Friday, Im in love

Every morning you have 2 choices:

Continue your sleep with dreaming,
or...
Wake up and chase your dreams!


Fredag äntligen :) Hade planer för hela helgen men nu verkar det inte bli riktigt som planerat.. Skulle festat med mamma, mina mostrar m.fl. imorgon, men jag ringde mamma förut och sa "bara så du vet så är det halloween och folk kommer klä ut sig", då blev hon inte lika sugen på att gå ut :P Så vi får se vad som händer :) Ikväll blir det fest iaf, tror det kommer bli en skitbra kväll!



Det blev en skitbra kväll igår.. Först ljusparty hos mamma, köpte 3 ljuslyktor (för det räcker ju inte med alla tusen ljuslyktor som jag har redan) och 16 ljus i olika dofter :) Mamma fick en fet försäljning på partyt så hon fick välja sig grejer för nästan 900 spänn! Efter det blev det stan en sväng, sen hem till mig o kolla på Robinson samtidigt som jag pratade med Carro i telefonen. När vi pratat i typ 3-4 timmar gick jag o la mig i sängen med datorn. Somnade direkt så när jag vaknade imorse var tvn på, lamporna tända och Itgirl var på precis brevid huvudet.. smidigt :D



Det som inte fick hända har precis hänt. Vi får se hur det här slutar då..


Vizionarea Carul mare.

Trots att det mesta känns lite halvskit just nu så försöker jag göra det bästa av dagarna, man mår bara ännu sämre om man ligger i sängen och tycker synd om sig själv. Igår firade vi farfar på kvällen :) Åt smörgåstårta för tredje gången på 1½ vecka (!) och träffade mina småkusiner. Tänkte på en sak igår - vad tråkigt livet skulle vara utan kusiner egentligen.. När jag träffar mina kusiner på mammas sida (3 tjejer), kan jag släppa fram bitchen i mig - vi brukar alltid driva med varandra och låtsas att vi är Victoria Silvstedt (haha), snacka skit eller prata om killar, kläder osv. Och när jag träffar mina kusiner på pappas sida (2 killar och 1 tjej, alla under 8år) blir jag som ett barn på nytt och sitter o målar, gömmer mig, dansar osv :) Iallafall.. när jag kom hem från farmor o farfar kollade jag på tv en stund, sen tog Anton o jag en promenad i varamon. Väldigt mysigt att sitta på gräset och kolla på stjärnor kl. halv elva på kvällen! :)

Idag har jag tränat, möblerat om i lägenheten (det blev skitbra, bilder kommer), lekt rockstar (kört guitar hero och stått halvnaken i soffan med gitarren och låtsas att jag är cool), lagat mat och chillat lite. Nu är det nog dags att börja fixa till sig för om en timme blir jag hämtad av Jonna och Fredrik, då ska vi till parken och köra bingo :)


Måndag.

ÄNTLIGEN lite lugn o ro :) Hade egentligen planerat in en massa saker nu ikväll också, men jag bestämde mig för att skita i allt och krypa ner i sängen redan kl 7! Somnade direkt och har sovit tills nu, förutom när folk har ringt o väckt mig lite då och då. Har haft fullt upp ett par dagar nu så det är så jäkla skönt att ligga här och göra ingenting.. + att jag har ont efter att ha varit på sjukhuset idag och tagit ut spiralen. Vilken jävla lättnad det är att slippa skiten nu :) Trots att jag knappt har haft en lugn stund dom senaste dagarna så har jag haft den bästa helgen på länge! I fredags hade vi först lite förfest hemma hos Carro, sen drog vi till stan. Var bara inne en kort stund på City Bowl för det var inget roligt folk.. drog ner till hamnen istället och hälsade på min pappas flickvän Annika, och röjjde lite bland alla "gamlingar" :P Det blev efterfest hos Ulrika till 4 på morgonen, sen tog jag, Carro och hennes ragg taxi hem. Kom hem runt 5 och tog faktiskt en dusch det första jag gjorde.. det är nog första gången jag duschar den tiden en fredagnatt, men jag hatar att känna mig fräsch :P Doften av rök och utspillda drinkar är inget mysigt att sova i.

Morgonen därpå var det bara slänga på sig lite kläder och dra till stan för att möta kusinerna :) Skulle köpa present till mormor. Hittade två fina ljusgrejer, och en par stringtrosor som vi slog in och skrev "Grattis mormor från Martin (min bror)" på, det blev uppskattat :P Åkte hem o fixade till mig lite innan det var dags att åka hem till mormor o morfar. Det blev en väldigt rolig kväll :)

Igår var jag hemma hos Lollo på hudvårdskurs, vi fick testa olika produkter och lära oss lite om Mary Kay :) Efter det körde jag, lollo och Sara bingolotto.. men vi vann inget såklart, jävla skitspel :P Men kul var det!
Och idag har jag ju som sagt varit på sjukhuset, sen blev jag hämtad av farmor o farfar och vi drog in till Linköping :) Åt på restaurang, gick på Ikea, biltema och några andra affärer. Jag kom hem med en massa ljus, två blommor, lite mat, ett duschdraperi, en vas och lite annat. Jag som inte skulle ha något, haha.. :P På vägen hem stannade vi till hos min farbror och jag fick hälsa på mina 3 småkusiner som jag inte sett på skitlänge, sen åkte vi hem till pappa och jag hämtade lite grejer som jag hade lämnat kvar när jag flyttade hemifrån :) Kom hem till mig runt halv 7 och har inte gjort ett skit sen dess :) Imorgon blir det dock andra bullar, då ska jag ut o gå, sola, städa, fira farfar, och kvällen är ännu inte planerad.. men då lär jag säkert hitta på något också!


Jag vet att min blogg inte är speciellt rolig just nu med inlägg utan bilder osv. men jag orkar inte. Min dator har blivit väldigt seg så jag ska försöka fixa till den först :) Nu - - -> Somna om. Godnatt!

Söndag.

Det får bli en snabb uppdatering igen.. förhoppningstid har jag mer tid till att blogga ikväll :) Igår firade vi mormor som fyllde 65 år i torsdags. Det bjöds på smörgåstårta, vi dansade (min mista kusin var för gullig när hon skakade rumpa), julia höll på med mitt hår och johanna målade mina naglar. Sen kollade vi i morfars fotoalbum från 60-talet, det var riktigt roligt att se! Han hade X antal bilder på alla hans gamla brudar, haha :) Vi tog en promenad därifrån hem till mamma, där jag sov inatt. Har varit en riktigt slappisdag idag, fram tills nu.. Har precis kommit hem till mig och ska fixa till mig lite, sen vid tjuo i fyra ska jag möta Sara och då går vi tillsammans till Lollo där resten av dagen ska spenderas :) Först hudvårdskurs och sen bingolotto. Kommer nog bli en skitrolig kväll! Har inte kört bingolotto på år och dar, så det ser jag fram emot.. ser också fram emot att spendera alla mina miljoner som jag har tänkt vinna ikväll!

Ha en bra dag :)

Lördag.

JAG VILL BLOGGA. Har hänt en hel del dom senaste dagarna och jag vill skriva av mig, problemet är ju att det händer lite föör mycket, så jag har inte tid att sitta vid datorn!

Kom precis hem från stan och nu ska jag till mormors 65 års fest :) Sover nog hos mamma inatt men jag funderar på att ta med mig datorn! Puss på er.

Min underbara sommar.

Jag kan inte sova. Känns ganska lönlöst nu för klockan är snart 7 och jag ska upp vid 9.. såå.. funderar på att skita i det helt enkelt. Släckte och gick o la mig i sängen vid halv 12, sen såg jag på film tills klockan blev 2. Vad hände sen? No idea, tiden bara sprang iväg. Det snöar ju iaf ute kan man konstatera genom att kolla folks statusar på facebook. Det är vid sånna här tillfällen när jag bara ligger i min säng och inte kan sova som jag tar fram mobilen och kollar på minnen. Fick sån lust att berätta för er om min sommar, så jag satte på datorn igen och here we go..

OBS. Ett väldigt långt inlägg. Bilder kommer!


Jag har haft den bästa och den sämsta sommaren på samma gång. Över 30 städer, kan ni tänka er. Det började i ett kallt norge med D och A, jag var övelycklig för att säsongen börjat igen och det var kul att träffa allt nytt o gammalt folk. Åkte hem ett par dagar, sen satt jag och min kusin på bussen en hel dag för att komma till Halden. Där lärde jag känna P och dom andra lite bättre, lärde mig mina första ord på polska. Åkte hem igen, och hade problem med att fixa folk till nästa plats - Lillehammer. Men det gick till slut.. Jag, lollo och Becci blev hämtade av Pontus o Pele tidigt på morgonen och sen åkte vi den långa vägen tillbaka till Norge. Den här helgen lärde vi känna Matte lite bättre, och hade en minst sagt intressant fest inne hos polackerna.

Var ledig en helg och umgicks med familjen, sen åkte jag och Ywonne mot Brumunddal, nu skulle jag vara iväg i tre veckor så jag var lite nervös eftersom jag inte kände dom andra så bra. Men det blev tre underbara veckor. Trondheim var hur vackert som helst, och jag o Matte var med om otroligt mycket där uppe. I Fredrikstad kom Becci tillbaka - den omtyckta "rödhåringen", så då blev Thomas och Folke glada :P Blev avsläppt av Thomas och Åsa i Örebro, där jag blev hämtad av farmor, farfar och Martin. Var hemma i 2-3 dagar, sen åkte jag och min kusin till Västerås med ett gäng skåningar. En väldigt rolig helg, men resan hem blev mindre rolig eftersom bilen gick sönder och den fick bärgas tillbaka till Västerås. Tur att man har en snäll moster och en snäll mamma som kan komma och hämta oss mitt i natten! :)

På onsdagen veckan efter drog jag in till Linköping för att möta upp Matte o Padde som kom med tåget från Malmö, dom skulle sova hos mig den natten eftersom vi skulle dra till Falun tidgt morgonen därpå. Jimmy körde, jag satt brevid och Padde o Matte satt därbak med Becci mellan sig.. Vi kom fram tillslut, dock med en fortkörningsböter för mycket. Åkte lastbil med Sara och Cosmin från Falun till Nannestad.. Sara och jag fixade till oss och drack cider påvägen, för vi tänkte festa o gå ut när vi kom fram. Tyvärr visade sig att Nannestad var hålan som gud glömde - centrum var ett bibliotek och ett café. Inte en pub eller systembolag så långt ögat kan nå. Såå den veckan (!) i Nannestad blev ju minst sagt roande.. vi blev stammisar på cafét och på macken en bit bort, vi köpte vodka av polackerna och sånna där små magnet-fia med knuff, och försökte roa oss så gott det gick :P Därifrån tog jag bussen själv till Oslo, där köpte jag min OnePiece (den där tröja-och byxa-i ett som dom gör reklam för på FB... den är hemskt ful, men väldigt skön).

Åkte hem för att fira min älskade pappa som blev 40 år :) Och var hemma i ungefär en vecka för att träffa släkt och vänner. På tisdagen veckan därpå tog jag, Cornie och Issa bussen från Linköping till Malmö (dom andra två gick av i Helsingborg hos D). Jag fick träffa Mattes familj, vänner och hundar. Tog en taxi till Malmö centralstation och tåget vidare till Borstahusen.. där var det fest med alla som jobbar på tivolit. En av dom roligaste kvällarna på hela sommaren! Annars minns jag bara att det var en jäkla massa utlänningar i den där staden. En av nätterna sov jag hos D & A i Helsingborg.. deras lägenhet var verkligen otroligt fräsch o fin, hade gärna stannat längre :) Men nu var det dags att åka tillbaka till Enköping där jag var förra året (första gången jag jobbade för Åsa, så det var lite ett års jubileum :P). D och jag åkte med Pawel dit, och han var sjuk.. så inte nog med att det var en miljon grader utomhus, han frös så han hade en miljon grader inne i lastbilen också.. Jag sa till Pawel "-Är det här ditt knep för att få oss tjejer att strippa eller?" haha :P Men så långt gick det inte, men när vi kom fram till Enköping så kastade vi oss ut ur lastbilen och gick o åt pizza med gänget. I Enköping hade vi väldigt kul, vi festade, shoppade, åt mat på ett jättemysigt ställe flera dagar i rad, och sen var folket väldigt trevligt där också :)

Lastbilsfärden där ifrån till Hästveda blev ju minst sagt intressant, jag o Cornie hade väldigt kul iaf :P I Hästveda åt vi Zebra, solade, gick på marknad och hade det mest mysigt på dagarna. Tyvärr hände det en grej där så jag mådde skit dom sista dagarna, så det var skönt att lämna "byn" och åka vidare till Ronneby. Jäklar vad jag trivdes i den stan, underbara människor & sena nätter. Sista kvällen där hade vi så jäkla kul.. Vi ville festa men hade inget att dricka, helt plötsligt kommer Cornie o Issa med en platta öl som dom köpt från nån random, haha :D sen lite vin från polackerna på det med så blev det ju kanon! Vi låg o pratade på grusplanen mitt ute i ingenstans till tidigt på morgonen, sen fortsatte vi "efterfesten" (= vi somnade direkt) inne i min o D's lastbil. Upp tidigt och åka vidare till mysigaste staden på hela sommaren - Glommen. Första kvällen drack vi vin vid havet, såg sälar, och körde fyra i rad inne i köket när det började regna. Varje kväll satt vi och snackade skit i vår lastbil tills det blev ljust ute, väldigt mysigt :) Jag satt i kassa mitt emot spelhallen där electric jobbade, så han kom o pratade med mig då o då, och vi blev bra vänner. Besökte även Falkenberg och Ullared under dom lediga dagarna här, eftersom det ligger så nära. Jag skulle bara köpa 2 grejer, men jag kom hem 1000:- fattigare, så det blev visst lite mer än så.. som vanligt. Sista kvällen festade vi. Det var ta 3 betala för 1 i baren, så det blev ju visst lite gann :P Första, och sista, gånger jag åker lastbil när jag hade druckit kan jag lova! Det är inte det lättaste att stanna med en lastbil när man måste pissa sådär en gång i halvtimmen, haha.

Karlshamn. Matte och jag hade vår sista dag tillsammans, åt på restaurang och gick runt på stan o kollade. På kvällen blev det sushi och några cider. Sen flyttade Padde in i min lastbil och det var slutet för mig och Matte. Jag, Cornie o killarna drack lite och lyssnade på musik i hamnen på kvällarna, skitkul hade vi ;) Men, allting har ett slut och det var dags för alla att dra hem utom mig o Pontus. Vi fick två mysiga dagar i Uddevalla innan alla andra kom tillbaka.. En natt skulle jag gå på bajamaja och hittade Matte o Pontus bakom bilbanan med två norska brudar, så då blev det lite fest helt plötsligt. Åkte hem ett par dagar och överraskade familjen, fick lite ny energi att jobba efter allt skit som hänt med Matte osv..

När jag kom till Nyköping kände jag mig som en ny människa! Jag fick sitta i en kassa som dom placerat på en vääldigt konstig plats - fick sitta o glo in i en stenvägg hela dagarna och jag hade typ 10 kunder per dag. Så datorn och högtalarna åkte fram och jag satt och vikte skjortor av 20-lappar hela dagarna. Drog till Karlskrona, där blev det ett par dagar på stan.. brände mycket pengar på bl.a. inredning till mitt hus (min lastbil). Så på kvällarna satte jag upp gardiner & en lampa, tvättade fönster, sopade, bäddade rent, tände ljus och fixade iordning mitt boende, med elecric's hjälp :) D och jag åkte med Cosmin till Kalmar. När vi kom fram var vår första tanke "vad-i-helvete-är-det-här".. vi bodde på en bondgård mitt ute i skogen (trodde vi då, men efter lite utforskning visade sig att det fanns ett netto, en pizzeria och en busshållsplats typ 10 minuters promenad där ifrån som tur var). Vi hade en helt underbar vecka i Kalmar.. Vi gick upp tidigt varje morgon och gick några meter bort till 4H gården och åt frukost, där bodde det alla möjliga sorters djur :) Vi drog över till Öland med Ragnhild, vi åkte till Kalmar centrum och shoppade loss, vi hade picknick och låg på gräset och spelade kort med electric, vi åt morrötter från kolonilotterna (inte så jättelagligt, men vi gjorde det ändå) och vi hade mysiga kvällar inne i lastbilen med musik och skitsnack.


Veckan gick mot sitt slut och det var dags att åka till Trelleborg.. när vi kom fram dit mötte vi upp D's pojkvän A och åkte hem till hans gulliga mormor och fick mat :) Dagen efter gick vi på stan, åt kinamatsbuffé och fick thaimassage! Padde, Cornie och mina finska motalapojkar jobbade den här helgen, men på söndagen åkte alla hem och jag blev ensam kvar. Som tur var hade jag electric där, han fick mig på bra humör. Första kvällen i Jönköping träffade jag Oscar (han gick i Teknik på gymnasiet med mig, som jag saknat väldigt mycket!) och hans kompis, vi kollade på film och tog en promenad genom stan, sen var det dags för mig att åka tillbaka till tivolit. I Jönköping fick jag massor polare i form av 8-14 åriga barn som sprang omrking och lekte när tivolit var stängt, väldigt roligt var det när dom pekade på mig när jag satt där i kassan, och skröt till sina vänner att dom kände mig, haha :P I Skene fick jag dock en väldigt bra kompis som heter Sabina, hon kom från rumänien, så hon lärde mig lite rumänska som jag kunde säga till electric :) Jag o Ragnhild åt lunchbuffé varje dag, och på kvällarna blev det bara chill. Det behövs ibland.

I Lindesberg var det kallt, så något festande blev det inte för min del.. Jag blev sjuk, svimmade och fick åka till akuten, men dom sa bara åt mig att åka hem o dricka vatten, så mormor, morfar o mamma kom o hämtade mig istället. Var hemma två nätter o vilade upp mig lite. Jag och Cornie delade på jobbtimmarna, så jag var ledig en hel del.. sprang runt och åkte lite karuseller, och sen kom farmor, farfar och min bror o hälsade på med.. vi åt på restaurang och jag visade dom runt. Det var dags att säga hejdå till skåningarna, för nu var det bara en plats kvar. Trollhättan. Jag o Ragnhild hade ett par roliga dagar tillsammans med lite shopping och lunch på restaurang. Jag lärde känna ett gäng killar så jag hade aldrig tråkigt när jag stog i snördragningen o jobbade, det var alltid nån som stog o gjorde mig sällskap :) Tyvärr blev jag dålig natten till söndag, så jag fick åka till akuten igen. Skulle bli inlagd egentligen men jag bestämde mig för att åka tillbaka till tivolit, på söndagen blev det dock inget jobb.. jag låg i sängen hela dagen, sen på kvällen pallrade jag mig ut och sa hejdå till Ragnhild för att hon skulle hem till Norge. Åkte vidare till Getinge, tivolibasen, där var det dags att ställa iordning allt för vintern. Packade ihop allt (typ 5 väskor och 7 påsar), sa hejdå till alla och satte mig i bilen med mamma o kjell. Kändes tråkigt på vägen hem, men vi tog svängen förbi Tylösand och det gjorde mig på lite bättre humör.


Nu har jag varit hemma i över tre veckor. Det känns skönt såklart, nu har jag tillgång till dusch, en fräsch toalett, kylskåp och kan träffa min familj och mina vänner när jag vill, men jag saknar det där livet så extremt mycket. Det är nog svårt för någon att förstå som inte har varit med om det själv. Om jag skulle skriva allt skulle det bli en hel bok, så jag försökte ta med lie av det bästa bara :) Jag har haft en helt underbar sommar, trots att jag blivit ovän med ett gäng personer pga olika omständigheter, men jag försöker glömma det och tänka gott om alla (förutom Folke för han förtjänar det inte). Jag blir helt varm i hela kroppen när jag kollar på bilder och videos från sommaren. Tack C och D, utan er hade min sommar inte ens blivit hälften så bra, jag saknar er.


Vet inte vad det är för konstig sjukdom jag har åkt på..


.. Tur att jag fått penicilin iaf ;)

Laddade ner ett skitroligt bildprogram igår. Det här är den mest normala bilden av dom alla, på dom andra ser jag helt jävla störd ut :P Tur att man kan roa sig själv iaf, haha.

Mysig kväll :) Har lagat skitgod mat - ungsrostad potatis och "skinkpinnar" :P Hade inget kött hemma så jag gjorde mitt eget experiment; tog skinka, la en bit ost, lite ananas och sötsur sås i mitten, sen rullade jag ihop skiten och satte en tandpetare i, sen in i ugnen! Åt framför tvn, pratade i telefon i pauserna och körde Itgirl, allt på samma gång. Nae fan nu orkar jag inte med mitt tangentbord längre, vissa tangenter är skitsega så man får trycka ashårt. Ska nog sätta på en film o krypa ner i sängen.. har hittat en sida på internet där man kan kolla på filmer gratis, direkt på sidan :) Kallt är det också, har tänt en miljon ljus men det verkar inte funka, så det ska bli skönt att lägga sig under täcket! Imorn ska jag upp tidigt o dra till Linköping :) Godnatt!

Dagens nördbild:


Torsdag.

Dålig uppdatering. Jag har haft ganska mycket att göra igår och idag + att jag har mått ganska dåligt o haft huvudvärk, så jag har inte orkat sitta vid datorn så mycket.. (och dom få gångerna som jag suttit här har jag bara kört It-girl :P). Idag har jag varit ute hos farmor o farfar och ätit lunch, pannkakor blev det :) sen har jag ringt runt lite och städat.
Nu tar jag paus från städningen och äter mellanmål - kesella som jag mixar med massor olika bär, häller i lite fil, och vatten som jag blandar med honung för att få det lite sötare och så det inte är så krämigt. Väldigt gott och bra för the figure, så att säga :D

Igår var jag på vårdcentralen först, fick en ny penicilinkur som jag ska äta i 10 dagar.  Efter det åkte jag till Ungdomsmottagningen och pratade med dom om min spiral. Fick en tid på sjukhuset på måndag, då åker skiten ut! Ska nog testa p-piller igen tror jag..

Vid fem-tiden nångång hämtade pappa mig och min bror hos mamma, då drog vi o handlade lite på Netto :) Så nu har jag så jag klarar mig ett tag. Är så glad att jag har min familj, vet inte vad jag hade gjort utan dom.. Det är jobbigt för oss alla nu, men vi klarar det tillsammans :)

Ska städa i skåpet i hallen nu, ta ut alla krukor och prydnadssaker och bära ner dom till förrådet istället.. Jag har samlat på mig så mycket skönhetsgrejer i sommar så jag har ingenstans att göra av allt. Tänkte fylla skåpet i hallen med sånt istället :)


Grattis mormor på 65 års dagen! :)

Tisdag.

Känt mig som ett jävla vrak idag.. sov - mycket - längre än planerat, legat i soffan, kört Itgirl, kollat på tv. Har knappt kunnat äta för det gör så ont, blir yr när jag ställer mig upp. Fy fan alltså. Vid halv 5 försökte jag dock göra något vettigt av dagen, så jag diskade all disk, sen hoppade jag i bubbelbadkaret :) Man känner sig alltid liite bättre om man håller sig fräsch när man är sjuk!

Ikväll har jag legat i soffan o kollat på Förkväll, halv åtta hos mig, I form med Anna Anka, DH och Bartenderskolan. Vilken lyx det är med så många kanaler :D Fast jag tror att det är tur att jag bara har 1an, 2an och 4an hemma hos mig, annars skulle jag inte göra annat än kolla på tv!

Vet ni vad det skulle kosta att åka buss från motala - linköping, från linköping till stockholm, ta en 2 nätters-kryssning till Riga, och sen åka tillbaka till motala? Jag fick ett mail från Tallink silja idag, så jag kollade upp lite priser. 397 spänn! Synd att man inte bor i Sthlm för då skulle det kosta 25:-, det är ju den där jäkla bussen fram och tillbaka som kostar. Nån som är intresserad? :)

Dagens nördbild:


Ny design.. igen.

Gårdagens design blev för puttinuttig. Hjärtan, krimskrams, rosa.. visserligen gillar jag sånt, men ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Så jag fixade en ny header, även denna I PAINT. Gud vad jag saknar photoshop, men men.. en paint-header får duga sålänge! Vad tycker ni?

Dags att sova nu tror jag.. Vill inte vara vaken när mamma o Kjell drar till jobbet idag igen. Puss!


Skön låt!


Vasile, som jobbar på tivolit, brände en skiva till mig som jag kunde lyssna på i kabinen när jag städade. Med på skivan fanns den här låten och jag fastnade för den direkt såklart, eftersom jag är ett (nästan) lika stort elvisfan som min mamma :) Så när det är dags att städa lägenheten, är det den här låten som gäller!


Andra natten hos mamma :)

Är lite smått irriterad.. fick precis en Epic win mot en brud i Itgirl. Tror ni inte att spelet stannar precis just då?! Jag offrade mina sista pengar och köpte en självförtroendeboost bara för att jag skulle kunna battla med den där tjejen tills jag fick min epic win, sen får jag varken några pengar eller experiencepoints. Typiskt :P

Aja.. har varit ännu en mysig kväll hemma hos mamma. Hade egentligen tänkt åka hem till mig idag, men jag trivs här. Mår inte helt hundra så det är skönt att bli ompysslad och slippa tänka på mat osv. Har haft en chilldag of doom verkligen, inte gjort ett skit. Legat i soffan, sett på tv, kört Itgirl, kollat facebook, ätit... en väldigt händelserik dag!

Imorgon blir det andra bullar.. ska upp skapligt (typ 11), lägga mig i bubbelbadet, packa ihop grejerna jag har här, åka hem till mig, fixa i lägenheten, tvätta, diska och annat kul. Skulle egentligen åkt in o hälsat på min gamla stylistklass, fått akrylnaglar och hämtat lite grejer som jag har kvar i skåpet där, men jag hinner inte, så det får bli nån annan gång :)

Det slog mig förrut att jag längtar till vinter och snö väldigt mycket :) Annars brukar jag alltid få världens höst/vinter-depression och inte ha lust med nånting. Men nu mår jag bra, vill ut o gå i naturen, ligga och mysa med någon jag tycker om, tända massor ljus och ligga inne en hel dag o läsa, utan ångest, för det är ändå för kallt för att gå utanför dörren.. och framför allt - jag vill julpynta! Älskar allt som har med julen att göra :) I år vet jag inte riktigt hur jag ska göra på julafton eftersom min familj har delat på dig, men det löser sig. Nyår hoppas jag att jag kommer fira med släkten uppe i Sälen, det skulle vara så himla mysigt!


It girl..

Haha herreguud, insåg precis vilken nörd jag har blivit :D Mamma ropar på mig och jag svarar något i stil med "vänta mamma, jag ska bara dra till Soho och köpa en klänning med hög hotpoints och sen vinna några battles på Chic magazines after dark ball!" Jag har alltid försökt hålla mig ifrån facebook-spel för jag vet hur beroendeframkallande det är, men för ett år sedan började jag med Fish world - och jag var fast, det rann som tur var ut i sanden när jag började åka till Norge med jobbet o inte hade datorn med mig. Nu tänkte jag bara se om It girl var något att ha eftersom en tjej som jag är vän med på facebook spelar det och det verkade vara min grej liksom - kläder, shopping osv... Och nu är jag fast! Skyndar mig hem ibland när jag varit iväg för att jag vet att mitt självförtroende och min energi har fyllts på och jag måste vinna showdowns och shoppa lite, haha. Eftersom jag pratade om spelet med mina vänner har några av dom också börjat spela nu, så dom har joinat my clique och jag kan ringa o be dom om lite självförtroende ibland :P

Omg.. sätter nog punkt där tror jag, vill inte riskera att skämma ut mig för mycket med min nördighet :D


Lite gladare, lite mer färg och lite mer jag.

Klockan är kvar över 5. Vad hände med tiden? Ingen aning om vart den tog vägen.. Har suttit o fixat lite med designen ett tag.. först var det bara tänkt att jag skulle byta bakgrund till nån beige eller nåt, men sen hittade jag tillbaka till den delen av mig som älskar att ändra färger, göra ny header, fixa o greja. Problemet är ju bara att jag har inte photoshop på den här datorn, så det fick gå med paint så länge. Men lite roligare tycker jag det blev iaf :) Så fort jag fixat nåt fotoprogram så blir det en ny design, men den här duger ju ett tag :)

Nu säger jag nog godnatt, vill inte sova bort hela dagen..

Som en ny människa.

Jag har tänkt på en sak den här helgen.. jag har inte haft det lätt i livet alltså, i 8an började jag strula med maten och tvingade mig själv att träna massor varje dag, jag köpte en dator i 1an på gymnasiet och det där med sovrutiner försvann spårlöst, vilket ledde till att jag mådde skit och fick problem med maten igen + depression. Depressionen ledde till att jag hoppade av skolan. Mådde skit men försökte fixa skolan ändå så jag började om och gick handel, men jag mådde fortfarande dåligt så jag hoppade ännu en gång. Försökte må bra och det blev bättre i några månader, då sökte jag in på stylist och började i en klass med tjejer som var 3 år yngre. Trivdes, men alla krav på mig själv, tidiga morgnar i samband med depression, fel syn på mat och inga bra sovvanor ledde till att jag mådde sämre än någonsin. Hoppade av i början på det här året.. gick till en psykolog, insåg att det inte var skolan jag behövde fokusera på utan mig själv. Att må bra och få ordning på livet, SEN ta tag i skolan. Var borta från Motala i 6 månader, fick tid att tänka, brydde mig om mig själv, fick lära känna nya människor och se nya platser.. och nu är jag tillbaka. Mår bra för första gången på länge, och jag är så jäkla glad att allt skit som har hänt HAR hänt, för det har gjort mig till den personen jag är idag. På sista tiden har jag träffat på så mycket konstigt folk och då är det enda jag tänker "tur att jag är jag".. Jag förstår mig inte på människor som orkar bråka över småsaker, bittra tjejer som går runt o ser sura ut och inte kan hälsa fast man känt varandra skitlänge. Bortskämda personer som inte har någon respekt för andra, tror att dom kan få precis som dom vill om dom gnäller lite.. Tjejer som klänger runt på dansgolvet och hånglar upp alla killar inom tio meters radie. En efter en. Vad får man ut av det? Jag är så trött på människor! Allt jag kan säga är att jag hoppas att ni också vaknar upp en dag och inser att DET HÄR är livet, det som händer just precis just nu, runt omkring oss. Varför gå runt och vara sura? Varför gnälla för att du inte får lite nytt smink av mamma o pappa? (när du har allt du behöver och lite till hemma). Respektera varandra, var glada, le, hälsa på vänner o bekanta på stan, ge komplimanger, ta hand om dig själv. Uppskatta de små sakerna helt enkelt! Jag har fått en helt ny syn på livet.. Jag vill inte bråka med folk, jag har lätt för att förlåta och gå vidare, jag vill umgås med människor jag tycker om, ha roligt, skita i vad folk tycker o tänker om mig och ta vara på tiden. MEN något av det viktigaste som jag lärt mig i sommar är att säga ifrån, jag har verkligen vuxit som person genom att inte ta skit från andra.. Jag är stolt över mig själv :) Och trots att mitt liv inte är toppen just nu.. familj som precis flyttat isär, jag är sjuk, arbetslös och singel, har skulder och ingen utbildning.. så vet jag att allt kommer bli bra, för det handlar om inställning och syn på livet. Jag, och du, kan klara av allt bara vi vill :)


Innan - Efter.
Jag tycker att man ser på mig att jag har förändrats.. jag ser gladare ut, mår bättre och har mer attityd.

Förresten, hörde något bra på tv häromdagen.. tror det var i Kvällsöppet med Ekdal.
"Låt inte skolan sätta stopp för din utbildning".


Det var den helgen!

Det här har varit den bästa helgen på länge! :) I fredags åt jag kvällsmat hemma hos mamma med min bror, hans flickvän och Kjell. Vi åt kycklingwraps och jag bjöd mamma på en San Fransisco.. en av godaste drinkarna enligt mig :) Vid halv nio blev jag skjutsad till Carro där det var fest.. där var det massor nytt folk som jag aldrig träffat, men man kände sig som en i gänget direkt för dom var så jäkla snälla & roliga :P Hade absolut inte planerat att gå ut, men så blev det visst ändå så tur var det ju att jag tog med mig leget. Vi tog bussen till City Bowl, där träffade jag massor känt folk som man inte sett på skitlänge eftersom jag inte varit hemma på ett halvår, väldigt trevligt! Roligt att man träffade Carro, Eric o co. en stund med :) Tog en sväng förbi Brygget med men där var det mest äldre så vi stannade bara ett par minuter.. fick gratis inträde så kolla läget kan man ju alltid göra. Sov över hos Carro den natten.. eller sov o sov.. vi låg 4st i sängen - jag, Carro, Hampus och Carros stora hund Engla, så det var ju inte jättelätt att somna precis. Carro o jag såg på Starstruck, några avsnitt av Buffy och en "väldigt underhållande" dokumentär, så vi somnade inte förrän 8 eller nåt på morgonen. Vaknade runt halv ett av att mamma ringde, dom kom o hämtade mig en timme senare o jag drog hem till mig och gjorde mig iordning inför kvällen (körde lite It-girl i några timmar först bara :P).. mamma fick bestämma min outfit den här kvällen så att hon inte skulle börja gnälla för mycket, så det fick bli skinntights och en randig tunika från Gina Tricot. Halv fem drog vi till Maggan och hennes 60 års fest, så då fick jag träffa många släktingar som jag inte sett på väldigt länge :) Det bjöds på smörgåstårta och rulltårta till efterrätt! Snackade skit med mina kusiner, sen när min äldsta kusin drog hem för att träffa tjejkompisar lekte jag med småsysslingarna istället.. så det var en rolig kväll :) Hängde med mamma hem vid halv elva och sov hos henne tills idag.. Skönt att vara här o bli ompysslad ibland :D Ikväll har jag badat i mammas bubbelbadkar, tänt ljus, lyssnat på musik, sett film och ätit kyckling o pommes. En riktigt mysig kväll faktiskt! Nu ligger jag ensam i soffan och alla de andra har gått o lagt sig eftersom dom ska till jobb/skola imorgon.. Har skickat en ansökning till en skola som jag vill läsa på i vår, och beställt skor från Nelly. När jag såg dom första gången var det verkligen love at first sight och TROTS att dom finns i rosa så beställde jag dom faktiskt i en annan färg. Annars brukar jag alltid beställa allt i rosa ifall det finns den färgen, men nu kände jag för att testa något annat :) Gillar jag modellen, och om dom är sköna att gå i så kan det ju bli så att även dom rosa, röda och leopardfärgade får komma hem till mig ;)


En hungrig Carro G på hotellet i Stockholm i mars :) Längtar tillbaka!


You have a piece of my heart.

Det fick bli det andra alternativet.. ringde mamma o sa att jag kommer hem till dom imorgon kväll istället, roligare när det är fredag ju :) Visst fan, kom på nu att Carro G bjöd mig på fest hos henne imorgon, hmm får se hur jag gör, mår fortfarande ganska dåligt. Ikväll har jag mest sett på tv (mitt liv och min blogg är så händelserika nu för tiden), kollade på kandee johnsons make up-videos på youtube och blev sugen på att testa en ny sminkning. Jag var trött på att se sjuk och sunkig ut, så jag sminkade mig, fixade håret och gick ut på en promenad efter det :) Kände mig mycket fräschare sen! På tal om kandee johnson så är jag så himla sugen på att åka till London i slutet på oktober och gå på hennes glaminar.. men jag har räknat på vad det skulle kosta med kursen, flyg, hotell osv. och det skulle bli nästan 10.000, så naee.. tyvärr har jag viktigare saker att lägga pengarna på, men det skulle verkligen vara en dröm att träffa henne :)

Borde försöka sova snart, men jag har så jäkla mycket att tänka på just nu. Har hittat mobilsladden till datorn, men jag har inte orkat lägga in bilderna än. Har typ 4000 bilder på mobilen så det tar sån jävla tid, men det kommer! Förresten.. 1 månad kvar som 20 åring! Dags att börja använda Anti wrinkle-kräm snart som Carro o jag sa, haha :P


Tro på dig själv :)


That 70's show!

Eric: - Vill du gå ut med mig nångång? :)
Stacey: - Hemma hos dig? Kommer din pappa vara där? :D
Eric: - ... gillar du min pappa eller? :P
Stacey: - hihi (A)
Eric: - GILLAR DU MIN PAPPA?
Stacey: - mm :) Vet du om han är tillsammans med någon?
Eric: - Hmm, låt mig se.. MIN MAMMA KANSKE?
Stacey: -...
Eric: - .. Och dom har köpt möbler tillsammans, så jag tror det är ganska seriöst!

Haha, jag älskar That 70's show alltså :D Jag vill att min framtida pojkvän ska ha en gnutta av Eric Formans nördighet och humor i sig.

Torsdag idag.. Jag mår ganska dåligt igen. Men nu har jag blivit förkyld och har fått tillbaka smärtan av spiralen. Kan knappt stå på benen. Att skaffa spiral är något av det värsta jag gjort i mitt liv.. Först svimmade jag när jag satte in den pga den obehagliga känslan, sen får man tillbaka den känslan ett par gånger i månaden och då blir man helt yr. Det kan hända precis när som helst, tex. när man är i affären eller festar så man går runt och oroar sig hela tiden.. Visst, spiral är gratis och ett smidigt alternativ, men den här smärtan gör det inte värt det.. Nu ska skiten ut.

Igår var jag o solade med Carro på "morgonen" (när man är arbetslös är det morgon till typ klockan två), sen ringde electric mig från rumänien och vi pratade en stund innan jag satte igång att städa. Vid halv tre kom Linda, Tindra, mamma, mormor och morfar på fika.. väldigt trevligt, förutom en liten detalj. Men det är bara att skratta åt det, och tro mig.. det har verkligen jag och några av mina vänner gjort under gårdagen :D När dom åkt hem ringde Magnus, och vi drog och köpte sushi som vi åt framför tv:n, sen vid tio gick vi ut och sprang/powerwalkade. Somnade vid 1-tiden efter att jag spelat It-girl en stund :)

Mamma ringde och frågade om jag ville sova hemma hos henne inatt.. det skulle vara skönt faktiskt. Bada i bubbelbadet, se på andra kanaler än 1an, 2an och 4an, få maten serverad osv :P men det skulle vara skönt att bara stanna i min egen stora säng hela dagen också.. äta rostade mackor, tända massor ljus och läsa lite. Hmm.. svårt val! Bloggar jag inget mer idag betyder det att jag valt det första alternativet ;)

Onsdag.

Gick upp för en timme sen ungefär.. legat i soffan och spelat It-girl på facebook. Jävla beroendeframkallande spel :P Ska klä på mig nu, kanske äta nåt och sen gå bort o sola med Carro. Minns inte när jag solade senast, och minns framförallt inte när vi träffades senast. Är så himla glad för att hon skrev till mig, jag behöver en vän just nu. Så vi har bestämt oss för att bara glömma allt och börja om på nytt :)

Igår fick jag reda på lite av vad det var allt handlade om, så nu känns det bara skönt. Nu behöver jag inte gå och undra vad jag gjort för fel längre, och jag vet vad jag sagt och inte sagt, OCH att jag inte hittat på. Sen om folk inte vill tro på mig är upp till dom. Men jag tycker det är väldigt dåligt att folk inte vågar stå för vad DOM sagt, nu förlorar jag en av mina bästa vänner pga det!

Aja.. livet går vidare :) När jag kommer hem från solningen ska jag städa upp lite här och tända ljus, för vid halv tre kommer mamma, Linda, Tindra, mormor och morfar o fikar! Skulle bara va mamma o Linda först men det blev visst några fler, men det är bara kul :)



Vill spola tillbaka tiden 2 veckor.

Förlorar du en så står det tusen åter? Jag gjorde ett misstag. Förlåt (för sådär 20:e gången). Kommer sakna er, men det finns inget mer jag kan göra nu. Jag väljer att glömma, förlåta och gå vidare.. se det positiva i allt, och tänka på det jag lärt mig av det här. Väldigt mycket faktiskt.

Maten blev skitgod :) Till efterrätt blev det färsk ananas med en hackad bounty-choklad över. En liten tropisk touch på tillvaron (haha, jag har dålig humor och låter som 60år ibland men huvudsaken är att jag skrattar åt det). Bilderna får jag väl lägga in imorgon istället för jag hittar inte kabeln till datorn just nu.

Jaha, tänkte ha en mysig kväll framför tv:n men det lutar åt något annat för det är bara fotboll. Jättekul. Skulle jag försöka sätta mig in i matchen skulle det säkert vara "jätteintressant", men jag orkar inte ens försöka. Fotboll är inget för mig. Såå jag funderar på att städa lite i lägenheten istället, eftersom mamma och linda kommer o fikar här imorgon. Bättre att jag fixar det mesta nu så jag inte behöver stressa imorgon om jag skulle "råka" försova mig eller liknande..


En bild på maten jag åt förra veckan, rostbiff och potatissallad med frukt o grönsaker till :)


En bild från Skene, minns inte alls när jag var där. Vet bara att jag mådde väldigt bra.


Kocken is in da house!

Det luktar aasgott i hela lägenheten. Fick för mig att jag skulle laga lite mat.. kollade vad som fanns i kylskåpet, sökte på google, hittade ett recept och nu har jag en potatis-och morotsgratäng med vitlök, creme fraiche och ost i ugnen. Till det blir det en stekt hamburgare, och kanske lite bearnaisesås också, bara för att. Har kört facebook-spel och kollat på That 70's show och Förkväll hela eftermiddagen. Värd dag. Men det har varit skönt, jag har tänkt massor och nu mår jag iaf lite bättre. Att du skrev till mig gjorde min dag lite bättre faktiskt, jag hör av mig någon dag.

Ska ta bilder på maten och lägga upp här sen.. är stolt över mig själv att jag kan göra en sån gourmet-måltid helt by myself. Om det nu blir gott vill säga, det återstår att se :)

Hörs då.

.

Spenderat hela dagen i sängen.. ingen livslust överhuvudtaget. Jag antar att jag bara har mig själv att skylla, men nu har jag ingen aning om hur jag ska göra för att rätta till mina misstag. Jag orkar inte mer. I vanliga fall skulle jag må skit av att bara ligga i sängen en hel dag, men idag ger jag mig själv tillåtelse.. Jag behöver det just nu. Bara gråta ut och bearbeta allt som hänt. Ska försöka tänka positivt, har ju iaf min älskade familj kvar, även om vi inte är en hel familj längre. Känner mig jävligt ensam just nu.


Vill tillbaka till Kalmar


My star.

10 minuter efter att jag skrivit det förra inlägget vändes allting uppochner igen. Jag pratade med A förut och allting kändes bra, sen får jag höra massor nytt skit.. så jag vet inte vad jag ska tro längre. Ger upp. Det var det sista i mitt liv som var bra, och nu har även dom två människorna försvunnit.. Jag vet inte hur jag lyckas. Jag har gråtit väldigt mycket och det har verkligen känt som jag inte har någonting att leva för längre. Det skulle aldrig gå så långt att jag gör illa mig själv, men ibland känns det verkligen som om allting går emot mig.

Nu har jag pratat med N i några timmar och berättat allt för honom. Han tog det bra, men jag tror tyvärr att jag kommer göra honom besviken. I är 2000 mil bort och det är enormt jobbigt att vara ifrån honom.. Jag behöver honom verkligen just nu. Får trösta mig med baby electric istället.

The only thing I have left is our beautiful memories.

Måndag.

Det har varit en riktigt seg dag idag, jag har mått dåligt och inte känt för att göra nånting. Allt började med massor skit igårkväll, så jag låg vaken till halv 5 imorse och tänkte på saker. På en sekund gick mitt humör från bra till att helt tappa lusten att leva. Men jag tog mig i kragen på eftermiddagen och lagade lite mat och åkte in till Mantorp :) Skönt att få lite annat att tänka på och känna att man gör något av dagen. Köpte en duk, tre ljus, tre stenar med text på, en bok och.. några saker till, men jag minns inte vad.

När jag kom hem blev det back to bed, kollade på Halv åtta hos mig & Biggest looser, sen gjorde jag pannkakor och åt kvällsmat :) Måste säga att mina pannkakor blev riktigt lyckade! Smeten blev bra, och idag lyckades jag även vända dom utan att det blev mos av allting :) När jag ätit blev det ca. 2 timmar i telefon med 4 olika personer, och nu sitter jag här framför datorn igen!

Borde väl sova snart, men jag är inte så trött så jag kanske fixar lite i lägenheten eller ser en film först. Försöker hålla mig sysselsatt så jag inte tänker för mycket på allt skit, mår ganska bra nu och vill inte förstöra det. Jag har gjort vad jag kan, så nu är det bara vänta o se helt enkelt. Önskar att jag hade I här just nu, saknar honom väldigt mycket.


Bild från Karlskrona, början på augusti tror jag.


Söndag.

Det slog mig precis att det är 10-10-10 idag.. brukar alltid försöka göra något speciellt de här dagarna, så jag minns det. Den 7 juli 2007 festade jag med Jimmy kamel och Ywonne på Kits balkong t.ex.. Drack absint för första gången i mitt liv också, haha. 080808 Var jag på fest hos Julia A. med Juhanna, vi drog hem ganska tidigt och tog istället en promenad i regnet upp till ekön (min mobil gick sönder pga att den blev för blöt, och den låg ändå i fickan.. snacka om att det öste ner). Gick till Camillas lägenhet som jag bodde i, men hon var inte hemma så vi gick hem till Carro G och körde Singstar istället :) Första januari 2001 satt jag och fikade med mormor o morfar i deras kök i huset som dom inte har kvar. Och andra februari 2002 låg jag i min säng i mitt "barnrum" och läste senaste polluxtidningen, skrev dagbok och sen gick jag in till pappa som låg i sängen och sa "Pappa, visste du att det är 020202 idag? Vad coolt!"

Idag har jag dock inte gjort något jättespeciellt. Sov över hos Jonna o Fredrik eftersom det var fest där igår.. väldigt rolig kväll faktiskt :D Kom inte dit förrän vid halv åtta nångång eftersom jag var i Linköping med mamma, kjell och Denice hela dagen :) Men det var kul att träffa alla igen.. vi körde Wii, åt ostbågar (my god vad gott det var, har inte ätit det på flera år), snackade skit och kollade på när F dansade :) Sen imorse såg vi What happens in Vegas innan jag var tvungen att dra hem o fixa lite i lägenheten. Städade o gjorde pannkakor för första gången i mitt liv! Skitgoda blev dom, dock är jag inget proffs på att vända, så några blev pannkaks-mos :P

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på Parlamentet och bara chilla en stund :) Sen ska jag ta hand om disken och fixa lite mer!

En fördel med att vara s.k. arbetslös är att man faktiskt kan säga: Skönt att det är måndag imorgon! Jag ser fram emot en ny vecka :)

Fredag :)


Saknar hotellfrukostarna med Ragnhild i Trollhättan för 2(?) veckor sedan!

Satte klockan på halv 9 imorse, men somnade om till tjugo i 10, så det blev lite stressigt eftersom jag skulle vara på arbetsförmedlingen kvar över. Fixade till mig lite snabbt och tog cykeln in till stan. Det var fullt med folk i rummet och jag var tvungen att sitta längst fram, när jag satte mig kände jag att yrseln kom tillbaka eftersom jag inte hunnit äta frukost + cyklat snabbt så att jag skulle komma i tid. Så den första halvtimmen satt jag och fokuserade på en prick i bordet som såg ut som en playboy-kanin, för att jag inte skulle svimma där inne.. sen blev det bättre och jag kunde lyssna ordentligt :) När det var klart valde jag mellan att åka hem direkt eller ta en sväng på stan, det blev det sista alternativet såklart. Att arbetsförmedlingens nya lokaler ligger precis brevid Systembolaget är ju smidigt ;) Köpte två flaskor vin och två cider eftersom det var lite rea och jag ska på fest hos Jonna o Fredrik imorgon.

Sen blev det ju ytterligare några affärer och ytterligare några shoppingpåsar. "Jag som inte skulle ha något". Men nu är jag hemma igen och väldigt nöjd med mina köp :) Två tröjor, en mascara, ett läppglans, en läpp-penna, en hudkräm, en glansspray till håret, en väska (kärlek vid första ögonkastet!) och lite andra smågrejer. Har precis ätit lite, ringt sjukhuset, ringt mamma och ringt Denice.. Och nu är det dags att ta tag i städningen. Ska bädda, dammsuga, torka golv, diska, fixa det sista i garderoben och springa ner till förrådet med kartonger där jag lagt sommarkläder. Allting ska vara klart innan halv fem, för då kommer Denice hit, hon ska sova här ikväll! :)


Grattis min snyggis på 22 års-dagen :)


Onsdag.

Dålig uppdatering, men jag har faktiskt inte suttit mycket vid datorn så det beror på det. Försöker dra ner lite på datoranvändandet och få lite gjort i lägenheten istället. Idag har jag haft en riktig chilldag här hemma, fast jag har fått massor gjort ändå :) Diskat, städat i garderoben och vikt/sorterat ALLA kläder, pratat i telefon X antal ggr (Electric ringde mig från rumänien.. det var skönt att höra hans röst igen, har inte träffat honom på en vecka nu) och så har jag kollat på Förkväll, Halv åtta hos mig och Bonde söker fru. Underbart att kunna kolla på tv igen :)

Igår var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig, det gick väl bra.. fast när jag satt där vid datorn kom yrseln tillbaka, som jag har haft till och från under de senaste veckorna. Det är därför jag varit på akuten och vårdcentralen ett par gånger. När vi gick där ifrån sa jag till mamma "Nu måste vi göra något kul så jag glömmer bort yrseln och smärtan i magen" så vi gick och kollade i affärer lite :) Köpte lite nödvändiga saker som glödlampor och batterier bara eftersom jag försöker spara pengarna. Efter stan åkte vi hem till mamma och åt lite, sen åkte vi till mina kusiner så jag kunde kolla in deras nya hus som dom har renoverat under dom 6 månader som jag har varit iväg :) Det var skitfint verkligen, kände knappt igen mig!
Det var kul att träffa kusinerna också såklart, dom kommer till mig i helgen så ska vi planera en kommande fotografering :)

När vi fikat klart åkte mamma, jag o Kjell till Maxi. Jag köpte 3 nagellack, en borste, ett rosaband och rostbiff över disk som jag åt senare på kvällen, tillsammans med potatissalladen som jag fick med mig hem när jag jobbade i lördags :) När jag satt framför tv:n och skulle äta höll jag på att frysa ihjäl för det var så jäkla kallt i min lägenhet, men jag fick igång elementen tillslut. Och köksfönstret som inte går att stänga band jag fast med en halsduk så länge, haha.. ska ringa bovärden imorgon och säga till om det.

Nu får det bli lite tv innan det är dags att sova, imorgon har jag fullt upp hela dagen :) Lägger in två bilder, en på mig där ni ser hur håret ser ut efter att jag färgade det, och en bild på min myskväll som jag hade i sängen igår.



Tisdag

Usch, jag vaknade upp på helt fel sida idag. Har sovit hos mamma inatt och igår hade vi en skitmysig kväll här, så jag vet inte varför jag var på så dåligt humör när jag vaknade imorse. Kanske beror på att verkligheten har hunnit ifatt mig och jag börjar bli lite stressad över vad jag ska göra hela hösten/vintern :/

Nu ska jag iaf hem till mig o fixa till mig lite, sen ska jag till stan och arbetsförmedlingen. Woho! Ikväll ska jag o mamma hem till mina kusiner och fika. Jag ska kolla hur deras hus ser ut nu efter all renovering :) Ska bli kul!

I'll be back :)

En Samoan vore inte så fel!



Såg 60 minutes på tv:n förut och då var den här videon med i programmet.. Var tvungen att leta upp den på internet och kolla några gånger till :) När jag ser deras dans, eller vad det är, i början vill jag bara åka till Samoa och spana in killar, haha ;)
Kolla in killen med långt hår, mums.


Måndag.

Gårdagen blev ju inte riktigt som planerad.. Jag var så jäkla seg så jag låg i soffan och kollade på tv:n halva dagen, sen drog jag o Juhanna (som jag har saknat väldigt mycket!) till ÖB och Willys. Köpte filmer, hårfärg och lite annat. Sen när jag kom hem färgade jag håret och duschade. Är asnöjd med håret, kände att jag behövde en liten förändring :) Skrev på facebook att jag blivit lila-hårig och folk trodde jag väl att jag är knäpp, haha.. men en sån förändring skulle jag aldrig göra :D Ska ta några bilder så får ni se hur det blev!

Vid halv nio la jag mig i sängen och kollade på Parlamentet och åt en av alla mina Schweizernöt-chokladbitar som jag fick med mig hem från tivolit, sen somnade jag. Vaknade kl. 2 igen och var aspigg, alla lampor i hela lägenheten var tända eftersom jag inte hann släcka innan jag somnade. Såå jag tänkte att jag skulle vara lite duktig, och nu sitter jag här 4 timmar senare och har diskat, storstädat, packat upp, bytt gardiner och bäddat rent, haha :P Ska vänta tills det börjar ljusna ute och sen får det bli en morgonpromenad!



Söndag.

Rolig dag igår :) Vaknade vid halv 11 och insåg att jag somnat under tiden jag ställde alarmet kvällen innan. Familjen Hellqvist skulle hämta mig halv tolv och nu hade jag bara en timme på mig att duscha, fixa allt och packa väskan inför kvällen. Men jag hann iaf :) Mellan 12 och 15 dukade vi bord i Gamla folkets hus, fixade baren och lite sådär, sen gick vi och åt på Matverkstan. Jag åt plankstek med kycklingfilé och bearnaisesås :) Vi var lediga fram till halv sex så jag sminkade mig själv och Denice så vi blev snygga till kvällen. Efter det började vi placera ut mat på borden och fixa välkomstdrinkarna innan alla 150 personer dök upp. Folket kom, vi sprang runt och dukade av borden, fixade matresterna i köket och hade kul fram till 1, sen städade vi lite innan det var dags att dra hem.

Idag sov jag länge, sen åt jag melon, färsk ananas, kiwi, rostbiff och fläskfilé till frukost :P Mums! Nu ska jag städa lite och fixa till mig, sen spenderas kvällen hemma hos mamma :) Ska passa på att låna hennes bubbelbad tror jag!

Tar med mig datorn så jag bloggar lite ikväll, puss


Fixad inför kvällen!

Vilken bra dag :) Har verkligen bara brytt mig om mig själv hela dagen.. duschat, smörjt in mig, lagt ner lite extra tid på smink, fixat håret litegrann osv. :) Väntar på att pappa ska hämta mig nu så ska jag hem till huset och äta tacos, minns inte när jag åt det senast! Sen ääntligen har jag fått äta bra mat.. jag är så trött på onyttigt, mjukost, ravioli och sånt skit nu så det är inte sant :P Idag har jag ätit havregrynsgröt med russin, banan, ananas, papaya och havremjölk, druckit mitt nya rabarber & grädde-te, ätit frukt och massor vatten. Man mår så mycket bättre om man äter bra :) Nu ska jag städa upp lite i badrummet.. när jag går loss i sminkväskan slutar det alltid med att det ligger smink överallt sen :D

I normalt ljus, ej fixat hår eller kläder.
'
I badrumsbelysning med fixat hår och kläder. På bilden ser ni ju även mobilen som jag har fått låna så länge :)


Fredag :)

Godmorgon! Tappade bort mobilen igårkväll så jag kunde inte sätta alarm.. så det resulterade i att jag sov till halv 12, men men.. aldrig fel med lite sovmorgon :) Ska göra iordning lite frukost nu, träna, duscha, fortsätta packa upp.. och sen får vi se vad som händer! Ska iaf hem till pappa & Annika ikväll och äta kvällsmat, första gången jag träffar henne :)

Fick ett ryck i natt och började noppa brynen och bleka tänderna kl. 2, haha.. men det blev riktigt bra :) Köpte tandblekningen från Bellme i somras så jag har längtat efter att komma hem så jag kan testa den. Har tagit några bilder nu på morgonen så jag visar sen ;)

Nu --> Fixa frukost!

RSS 2.0