Ny blogg

Ni andra kan ju inte se det, men blogg.se har beslutat att göra om hela designen på "mina sidor". Designen är inte dålig på något sätt, men jag känner att jag gillade den andra bättre. Jag har trots allt vant mig vid den efter att ha bloggat hos blogg.se i sex år :P Jag har beslutat mig för att börja blogga hos Devote istället, inte bara pga designbytet, utan mest för att jag känner att jag vill ha ombyte och lite nytt. Devote är jäkligt kul också med lite andra finesser än vad som finns här hos blogg.se. Så, jag antar att det jag ville säga med det här inlägget var - Vi ses här istället!
 

Twitter

Istället för att skriva meter-långa blogginlägg eller tusentals statusuppdateringar på Facebook, så har jag nu återupplivat mitt Twitter-konto. I mitt liv händer det massor roligt hela tiden, men när man väl får tid att sätta sig och skriva ett blogginlägg så har man glömt hälften. Twitter kommer hänga med mig mer eller mindre hela tiden från och med nu, så kika där om ni vill ha koll på mig :) Sök på @maddiies (kontot skapade jag för nästan 4 år sedan, där av det lite smålöjliga namnet :p).


Hemlängtan

Det man måste lära sig när man reser runt så mycket som jag är att stänga av (vissa) känslor. 2009 när jag började resa runt hade jag hemlängtan redan efter en helg, och det var rätt jobbigt för mig att resa bort. Men nu, fyra somrar senare, har jag inga problem med att vara hemifrån. Som tur är så händer det ju alltid så mycket hela tiden när man är ute och reser att man faktiskt inte hinner känna efter, men ibland rivs muren och alla känslor svämmar över. För mig brukar det bli efter ca tre veckor, men sedan försvinner det ett tag igen. Den här veckan har hemlängtan-känslorna och saknaden efter min familj flugit över mig två gånger, och dom stunderna blir det verkligen skitjobbigt. Jag är 23 år, men måste ändå bita mig i läppen för att inte börja gråta. Jag har så nära relation till min familj, så jag är ju aldrig riktigt hel när jag inte är med dom. Dom här 25 senaste dagarna har varit otroligt roliga, men nu längtar jag bara tills jag får krama om min familj imorgon. Det tar egentligen emot att åka ifrån dom igen redan på onsdag/torsdag, men jag måste. Det rör sig ju bara om 4 dagar, sedan är jag hemma igen :) Jag har extremt många drömmar/önskningar/mål i livet, men om jag bara måste välja en önskning, så är det att min familj ska må bra, vara lyckliga och leva länge. Ingenting annat spelar egentligen någon roll. Eget företag, utbildningar, resor.. Det är bara en piss i rymden ifall jag inte har min familj vid min sida. Frågan är om man inte skulle skjuta upp flytten och stanna hemma i Motala den här hösten och umgås lite extra med allihopa, jag skulle nog behöva det tror jag. Ladda batterierna lite :) I vilket fall som helst så har jag världens bästa familj, utan dem skulle livet verkligen inte vara värt att leva.


Nyköping

Åh, idag är sista dagen på min tivoliturné (för den här gången :p). Det känns lite konstigt att dessa 3,5 veckor redan är över, men det ska bli SÅ skönt att komma hem nu! Dock är jag bara hemma fyra dagar, sedan bär det av till Karlskrona, men när jag kommer hem där ifrån sen så ska jag vara ledig i 1,5 vecka :) Dom här fyra dagarna ska vi flyga luftballong (FÖRHOPPNINGSVIS! Vi har skjutit på det i ett års tid nu pga olika omständigheter), fira min morfar i sommarstugan och packa ner mitt rum i kartonger, för nu är det nämligen bara 3 veckor kvar till flytt!


RSS 2.0