Helgen :)

September imorgon. Sjukt. Men jag ser fram emot det, massor kul som händer i september :) Ett bra slut på augusti blev det ju iaf! Hugos i fredags var skitkul. Första gången som Carro o jag gick ut bara hon o jag. Tyvärr missade vi de manliga stipporna, men vi var med på nån lek och jag fick en gratis shot.. för att jag åkte ut först. HAHA. Aja, nån måste ju göra det :D När jag kom hem vid 4 tiden så råkade jag lägga mig på min mobil, knät kom rakt på skärmen så den sprack och nu kan jag inte se nånting. Jäkla skit. Den funkar iaf att ringa med och sätta alarmet, för jag vet ungefär hur man måste trycka för att komma in på menyn o de där.. men pappa ska ta med den till jobbet imorgon, och jag ska få låna mammas mobil medans min är på lagning. Kanske är dags att laga mobilen nu va, eller vad säger ni mina vänner? ;)

I Lördags mådde jag skit när jag vaknade halv 7 på morgonen. Kände för att stänga av mobilen och sova bort hela dagen, men jag gick upp.. drack nån liter vatten, fixade till hår & smink och sen kom M o hämtade mig kvart över 7. Jag sov i bilen hela vägen till Finnspång.. när jag vaknade mådde jag dåligt igen, men det gick över när jag fick lite frukost. Vid 10 började folket komma så från då till 15-tiden stog jag o M och sålde sockervadd. Det var skitroligt :) Så många små barn överallt. Ibland när det var mindre kö gjorde jag extra stora sockervadd, då lyste hela barnens ansikten upp som en sol :D haha, så söta. Det var verkligen jättekul.. Folket jag åkte dit med är helt underbara allihopa, man har skitroligt varje gång man träffar dem. Och så var det nån kille som sjöng o spelade gamla goa hits, cirkus, ponnyridning och ja, allt möjligt. Var hemma vid 17, då åt jag kvällsmat och fixade till mig inför nästa fest. 19.30 kom M och hämtade mig o så åkte vi hem till Jonna. Där var det nästan bara människor som jag aldrig träffat förut ( och så Jennie förstås <3 ) men det var himla trevligt ändå.. efter nån timme och lite dricka pratade alla med alla. Nångång drog vi till Brygget, där var det ganska dött ( dock väldigt många snygga killar ) och jag var trött, så vi åkte hem efter nån timme :)

Idag har jag inte gjort ett skit så nu har jag inget mer att skriva. Sovmorgon imorn, skönt :) Men jag ska sova tidigt ikväll ändå tänkte jag. Funderar på att gå förbi Harmoni och hälsa på imorgon innan jag åker till skolan, det var ju ett bra tag sedan jag var där nu. Men men, puss på er sötisar!

Everybody's going to the party have a real good time.


Dagens låt. Var länge sedan man lyssnade på Soad nu, men efter att snyggingen Jennie gått runt och sjungit "Everybody's going to the party Have a real good time" hela kvällen igår så fastnade den på min hjärna också ;)
Riktigt bra låt.


Rolig kväll igår..



.. Rolig dag idag :) Bloggar mer imorgon! PUSS.


Tror ni jag hann med bussen eller..

.. Nae. Inte den som gick efter heller. Jag sprang för att hinna till busshållsplatsen, precis när jag kommer till övergångsstället, ca 30m därifrån, kommer bussen och kör förbi. Jäkla skit. Det är tur att M är världens snällaste :)

Passade på att öppna en cider medans jag väntar på att M ska hämta mig, fy sjutton vad gott det var! Jag är laddad för ikväll :D

Ladies night !

Idag var första skoldagen som jag bara önskade att det skulle ta slut så att jag kunde åka hem.. Jag var trött, hade jobbig hosta och var på allmänt dåligt humör. Dock har det inte varit nån ansträngande dag.. vi har haft en lång hantverkslektion med elisabeth, där vi gick igenom frans-och ögonbrynsfärgning. Sen hade hon en modell som hon färgade bryn o fransar, plockade bryn och permanentade ögonfransarna på :) Efter lunch hade vi en lång bild-lektion och sen fick jag åka hem!

Nu ska jag precis hoppa in i duschen, sen ska jag äta tacos, packa väskan och ta bussen till my best friend :) Bussen går om 30 minuter, så det är bäst jag sätter fart nu :D Ladies night ikväll, det blir nog kul. Puss på er!

Torsdag.

Sovmorgon till 11 idag, det behövde jag :) Men jag tog bussen från Motala vid halv 9 ändå, för jag tänkte umgås med klasskompisarna lite innan min första och enda lektion. På svenskan lånade vi böcker och gjorde nåt test, sen åt vi lunch - thaigryta med ris. Men från och med idag har jag ris-, potatis-, pasta-, godis-, glass-, läsk- och kakförbud fram tills min födelsedag.. så det blev inget ris för min del. Efter skolan åkte jag, Mathilda och Jossan till stan, mötte Anna och sen gick vi till H&M. Clubdag idag och 10 % på allt, så jag köpte en randig, lång t-shirt :) Gick förbi kappahl och köpte lipsmackers med Coca cola & Fanta-smak också, mums! Vid 3 tog jag o Anna bussen till IKEA, gick till H&M igen för att äta lite godis, sen gick vi på IKEA en stund innan vi åkte hemåt :) Hemma istan hämtade mamma & pappa upp mig, åkte o köpte svarta pumps o en kjol, och sen åkte vi hem. Nu har jag precis ätit jättegod wook med fetaost, skitgott. Ska ta en dusch, fixa lite med tvätten och ringa M, sen blir det film & sova!

Imorn ska kanske jag och Anna till Hugos, bara hon o jag :D Det är ladies night med manliga dansare bl.a. Låter ju inte helt fel va, haha. Sen på lördag ska jag till Finnspång o jobba tidigt på morgonen, kommer hem på eftermiddagen nångång o då är det bara börja göra sig iordning, för på kvällen ska jag till Jonna och Fredrik som firar förlovning :) Såå det är fullt upp även denna helg, men jag gillar det. Puss på er !


Dreams.

Jag ska precis gå o lägga mig så jag hinner inte skriva något längre inlägg. Vill ni läsa om vad vi gjort i skolan idag, och resten av veckan, kan ni gå in här ;) Det tycker jag att ni ska göra, det är ma friend josephine som skriver bloggen :) Där kan ni även läsa om vad klass HV1STY ska göra den 22 oktober, woho! Längtar :D

Nu --> Sängen! Puss & Godnatt.

Closing time.

Mamma mia var himla bra :) Den borde ni se om ni inte redan har gjort det !
Nu ska jag gå o lägga mig. Imorgon går bussen kl. 7 : / Sov gott :) puss.

I can't get no Satisfaction.

Helt okej kväll igår, till en början iaf. Det var näst intill nyktert hela kvällen iaf. Vid 3-tiden gick jag o Carro hem till henne och la oss o sov direkt. Sov länge idag, det behövde jag :) Klockan 4 kom mamma o pappa och hämtade mig. Åkte hem o la mig i sängen och tänkte på allt skit. Sen kom Kit förbi och gav mig en kram. Nu på kvällen skulle jag, mamma, moster och min kusin gått på bio egentligen, men det fanns inga platser kvar.. iallafall inga brevid varandra. Såå det blir bio imornkväll istället :) Ikväll ska jag städa lite, duscha och sen gå o lägga mig tidigt. Imorgon är det skola igen, det gillar vi ! :) Puss & Kram.


Du är den största idioten jag har träffat i mitt liv.

KALLE.

Fy vilken trevlig kväll det var igår :) Jag som hade tänkt ha en lugn hemmakväll, haha.. Men det är ju oftast impulsfesterna som blir roligast !              Carro kom hem till mig vid halv 8, då gjorde jag mig iordning. Vid 8 tog vi bussen hem till henne. Där satt vi på balkongen och förfestade / chillade lite hon o jag. Sen kom Magnus och hämtade oss, då fixade vi lite dricka till kvällen, åkte hem till mig o hämtade mitt leg, som jag alltid glömmer. Tillbaka hem till Carro där vi tre satt på balkongen och förfestade lite till :) Vid 23 åkte vi till en förfest där Jonna var, det var helt okej.. mysig lägenhet hade dom iaf. Halv 1 åkte jag, carro och magnus till Brygget, där var det himla trevligt :D Massor känt folk överallt, som man inte träffat på minst 100 år. Tiden gick jättefort, helt plötsligt blev klockan 2 och det stängde. Bandet som hade spelat där under kvällen frågade om dom fick hänga med på efterfest, haha. Men istället för dessa 3 killar tog vi med oss 6 andra killar hem till Carros lägenhet. Innan det tog vi varsin french hotdog på peckas, mums!
Klockan blev 4, 5 & 6 och jag, Carro, Magnus, Tobbe, Rasmus, Robin o resten av killarna satt på balkongen och hade det trevligt. Den sista halvtimmen somnade jag när jag låg lutandes över bordet, haha :D Så går det om man pendlar o måste gå upp kl. 6 ! Alla killar gick hem utan Robin som stannade kvar och sov i Carros stol, haha. Jag sov i soffan med 1 hund och 2 katter, och Carro hade sin stora, sköna säng.
Åkte hem vid 2 idag, sov ett par timmar och nu har jag precis ätit kvällsmat - kycklingfilé o pommes :) Ska hoppa in i duschen strax och sen är det dags att börja göra sig iordning för nästa fest :) Dock tror jag inte den här kvällen kommer slå gårdagen, det är inte mycket som gör det ;) Kalleee !

Snälla.


Nån mer som får massor sånna där jobbiga kommentarer på engelska hela tiden?

Kan man bli mer trött och sliten. Jag somnar så fort jag sätter mig på bussen eller lägger mig i soffan / sängen, haha. Men det är smällar man får ta, och det är värt det :) Idag har vi umgåtts med frisör 1orna hela dagen. Den klassen verkar bra den också. Vi har kört minigolf i Valla, sen på vägen hem köpte jag och Josephine choklad i Cloettas chokladbod som låg där.

Nu sitter jag framför datorn och pratar med folk på msn. Försöker komma på något att göra ikväll, för någon nollning blir det inte. Ingen annan från motala ska dit, inte Josephine heller, så jag har inte lust att dra in till Linköping själv precis. Hittar ingenstans där ju :D

Ska äta lite nu, kanske bloggar mer senare :) Puss !

HV1STY.

Känner att det är dags för lite uppdatering nu va :) Jag är så jäkla glad, lycklig.. Ja, lycklig. Det har jag inte kunnat säga på väldigt länge. Igår och idag har jag varit i skolan.. Ny skola, ny klass, nytt folk, ny stad osv osv. allt är nytt ! Igår var jag lite nervös när jag satt på bussen in till linköping, men efter det har allt gått skitbra. Jag och Josephine träffades för första gången igår, men det känns som vi känt varandra mycket längre än så, och det är inga problem med åldersskillnaden.
Inget vi känner av än iaf, haha ;) Klassen verkar bra, vår lärare är.. ja, allt man kan önska att en lärare är. Trevlig, snygg, ung, fräsch ~27.. och utöver det är hon make up-artist, stylist och hudterapeut. Hon är ny på skolan, precis som oss, och brukar i vanliga fall utbilda vuxna till make up-artister eller hudterapeuter :D Schemat kan inte bli bättre, vi har en nybyggd stylistsalong och så är det massor folk överallt :) Jag behöver inte läsa eng, matte eller data heller. Men Matte ska jag nog läsa ändå, det är kul. Aa nu babblar jag ju bara på om skolan, men ni får stå ut helt enkelt. Det enda negativa jag kan komma på är pendlingen, imorgon måste jag ta bussen 06:15 från Motala. Ohoo. Kommer va död. Men det är bara att gå upp halv 5 och se glad ut. Det är det värt ändå !

Idag efter skolan gick jag på stan med Anna en stund, sen hämtade Kit mig och vi åkte hem till honom och åt sushi, Ben & Jerry's och kollade på film :) Jäklar vad gott det var med sushi, har inte ätit det sen.. jag o Kit firade 1 år tror jag.

Nu ska jag stänga av datorn, tvätta av mig sminket och gå o lägga mig. Imorgon börjar jag 8.15, men det är bara roliga saker på schemat. Vi ska få manikyr av stylist 2:orna bl.a. :) Puss & Godnatt, och grattis Sara på 19 års-dagen ! <3

School :)

Om en halvtimme går bussen till Linköping, när jag kommer in ska jag möta Josephine och sen ska vi möta Linnéa för att kolla in skolan :) Jag är hemma runt halv 8 igen, puss på er !

Out of my League..


Hej på er :) Kom precis hem från Close Quarters / Backyard babies / Takida - konserten. Det var himla bra faktiskt. Och riktigt mysigt. Fjortisar och fulla människor överallt dock, men det hör ju till. Jag gick dit med min familj, för Juhanna är påväg till Turkiet just precis nu.. :) Så det var mest chill, inget öltält för min del ikväll.

Låten här över skickade en kille till mig idag. Det var gulligt tycker jag :)
Jag saknar dig.

Nahe, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Knocked up.. jag tror den heter
så iaf, haha. Puss & Godnatt !



Grattis Josephine ;) !

Folkets park by night.

Godmorgon! Kom precis hem.. vid 1 inatt blev jag frågad om jag ville hänga med o fixa med scenen som takida ska spela på senare idag, så det gjorde jag såklart :) En av de roligaste nätterna i mitt liv, haha! Nu är jag död, så jag ska kypa ner i mammas & pappas säng och sova ett par timmar. puss!

Countdown.

Besviken. Man ger så mycket, men får ingenting tillbaka.

Torsdag.

Vad trött jag blir.. Det här med att vända tillbaka på dygnet går inte bra alls. Jag satte klockan på 8 imorse, men jag måste stängt av alarmet i sömnen, för jag minns inte alls att mobilen ringde. Sen sa jag åt mamma att ringa o väcka mig vid halv 9, ifall jag inte vaknade av alarmet. Men hon ringde inte, hon hade skickat ett sms. Tror hon att jag vaknar av ett litet sms? Nejdå, jag vaknade kl. 11 av att sängen vibrerade när en viss vimmelfotograf ringde mig. Och det var väl tur att han ringde, annars hade jag väl fortfarande legat o sovit :) Aja.. idag är sista dagen på Harmoni, sen är det stylist som gäller. Jag ska fixa till mig lite nu, äta och sen ska jag åka dit.. får se när jag slutar, jag blir nog kvar ganska länge idag :)

För övrigt är jag så jäkla trött på Facebook. Jag skaffade det för att "alla andra hade det", men jag är aldrig inne där och jag förstår inte alls hur det funkar. Men ändå får jag sånna där vänförfrågnings-mail hela jäkla tiden.. Visst, ni som jag känner får gärna bli vän med mig, det tar ingen tid att gå in och acceptera en liten vänförfrågning. Men what's up med alla människor som jag inte har en aning om vilka det är? Om man har träffat en person en gång, måste man bli vän med personen på facebook då? AAH. Haha förlåt, men ibland måste man få ur sig lite :D Och när vi ändå är inne på ämnet - jag tycker det är så töntigt med folk som skriver "heeej gumman!" osv. över msn, sen när man träffar dem irl så vågar dom inte ens hälsa. Bakom skärmen vågar man visst.


I miss you.

Klockan är halv sex? :S Herregud, vart tar tiden vägen? Känns som jag kastat bort två dagar.. eller det känns som jag kastat bort 2 veckor när jag tänker efter.. och eftersom det inte är alls många dagar kvar tills skolan börjar så borde man ju ta vara på tiden lite bättre. Skärpning nu! Ikväll hade jag tänkt gå ut som sagt, men jag tror inte det blir något med det. Ingen är på. Jag vet inte vart folk håller hus om jag ska vara ärlig.. men jag orkar inte bry mig heller, så nu ska jag fortsätta med städningen. Hoppas det tar hela kvällen så att jag har något att göra. Sen när jag är klar ska jag sätta på P.S. I love you. Hört att den ska vara bra :) Så får det bli. Egentligen orkar jag nog inte festa ikväll, men det hade ju varit kul.. men det får bli nästa helg istället. I helgen är jag ju upptagen med Takida, Backyard babies och kräftskiva. Det låter inte helt fel va? haha ;)

Kit har varit här ett par timmar. Jag tycker om när han kommer hit :) Det känns lite som förr. Men men, nu ska jag inte sitta här och babbla på.. jag har bättre saker att göra. Aa just det, en sak till vill jag få sagt - Inte vid datorn betyder Inte vid datorn. Inatt hade jag visst glömt att logga ut msn, men jag hade satt på Inte vid datorn. Tror ni inte att typ 20 pers hade skrivit imorse ändå? "hallå? vad håller du på med? skit i att svara då! " herregud..

Onsdag



Hellu :) Idag hade schemat kommit upp på hemsidan.. det ser riktigt bra ut !
Sen får man ju räkna med typ 2 timmars bussåkande varje dag, men det gör
inte så mycket. Än så länge har jag inte gjort mycket alls idag.. mest slappat
och sådär. Snart kommer Kit hit, sen ska jag städa.. och ikväll hoppas jag
att det blir utgång :) Ska ta o ringa runt lite till folket nu tänkte jag. Puss !

Trevlig impulsfika.

Vid fyra ringde oscar. "Jag är utanför dig nu. Släng på dig nåt och kom" Så det var bara att slänga på sig lite kläder o gå ut och sätta mig i bilen, äcklig med sminket från igår och hår som står åt alla håll :) Vi åkte till Med eller utan och fikade med en massa trevligt folk. Filip var där. Och forss :) Vid fem skulle dom åka tillbaka till Jönköping igen, så då gick jag till Harmoni och hälsade på Cissi. Det är min sista dag på Harmoni på torsdag.. det känns väl sådär, men den ska bli kul att börja skolan istället :) Jag kommer säkert hälsa på uppe på Harmoni många gånger i framtiden ändå.

Åkte o handlade lite med pappa när han slutat jobbet vid halv 7, sen åkte jag hem o åt lite. Och nu sitter jag här :) Det blev en riktigt bra dag tillslut ju.. Nu måste jag ladda min mobil, ringa lite människor och fixa i rummet. Funderar på att möblera om lite också :) Såå, jag kommer nog inte hinna blogga nåt mer idag.. Är tillbaka imorgon igen. Puss & Kram!


Inte min dag idag..

Jag fick för mig att jag skulle laga mat idag, så jag ställde stekpannan på spisen och hällde på lite olja. Sen gick jag ut för att hämta posten medans plattan blev varm. Det tog visst för lång tid, för när jag kom tillbaka in i köket var det rök överallt. Oops :D När jag lyfte stekpannan så började det brinna också, men jag var snabb med vattnet som tur var, haha. Jag tog en ny stekpanna, och resultatet blev skitgott - stekta grönsaker med klyftpotatis, chili och fetaost. Jäkligt starkt blev det dock, så jag kunde bara äta upp hälften. Jag drack säkert 2 liter vatten bara under måltiden haha. Precis när jag skärt upp chilin så kliade jag mig i ögat och blev blind för ett par minuter. Inte min dag idag som sagt... :D

Nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet en stund. Ikväll blir det hamnen :) Puss!

One week left.

Om ni visste hur skönt det var att sova i min egen, stora säng inatt. Tyvärr förstördes min sömn av en äcklig dröm. I drömmen var hela min gamla teknikklass med, + teknikarna som gick ut året innan oss. Vi vandrade i nån skog, med stora väskor på ryggen o allt, haha :D Och alla rökte som hästar. Både Kit och han jag var ihop med innan Kit var med i
drömmen, eftersom dom också gått teknik. Kit sa nåt i stil med "Madde, det var tur att du gjorde slut med mig.. nu har jag hittat mig själv. Jag och X ( namnet på den andra killen jag var tsm med ) har funnit varandra!" Sen kommer jag inte ihåg mer av drömmen så jag antar att jag vaknade.. och det är väl tur det, kul att alla blir bögar efter dom var tsm med mig liksom, haha :D Sjukt.

Idag har jag tänkt städa lite, det behövs. Måste packa upp alla väskor också. Och så vill jag åka o sola, men jag tror att det får bli imorgon istället :) Är så avundsjuk på Tove som är i Grekland nu, och på fredag åker Juhanna utomlands hon också, och sen när Juhanna kommit hem åker Carro iväg. Jag vill också !

Nae ni..
nu ska jag inte sitta här längre, måste få lite gjort idag. Puss så länge!

Mest spelade låten.


Den här låten, eller hela Amy Macdonalds album egentligen, har vi lyssnat
sönder under veckan vi har bott i lägenheten. Riktigt mysig musik !

Home :)

Nu bor jag hemma i huset igen, ett par dagar iaf. Så nu kan ni räkna med mer uppdatering :) Fast inte idag dock, jag är trött som en häst, så jag ska lägga mig direkt. Puss & Godnatt.

Party/Chillkväll

Sitter hemma hos Juhanna nu :) Var på fest hos Julia nyss.. det var riktigt trevligt, men eftersom både jag o Juhanna var sega så drog vi hem tidigt. Folket skulle gå ut tror jag, men jag har varken ork eller pengar så det var lika bra att vi drog hem. Blir fest imorgon istället, hoppas jag iaf. Så nu ska jag o Juhanna ta med några filmer och gå hem till lägenheten och chilla istället. Myspys.

Idag har jag varit hemma och fikat med mamma o hennes kompis, sen åkte jag till Harmoni en stund. Därefter åkte jag till lägenheten och gjorde ordning mig lite, sen hem och åt pizza och sen blev det fest. Det är min roliga fredag det.

Nahe nu ska jag och Juhanna dra nånstans. Bloggar mer imorgon när jag kommer hem till huset, OM jag kommer hem till huset. Puss hejdå.


The more I get, The more I want..

On my way to work. Är bara hemma i huset en snabbis för att hälsa på mamma, äta lite och fixa lite smågrejer. Snart ska jag till jobbet och kolla läget en stund. Ikväll blire skänninge marken :) Hade tänkt dricka lite i öltältet, men sen fick jag höra att det inte fanns något öltält så det blir ju svårt. Men det blir säkert trevligt ändå ;) Hoppas det är bra med er, jag får ångest när jag är i lägenheten och inte kan blogga nånting ( har ju ingen dator där som ni vet ).. men enligt besöksstatistiken så gillar ni bloggen ändå. Ska passa på att hälsa till Jennie som jag träffade på förfesten i fredags :D
Helgen har varit himla trevlig faktiskt.. i fredags blev det varamon. Var på Get around en stund men sen gick vi ner till stranden och träffade Carro, Anna och deras kompisar. Vid halv 11 blev jag hämtad, precis som förra fredagen, och så åkte vi till förfesten. Sen blev det Harry's och kvällen slutade med att jag sov ute på landet, hahah. På lördagen kom jag hem till lägenheten vid 2, slappade framför tv:n en stund och sen var det bara att göra sig iordning för nästa fest. Vid 6 blev jag hämtad, då åkte vi till Charlottenborg och Linus & Maria. Där var det de gamla vanliga gänget, men eftersom jag inte träffat dom på ett tag så var det riktigt roligt. Vi körde lite kort och kollade på en skräckfilm. Precis när vi skulle bli hemskjutsade av M mötte Camilla två killar som hon kände lite halft. Hon bjöd med dom hem till oss.. så den natten sov vi 5 pers i vår lägenhet, haha :D Dom andra var uppe hela natten men jag och M somnade typ direkt. Söndag och Måndag har varit slappisdagar, Juhanna har varit hos oss och sett på film, de två killarna var hos oss i natt igen, och så har jag umgåtts med Carro väldigt mycket eftersom vi bor grannar nu för tiden :P Så äre. Nu ska jag packa väskan med mat och åka till jobbet. Bloggar nog imorgon igen, för då ska jag hem hit en stund :) Puss & Kram!

Gratis smink!

Va fan.

Åka dit, träffa D, umgås med dom, grilla med C, jobba? Harrys? Chill med dom bästa, nattdopp, fest? Alltså vissa dagar hör alla av sig och vill att man ska va med på allt möjligt. Och så sitter jag här. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vad jag vill göra.. Jag tror det blir Varamon och Get around med Sara, och träffa Elin o dom en stund, sen går jag bort till Carro och gänget o kollar läget, sen om D kommer in till stan umgås jag med han, annars blire Harrys med M, J & Co. Och efter det drar jag hem till lägenheten och umgås lite med C och E. Då hinner jag nästan med allt, haha. Stress, stress.
Så får det bli ! Nu måste jag sminka mig och byta om :) Trevlig kväll, puss på er !

RSS 2.0