhanna
- Träna
- Fixa inför imorgon & måla i rummet.
- Sova


Så ser min dag ut :) Ska bli trevligt att träffa Juhanna en stund, minns inte när hon och jag gjorde nånting senast. Ikväll ska vi fixa inför mammas födelsedag som är imorgon och sen ska jag o Robin fortsätta att måla i mitt rum. Jag tror att rummet kommer bli skitfint när det är klart! Bilder kommer ;) Nu måste jag åka hemåt. Puss på er!

Tisdag.

Idag är det, enligt mig, den värsta dagen på veckan. Tisdag är en helt onödig dag.. Men som tur är så har jag lov, så någon ångest har jag inte :) Idag gick jag och Robin upp tidigt, gjorde jättegod frukost och nu ska jag sätta fart med städningen. När jag är klar så ska vi börja måla.. måste bli klar med målningen tills torsdag, för då fyller mamma år.

Bäst att sätta fart, klockan är ju redan 11. Ha en bra dag! Puss.

Sådär ja.

Inte helt klar, men nu orkar jag inte mer :) Ska fixa till mig lite för om en timme kommer Robin hit.. då ska vi köpa målarfärg och åka o träna lite. Det är gratis att träna på Korpen för alla 89-93:or den här veckan, så varför inte ;) Lämna gärna en kommentar och skriv vad du tycker om den nya designen hittills. Puss!


Strul.

Vårt internet här hemma har strulat lite ett par dagar.. nu verkar det dock funka någorlunda bra igen så nu tänkte jag fixa en ny design och göra om lite här på bloggen. Jag vet att det inte var speciellt länge sen som jag gjorde en ny design, men den här gången har jag fått en riktigt bra idé så jag kände att jag var tvungen att sätta fart med en gång ;) Om nån timme ser ni resultatet !

Lov!

Lov äntligen :) Ska fira lite med godaste äppleshoten som vi köpte på båten, mums! Sen får vi se vad som händer.. en sak är säker - jag ska njuta av ledigheten iaf ;)




Slänger in en bild på mina nya skor från Nelly / Rocket dog för att pigga upp inlägget lite :D 280:- tror jag att jag betalade för dessa.. Visst är dom underbara? :) Glöm inte bli medlem på Gratisskor.se förresten, finns länk här till vänster. Puss!

Den 13:e

Godmorgon! Sovmorgon till halv 1 idag, inte helt fel. Men eftersom jag bor i denna skitstad måste jag ändå ta bussen redan kvart över 10 för att hinna i tid, haha :P Idag har vi bara två lektioner med - NK och data, och på datan ska vi få reda på slutbetyget.. Jag hoppas på MVG, och är näästan helt säker på att jag får det, så det är kul :)

Efter skolan ska bästa Mathilda hänga med mig hem för att spendera Alla hjärtans dag med min bror ;) På tal om Alla hjärtans dag.. Vad ska ni göra imorgon? Jag tycker inte att man måste göra något speciellt egentligen.. tycker man om varandra på riktigt så är varje dag speciell, haha vad smörigt det lät :D men ni förstår säkert vad jag menar - man behöver inte åka iväg på massor saker, utan att träffa den man älskar räcker :) Sen är det ju aldrig fel med lite extra spice som en hjärtbakelse eller så, haha ;)

Någon som såg Halv åtta hos mig igårkväll? Elisabeth vann :) Fast de andra var jätteduktiga också tycker jag, all mat såg god ut. Priset var 15.000 kronor.. Elisabeth har inte sagt någonting om det i skolan, hade jag vunnit 15.000 hade man märkt det på mig kan jag lova, jag skulle nog svävat på moln varje dag. Pengarna skulle nog ta slut ganska fort dock.. om jag känner mig själv rätt, haha.

Nae ni, nu måste jag sminka mig lite.. bussen går snart. Trevlig helg :) Puss!

Back on track.

Nu är jag äntligen hemma igen.. blev ju inte så mycket bloggning som jag hade hoppats på under helgen eftersom jag sov hos Robin då, sen åkte vi på kryssning sön-mån och från måndag kväll tills igår har jag varit hos honom. Vi har inte gjort något speciellt.. ätit lite McDonalds & Ben & Jerry's. Kollat på Halv åtta hos mig, eftersom min mentor Elisabeth var med den här veckan, bakat och så har han hjälpt mig att öva inför hudprovet. Nu har jag lärt mig en massa muskler och ben i ansiktet, massagetekniker, hudtyper och annat kul ;)

Om ni vill se min mentor så har ni en sista chans ikväll.. Det är sista programmet från Linköping, fastighetsmäklaren Willy står för maten och sen
får vi reda på vem som vinner. Jag tror att det blir Elisabeth, hon fick nästan maxpoäng igår :)

Förut fick jag höra från en person, som hört från en annan person att någon, eller några, tycker att jag skryter i min blogg när jag lägger ut bilder på vad jag beställt från H&M tillexempel. Det vill jag inte att ni ska tro.. Jag lägger endast ut det för att jag tycker det är roligt att inspirera andra osv. Och jag är ju knappast den enda som lägger ut bilder på mina beställningar?

Ser ni min nya banner här till vänster som jag fixade i PS för en stund sedan? Det låter inte helt fel med Gratis skor va? Bli medlem ;)

Väskan är packad..

.. och nu åker vi mot Linköping, för att ta bussen till Stockholm, och därefter båten till Åbo. Är hemma imorgon vid 22.30 ungefär :) Då sover jag nog hos Robin, och tar bussen härifrån till skolan. Skönt det ska bli att komma bort lite, det böhöver man ibland. Riktigt mysigt ska det bli att bara åka iväg med Robin, äta kvällsmat i någon restaurang och ta nån drink eller två i baren, hihi ;)

I fredags hade jag ju planerat att blogga en massa, men Robins kompis var sjuk så det blev ingen pokerkväll hos honom. Han sov hos mig istället och vi såg på Let's dance och sen la vi oss tidigt. Igår åkte vi hem hit redan vid 2 och sen dess har vi bara slappat och varit onyttiga. Pizza till lunch och godis för 120:-.. nångång ska jag ta tag i det nyttiga livet iaf ;) Aja, nu måste vi åka. Puss!

Utmaning.


Blev utmanad av Carro :)

Regler för utmaningen:
- Gå in i mappen "mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
- Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.

.. Och såklart blev det den här bilden. Fattar inte ens varför jag har kvar den egentligen, men jag rensar aldrig i mapparna här på pappas dator. På bilden ser ni en av mina bästa kompisar Oscar ( t.v. ) och Dennis.
Bilden är från Rix FM 08.

Jag utmanar:
Amanda
Bellolitoo
Emma
Emmy
Tereze
Tove

Blir mycket bloggning ikväll :) Robin har pokerkväll med hans kompisar så jag är hemma hos mig och tar det lugnt. Har under de senaste dagarna laddat upp med en hel mapp med bilder som jag tänkt atta lägga in i bloggen men inte hunnit, får ta igen det ikväll ;) Nu blir det Let's dance men jag är tillbaka i pausen. Puss så länge!

Btw.

En av mina bästa har köpt dom snyggaste tightsen.. dessa står nog högst upp på min inköpslista just nu :) Så himla snygga är dom. Finns på Vero Moda och kostar runt 300 har jag för mig. Jag får nog vänta lite med dom dock, för jag ska på kryssning på söndag ju :) !


Tisdag!


Än en gång - jag och kameran är ingen bra kombination, men jag ville visa er lite av det jag fick på posten idag, och det syns ju på bilden iaf :) Rött lack från O.P.I och Läppstift i färgen Bliss från Trucco. Fick även ett ljusrosa lack, två ögonskuggor och två läppglans från O.P.I.

Kom hem tidigt idag, runt ett :) Åt lite pannkakor och pratade framtid med mamma, och sen dess har jag suttit här.. pluggat lite till produkt-provet vi har imorn på Trucco, Nouba och L'oréal, och läst lite bloggar.
Om en halvtimme kommer farmor och hämtar mig o mamma, då ska vi till Emilia och fira henne eftersom hon fyllde igår. Senare ikväll när jag kommit hem blir det nog bara plugg.. Som tur är så är det ganska lätt :)

Imorgon ska jag hänga med mamma, mormor & morfar till IKEA efter skolan och kolla på lite nya grejer till mitt rum. Behöver nya påslakan, lampor, ljus och lite sånt.. :) Får se när jag bloggar nästa gång, troligtvis imorgon när jag är hemma från Linköping.  Puss på er så länge!

Måndag!

Usch vad fort tiden går, nu är det redan Februari! Idag fyller min kusin Emilia år.. 7 borde hon bli eftersom hon är född 020202, lätt att komma ihåg ;)
Idag var vi lediga från skolan så Robin sov här inatt.. Vi tog sovmorgon och åt frukost vid halv 1, tillsammans med Mathilda och Martin :) Körde lite Wii på vår nya 50 tums tv som vi köpte igår, skitstor är den :D Vi behövde verkligen en ny tv eftersom den förra var lika gammal som min bror, dvs. 16, haha :P Efter det tog vi det lugnt i några timmar och sen åkte vi till stan för att visa Mathilda hur stort Motala är (ironi). Jag skulle köpa en golvlampa på Clas Ohlson också men den var slut, så det blev lite rengöring från L'oréal och 3 nagellack istället. Träffade Juhanna också som jag inte sett på hur länge som helst, trevligt :) Innan vi åkte hem fikade vi på Lilla Hembageriet, Robin och jag tog varsin chokladbiskvi och cola. Så bra går det med det nyttiga livet ;)

Ikväll hade jag tänkt titta på Halv åtta hos mig som går på 4an för jag trodde att min klassföreståndare Elisabeth skulle vara med där, men det var visst ett par Stockholmare som skulle vara med den här veckan. Nångång under den här säsongen kommer Elisabeth vara med iaf, då får ni kolla ;)

Om en vecka kommer jag och Robin hem från vår kryssning :) Vi åker med Silja Galaxy på Söndag, båten går runt 19 tror jag. Det ska bli riktigt skönt att komma bort lite faktiskt. Känner att jag behöver det nu.

Duschtime nu, sen blir det sängen! Puss.


Valentinetävling hos Bodhi !


Bodhi och Hanky panky har en lyxig tävling lagom till Alla hjärtans dag!
Den 14 februari dras 25 vinnare som får varsin hjärtformad ask med två Hanky Panky's i.. det låter inte helt fel va? :) Allt du behöver göra är att gå in på hemsidan genom att klicka på bilden ovan eller på bannern överst på min blogg, rösta om vilken som är din favoritkombination på de fina askarna, och motivera varför just du ska vinna.
Alla som deltar får 25% rabatt på hela Hanky Panky's sortiment
och det hittar du
här. Lycka till!

RSS 2.0