Tillfällig design.

Jag var trött på min gamla design så nu fick jag ett ryck och gjorde om lite. Jag blev inte speciellt nöjd med den nya, men den får duga sålänge för nu orkar jag inte hålla på med design mer.
Trevlig kväll igår :) God mat och kul folk. Var hemma i Motala igen för 3 timmar sedan ungefär, och sen dess har jag bara suttit här. Jag är för seg för att göra något. Nu måste jag dock sätta lite fart för jag har läxor att göra. Puss så länge!

Love Is All Around

Kul när man sover till halv tre en lördag! Visserligen somnade jag inte förrän vid 5 inatt, men ändå.. Så idag har jag inte gjort ett skit. Ätit, suttit här, chillat osv. Vilat upp mig lite efter en seg vecka :) Ikväll ska jag på kräftskiva hos M, kommer nog bli kul =) Imorgon skulle jag åkt till Mjölby egentligen, men det tror jag att jag skiter i.. behöver vara hemma o göra lite läxor och sådär istället. Mjölby får vänta, det är ju absolut ingen brådska att åka hem till den där -------.

Iallafall.. igår var en väldigt rolig dag :) Mellan 8 och 12 hade vi en hantverkslektion då vi färgade fransar o bryn, permanentade fransar, fixade naglar och sminkade våra första kunder. Jag och Josephine var tillsammans och det gick jättebra tycker jag =) Sista lektionen var bild, då målade tecknade vi kroki och fortsatte med färglära. Buss hem, stannade i stan och fixade lite naglar och åt mat hos mormor o morfar, sen åkte jag hem o fixade till mig, drack lite vin och åt B&J's cookie dough med födelsedagsbarnet M :) Vid 10 tiden åkte vi till stan, köpte pommes på Sibylla, träffade trevligt folk på Brygget och sen gick vi till Shippers och där var vi till kl. 2 typ :) Sjöng kareoke, dansade och allt som hör till. Halv 3 åkte vi på efterfest på Ekön hos Carros grannar, haha. Där snackade vi skit, sjöng singstar och sådär. Sen somnade jag i soffan vid 4 tiden, haha. Jag var inte den enda som somnade dock :D Och jag hade faktiskt varit vaken i nästan 24 timmar då så det är ganska förståeligt ;)

Vad har jag gjort mer den senaste veckan då, hmm.. Förra söndagen spenderade jag på en lidl-parkering tack vare den där i mjöby! Tog en promenad med B gjorde jag också, just det :) Nu i veckan har jag bl.a. hunnit med att gå till tandläkaren, umgås med Sara, ha mamma-kväll i skolan då vi färgade fransar o bryn på våra mammor, äta sushi med kit, gå på studiebesök på länsmuseet, få fler penslar, en pincett och ett etui från skolan.. och, ja det var nog allt :) Kan ni fatta att det är oktober snart? Herregud. Och snart fyller jag ju år också, fast det är inget jag räknar ner till precis.. jag gillar att vara 18.

Aja nu ska jag väl börja göra mig iordning för kvällen, jag blir hämtad om sådär 30 minuter. Typiskt mig att vara sen.. Bloggar säkert mer imorgon ;) Puss!

Goodbye my lover, goodbye my friend.

Usch, jag hinner aldrig blogga nu för tiden : / Massor har hänt sen sist, men jag hinner inte skriva det nu heller. Och imorgon har jag fullt upp med. Lördag kanske :) Jag har massor roligt att berätta för er iaf ! Puss  <3


Lördag.

En välbehövlig hemmakväll. Fy fan vad skönt det ska bli :)
Bloggar mer imorgon för idag är jag så seg.

Trucco makeup.


Idag fick vi allt smink och våra sminkpenslar från Trucco :) Underbart!
Jag hade beställt en concealer, en kajal, löspuder, foundation, trio-rouge och en ögonskuggspalett med 5 ögonskuggor som heter Angel face. Ascool är den! Tänkte använda den ikväll, för ikväll blire fest ;) Ska precis hoppa in i duschen nu tänkte jag. Klockan 7 ska jag va hos Carro, då blire förfest och sen ska vi till stan. Eftersom mina favoritmänniskor är med så blir det nog en himla trevlig kväll :) Hinner inte blogga mer nu, så.. trevlig helg allihopa! Puss.

By your side.


Jag ska försöka att skriva ett någorlunda positivt inlägg, trots att jag är sjuk och mår allmänt dåligt :) Torsdag idag, vilket betyder att det är fredag imorgon.. Då hoppas jag så in i --- att jag är frisk så att jag kan gå till skolan. Permanent av ögonfransar står på schemat, och så ska vi få allt vårt smink, sminkborstarna och manikyrredskapen :D På kvällen ska jag antingen till Mjölby, eller så stannar jag kvar i Motala och går ut med mina favoriter :) På Lördag blir det nog utgång igen, den här gången med världens bästa Annis! Söndag är slappisdag, och då är det plugg o städning som gäller.

Det var ju ett tag sedan jag bloggade nu kom jag på.. Jag har inte gjort så jäkla mycket sedan dess faktiskt, igår var vi i Norrköping på studiebesök, himla mysigt :) Sen på kvällen var jag bara hemma o satt vid datorn och kollade på tv :)
I tisdags var jag hemma o sjuk, precis som idag, men på kvällen kom Juhanna hit och vi åt B&J's cookie dough, godis och kollade på Idol. Myspys :)
Och det är pretty much it.

Igår innan jag skulle sova kollade jag blogg.se en snabbis.. fastnade för den här bloggens namn och gick in o läste. Det är Maddes blogg.. Madde dog i cancer den 15/9. Eftersom jag precis hittat hennes blogg så vet jag inte så mycket om tjejen, men efter att ha läst ett par inlägg så var jag helt rörd. Hittade även Maddes mammas blogg, där hon skriver om Maddes sista tid i livet bl.a. Jag började gråta såklart, och det är jag nog inte ensam om. Sånt här är så hemskt, Madde verkar ha vait en så positiv tjej. Det är människor som henne som får en att ta vara på livet lite mer. Jag måste verkligen bli bättre på att uppskatta livet och inte gnälla hela tiden.. det tycker jag att vi alla borde bli bättre på. Helt plötsligt kan det ju vara försent..

2 år <3


Satt framför tv:n och åt frukost när jag kom på att bloggen fyller ju 2 år nu :)
Jag har råkat radera de allra första inläggen, men jag har för mig att jag
startade bloggen den 7 september 2006! Grattis bloggen <3
Himla fin bild jag gjorde va ;)

The reason is you.

Ingen bra dag idag.. jag mår skit. Som jag gjort ganska ofta den senaste tiden : / Förkylningen vägrar släppa, har gått och varit sådär halvsjuk i 3 veckor snart. I skolan var det helt okej iaf :) Vi hade en lång bildlektion, matte och sen en hantverkslektion där vi repeterade lite schamponering, ställde diagnos och gick igenom lite L'oréal-produkter. I början av hantverkslektionen fixade vi till oss med Nouba-sminket och sprang iväg o tog skolkort. Det blev skit, som alltid. Men jag orkar inte bry mig faktiskt.. :P Sov på bussen både till och från Linköping idag. Min kropp är känns helt utmattad, trots att jag sovit mycket i helgen.. Mår jag inte bättre imorgon så måste jag nog stanna hemma, dock skulle jag behöva gå till skolan för vi har svenska redovisning och sådär. Men men. Vi får se hur det blir, huvudsaken är att jag inte missar onsdag.. då ska vi på studiebesök, och så får vi sminket o borstarna! :)

Något positivt som hände idag var att jag fick mitt paket från H&M :D Inget speciellt egentligen, bara ett par nya tights och en t-shirt. Men om ni hade sett hur mina tights såg ut i skolan idag så skulle ni förstå ;) haha.

Nahe, back to svenska-plugg och städning. Puss!

someone is going to have to set a bad reputation,

Vilken himla trevlig helg det har varit när jag tänker efter. Jag har varit iväg på så mycket så jag har inte hunnit sitta här nånting knappt :P I fredags var jag ju i Göteborg som ni vet.. mina naglar blev asfina! Köpte en klänning på Rut mfl. och åt på McDonalds, sen åkte vi hem vid 5 - halv 6 typ. Var hemma vid halv tio, gjorde mig iordning och sen åkte jag till stan. Då blev det Brygget med Anna, Musse, Heggson  & Co. :) Folket drog hem tidigt och lämnade mig o heggson själva i stan, men det blev ju en kul kväll ändå! Igår var jag i Söderköping med min bror, farmor o farfar. Åt på restaurang och gick runt i staden lite, jättemysigt faktiskt :) Köpte två par örhängen, ett skärp och ett svart spetshårband. På kvällen hade jag tänkt vara hemma, men så blev det visst inte..  som vanligt.
M skjutsade in mig till stan där jag träffade Sara och gänget. Det var inte så mycket folk på stan så det var ganska segt. Vid 1 drog Sara o dom hem så jag fick gå in på Brygget och leta reda på någon som jag kunde umgås med. Hittade Henke, Lars och Björn.. så jag var lite med dom, men vid 2 drog dom hem också. Så då gick jag till peckas och ställde mig. SJÄLV. Som tur var så kom det fram en trevlig kille och gjorde mig sällskap till kl. 3 när Magnus skjutsade hem mig. Så det blev en ganska bra kväll ändå :) Idag har jag inte gjort ett skit.. städat lite, ätit frukost och suttit här bara. Snart ska jag börja göra mig iordning för vid halv tre kommer Magnus o hämtar mig så ska vi + Jonna o Fredrik åka till Linköping och gå på bögfilmen :D Ska bli kul att se den, jag tror den är skitbra. Ikväll blir det chill, ännu mer städning och lite hemmaspa.. Måste ju va snygg när vi ska ta skolkortet imorgon ;) hihi. Aja, hoppas ni har haft en minst lika bra helg som mig. Puss!

:D


Godmorgon! Jag är uppe tidigt trots att jag har sovmorgon. Har inte sovit alls mycket inatt, men jag känner mig ganska utvilad ändå. Sov mellan 22.30 och 23.30, städade mellan 23.30 och 00. Låg vaken till 01.30, solade solarium tills klockan blev 02, och somnade 02.10. Hade satt klockan på halv 4, men jag tog sovmorgon till 5. Nu har jag städat i 1 timme, det finns inget slut på skiten! Får göra så mycket jag hinner idag, och resten på lördag & söndag. Nästa vecka hoppas jag att jag kan börja måla om och greja :) Resten av dagen har jag fullt upp.. tar bussen in till Linköping med Anna vid 08.45, har en lektion mellan 11 och 12.. sen brukar vi äta lunch. Världens godaste mat på den där skolan! Efter det ska jag o Anna ta en sväng på stan :) Är väl hemma i Motala igen vid 15.30 ungefär, men då ska jag träffa Carro som jag inte träffat på hur länge som helst ! Ikväll blire dusch, ännu mer städning och fixa iordning allt inför imorgon.. då jag drar till GÖTEBORG och sitter modell i en nageltävling :D woho! Ska bli så jäkla kul, tyvärr missar jag en hantverkslektion i skolan, men det får jag väl försöka ta igen. Nahe, tillbaka till städningen nu :) Ha en bra dag, puss!

Tisdag!

Godmorgon! Vet ni hur mycket jag  ä l s k a r  min skola? Jag vet att jag skrivit förut att jag gillar lärarna, klassen & Josephine.. men när man t.om. sitter och har ett 5-10 minuters samtal med killen som svarar när man ska sjukanmäla sig :D Jättetrevlig kille ju, haha. Ja ni, jag älskar varenda människa på den där skolan! Som sagt - idag är jag hemma o sjuk.. jag har varit sjuk ett bra tag nu, men idag kände jag att jag var tvungen att stanna hemma. Min bror och min pappa är också hemma, så det är väl något som går antar jag.

Till frukost blev det en skiva mörkt bröd med leverpastej och tomat. Ville testa det eftersom mina tjejer i skolan sa att det var så gott, och det var det. Nae fan, jag saknar faktiskt tjejerna.. hoppas jag är tillräckligt frisk imorgon så att jag kan gå till skolan. En jäkla massa tjat om skolan nu, men det får ni stå ut med ;) Igår hade vi en 2 timmars hatverkslektion då vi lärde oss schamponering och hårmassage. Riktigt roligt & intressant! Nästa vecka ska vi träna på varandra, och veckan efter det ska vi ha med oss modeller att öva på. Woho :)

Förutom skolan är allt, eller det mesta, i mitt liv skit just nu. Därför känner jag att jag behöver vara hemma ändå.. för att stanna upp, tänka efter, och försöka hamna på rätt spår igen. Stress, bråk och skit.. äsch. Ha en bra dag! Puss.


I like to move it, move it.

Färgning av hår + städning pågår ! Chillsöndag it is.

Harmoni 1 år !


Här kommer lite bilder från kvällen på Harmoni :)
Det var fullt med festklätt folk som minglade, åt god mat och drack drinkar.

En riktigt trevlig överraskning - magdansösen :)
Tävling var det också! Fixa snyggast festfrisyr på 10 minuter.
Snygg musik :) Duktiga killar.
Magdansösen skulle lära de andra tjejerna att dansa, haha :)
Dans igen!
Tjejen i svart var riktigt duktig och släppte loss ordentligt ;)

Mer bilder kommer..

Det blir inte alltid som man tänkt sig.. Ibland blir det bättre !

Himla rolig kväll igår :) Eller hela dagen var ju faktiskt riktigt rolig. I skolan färgade vi fransar och bryn på varandra, det blev jättefint ! När alla var färdiga var det ca. 30 minuter kvar av lektionen så då sa Elisabeth "Ja, ni får låna Nouba-sminket om ni vill" HV1STY goes wild framför speglarna, haha. Sen var det lunch och Bild & Form, och sedan slutade vi. Jag och Josephine hade skitkul på bussen från skolan till rese.c. Det satt en kille där som hade bråttom för att han skulle med nån buss, och bara för det så får bilen framför oss motorstopp, då börjar killen skrika massor saker, sen blir det rött vid varenda trafikljus. När vi kommer in till stan stannar bussen vid ett övergångsställe för att släppa över en tant som går i 1m/h. Killen skriker "kör över tanten, jag har bråttom" Hahaha. Ganska elakt egentligen, men det var riktigt kul just då, haha :D

På bussen hem till Motala sov jag.. Jag var helt slut och hade bestämt mig för att bara vara hemma hela kvällen. Så blev det visst inte, istället hade jag en helt sjukt rolig kväll med Carro :D Förfest hos en kille på Ekön, där var vi bara 4 pers men sen hittade jag J på balkongen under, så då kom han och hans kompisar upp till oss :D Det slutade med att det var värsta festen där, haha. Jag o Carro gick även ner till grannen och hälsade på, det visade sig att det var min kompis syster som bodde där :) Världen är bra liten ibland alltså.
Vid lite över 12 åkte vi till stan, eller först skjutsade M hem mig så att jag kunde hämta mitt pass som jag alltid (!) glömmer. När vi kom till stan gick jag och M till Brygget för att träffa Jonna & Co. och resten gick till hamnen :) Efter ett tag skulle folket till Shippers så då hängde vi med vi också, där träffade jag massor trevlig folk. Carro o jag sjöng Kareoke, Nordman tror jag det var, eller var det Hero med Enrique Iglesias? Haha jag minns inte. Vi gick vidare till Sibylla och hade det mysigt och sen blev jag hemskjutsad. Hade tänkt äta min kycklingssallad som jag hade kvar efter kvällsmaten, men jag däckade efter ett par tuggor och när jag vaknade vid 13 idag så låg salladen där brevid mig, hahaha.

Idag har jag bara varit hemma o chillat :) Fått lite gjort i rummet iaf.. städade golvet förut, så nu är det rent o snyggt där. När jag städade hittade jag 20-lappar, tior och enkronor lite överallt som jag la i en B&J's burk. När jag städat klart räknade jag pengarna och det var närmare 600:- !!! Herre min gud, jag visste inte ens att jag hade några pengar :D Så jag beställde skorna jag bloggade om i tisdags för att fira lite :) Jag är glad.

Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska fortsätta städa, måste rensa lite i förrådet och sådär :) Blir en hemmakväll ikväll, känner att jag behöver det, annars kommer jag aldrig orka gå till skolan nästa vecka. Se film med mamma, äta glass, hitta mer pengar bland skräpet ( haha ) och bara ta det lugnt. Det låter inte helt fel va? Puss på er =)

Harmonis 1 års-jubileum !

Har precis kommit hem från Harmoni :) Dem firar 1 år så det var liveunderhållning, utlottningar, mat & dryck och jättetrevligt. Tidigare idag var jag hos Juhanna och färgade hennes hår, sen åkte jag hem o fixade till mig lite. Vid halv sju tog jag och Juhanna bussen till stan, och där har vi varit tills nu. Verkligen en jättemysig kväll :) Det togs massor bilder under kvällen, dem kommer upp här i bloggen imorgon förhoppningsvis!
NU --> Sängen! Godnatt.

Sebastian Trucco.


Dagens första lektion var hantverk. Då visade Elisabeth oss massor produkter
från Trucco :) Jättekul faktiskt. Imorgon ska vi stylister få beställa massor smink
till rabatterat pris, så ni kan ju gissa vad dagens samtalsämne var ;)
Och på måndag får vi våra väskor med alla sminkborstar och nagelverktyg,
jag längtar !

Nu ska jag göra mig iordning, sen kommer M och hämtar mig. Ska iväg och
äta middag på Wetternmagasinet med folket jag jobbade med i Lördags :)
Blir nog trevligt. Sen ikväll ska Kit komma hit kanske.
Imorgon har jag sovmorgon till 11, Svenska mellan 11 o 12, och sen ska
jag träffa Juhanna :D Vi skulle färga håret tror jag, det behöver jag verkligen..
Börjar få en riktigt ful utväxt nu. Ha det bra ! Puss.

Skönhet.



Tycker att det är dags för lite mode o sånt nu va, det var ju ett tag sedan.
De här skorna har jag varit kär i sen jag såg dom i Din sko-butiken för några
veckor sedan. Lite speciella är dom allt, men jag gillar det !
Om jag får som jag vill är dessa skor mina inom en snar framtid :)

Tisdag.

Vad fort den här dagen har gått då, klockan är redan över sju. Och inte har jag gjort något vettigt idag heller, pfft. Iofs kom jag hem ganska sent, vid halv fem ungefär.. Sen har jag ätit, suttit här och nu åkte Kit hem precis. I skolan var det lite trevligare än vanligt. Vi hade bara tråkiga lektioner som svenska, matte och historia, men folket gjorde allt mycket roligare :) Det blev många skratt under dagen!

På sista lektionen, som var historia, var jag så extremt trött så jag satt och somnade till lite hela tiden. Jättejobbigt, men jag kan inte rå för att jag är så trött ju.. Jag gick o la mig skittidigt igårkväll. Iallafall.. sen tog jag bussen hem och då hade jag bestämt mig för att jag skulle sova. Alla andra dagar somnar jag direkt när jag sätter mig på bussen, hur lätt som helst. Idag, bara för att jag hade BESTÄMT mig för att sova så gick det inte. Jag testade alla olika sitt-ställningar, tog av mig jackan, tog på mig jackan, musik, utan musik. Det var helt omöjligt. Tillslut, när det var ca. 20 min kvar av resan, då somnade jag. Såklart.

Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma, fixa med städning och tvätt. Imorgon hoppas jag att allt är klart, för då tänkte jag börja måla i rummet :) Jag ska göra om lite förstår ni, är trött på det röda nu. Ni får se före- och efterbilder sen ;)

Imorgon börjar jag 8.15 och slutar vid 15, så det blir ingen bloggning förrän jag kommer hem vid 17. Så ni får helt enkelt stå ut tills dess ;) Puss & Kram.

Chill @ Väster

Fy vad mysigt de var :) Juhanna o jag satt på väster i nästan 2 timmar och pratade om allt som hänt.. Det var ett tag sedan vi träffades nu så vi hade hur mycket som helst att prata om, haha. Och så träffade jag Cornelia också, mys.
Nu är jag hemma iaf, ska äta lite sen ska jag lägga mig i sängen och se film..
Wall-E eller Alla hans ex får det bli :) Imorn måste jag ta bussen vid 7, så det blir att sova tidigt ikväll. Puss & Godnatt !


Hoppas ni märker att jag börjar komma igång med bloggningen igen ;)

Hårmodeller.

Haha fy fan vilken härlig dag :D Sovmorgon till 13, sen när vi ska börja vår 2 timmars långa hantverkslektion säger vår lärare att vi ska få vara modeller till frisörerna idag. Så under dessa 2 timmar fick vi istället våra hår tvättade :) Med inpackning och styling också såklart.

Nu har jag kommit hem och ska snart träffa Juhanna för lite skitsnack osv :) Puss !


1 september.

Hej på er :) Det är en ganska speciell dag det här.. har många minnen från 1 september tidigare år. Dessutom är det 75 dagar kvar tills jag fyller. Ja, jag är en tönt som räknar ner.. jag vet. Idag har jag sovmorgon till 13, hur skönt som helst. Egentligen hade jag tänkt gå in till stan och hälsa på Cissi på Harmoni, men jag tror inte jag hinner det innan bussen går. Får bli efter skolan när jag kommer till stan igen vid 17. Jag var uppe redan halv 8 imorse, trots att jag har sovmorgon, så jag har fått mycket gjort den här morgonen :) Mycket skönare att gå upp tidigt och inte sova bort halva dagen ju. Nu längtar jag verkligen tills skolan börjar, idag har vi en 2h hantverkslektion. Det är hantverk som är roligast, såklart. På fredag ska vi lära oss att färga fransar och bryn :) Idag tror jag vi ska hålla på med naglar. Haha vilket osammanhängade inlägg det blev, aja.. nu måste jag gå ut till bussen. Ha en bra dag! Puss.

RSS 2.0