Utvilad :)

Jag vaknade av mig själv redan kl. 12, och kände att det får vara tillräckligt med sömn. Jag vill inte sova bort hela måndagen och vända på dygnet igen. Jag känner mig automatiskt mycket piggare efter ett natt i min egen, mjuka säng. Snart blir det en dusch, lite mat, packa upp och därefter BAKNING, haha. Visst att jag alltid känner för att baka när jag är hemma, men nu när jag var iväg var det helt otroligt. Bara för att man inte kan baka, så vill man baka ännu mer. Sen gick jag lös i alla bakhyllorna i Norge också (lite smånördigt sådär..), så jag har med mig en del nya grejer hem som jag måste testa :)

Ikväll blir det restaurang och majbrasa i Skänninge med lite av min familj och släkt, det ser jag fram emot :) Skönt att komma hem och känna att det händer lite saker. Såg att jag hade fått ett paket och en tidning under tiden jag var iväg, så när jag får lite tid över idag tänkte jag testa det nya och lägga mig o läsa en stund. Rena lyxen ju.

Ska även försöka lägga in alla bilder ikväll också, så stay tuned så bloggar jag mer sen ;)


35 minuter kvar...

Jag är helt jäkla slut i huvudet. Enligt GPSen är jag hemma om lite mer än en halvtimme. Vi har kört sen kl. 20.30 ungefär och varit vakna i 21 timmar. Som tur är så är jag visst ledig imorgon (hade räknat med att ha skola mellan 8 och 18) så det blir en lååång sovmorgon för min del. Hade det inte varit för min huvudvärk, den iskalla bilen och min extrema trötthet så hade jag verkligen njutit av den här resan. Det är så himla fint den här tiden på dagen :)

Jag har haft ett par bra dagar i Norge. Det känns som jag har varit borta i typ en månad, men det är för att det händer så mycket hela tiden. Man är med om saker som man aldrig skulle varit med om på hemmaplan. Bra och dåliga saker som man kommer skratta åt i framtiden :) Som t.ex. resan till Gjövik när vi satt fast mitt ute i ingenstans i 4h, eller promenaden upp för Olympiabacken i Lillehammer som jag trodde skulle ta livet av mig, men som slutade med en väldigt fin utsikt och ett par cider på toppen :) Jag gillar kontrasterna i mitt liv. Ena dagen ligger man i sitt rum i en nybäddad säng med historia-boken i högsta hugg, och andra dagen glider man runt i Norge i en lastbil, hehe.

Nu åkte vi precis förbi en skylt där det stod "Motala kommun".. Fy vad jag har längtat efter den skylten! Snart får jag krypa ner under täcket i min efterlängtade säng :)


Lyckorus

Jag har det så himla bra här i Norge. Det är en helt annan atmosfär här och den gör mig helt lycklig. Idag skulle Lisen tvätta o fixa lite, så jag bestämde mig för att ge mig ut på egen hand, och det är jag väldigt glad för nu, för det är helt underbart här. Och eftersom jag är själv så kan jag göra precis vad jag vill och verkligen ta mig tid att se saker :) Just nu sitter jag utanför Paddy's Irish pub och lånar lite wifi. Är väldigt glad att jag hittade internet här, för jag är rätt trött på McDonalds nu eftersom vi spenderade en hel del tid där när vi var i Gjövik innan :p

Det har varit lite mulet idag, men nu skiner solen och det är jättevarmt, så jag ska slänga av mig min Axels Tivoli- jacka och ta en glass någonstans innan jag går tillbaka till tivolit :)


Mot Lillehammer

Sitter på McDonalds och kollar av internet en stund innan sängdags. Imorgon åker vi till Lillehammer och där tror jag faktiskt inte att jag kommer ha tillgång till WiFi. Så himla skönt att den här helgen är över och att alla problem har löst sig, nu väntar tre lediga dagar med lite äventyr :p I Lillehammer hade dom vinter OS för ett par år sedan, så det ligger en jättestor backe där, precis bredvid där vi bor. Så mitt mål är att ta mig upp för hela den och sen ta en massa bilder :p haha. Ne, nu ska jag gå tillbaka till tivolit igen och prata i telefon en stund innan det är dags att sova. Här sitter jag just nu:


Visste att det skulle hända något..

Som jag skrev igår så vaknade jag upp med en klump i magen och kände på mig att det skulle hända något. 8 mil från Gjövik gav bilen upp och vi blev ståendes mitt ute i ingenstans i ungefär 4 timmar (kom i säng kl. 04 inatt). När hjälpen dök upp runt kl 01 och dom kunde kika på bilen ordentligt så insåg dom att bilen hade gett upp för gott. Såå det var bara att tränga ihop oss i Thomas Toyota och lämna bilen där :p Med tanke på att vi inte har någon bil att ta oss hem i på söndag, så blir jag kvar här en extra vecka och kommer först hem den 30:e. Känns inte kul alls, men det finns inget jag kan göra. Tur att jag tog med mig Historia-boken, då kan jag passa på att bli proffs inom Antiken och Medeltiden nu när jag har så mycket dödtid att slå ihjäl ;)

Sitter på McDonalds nu. Som jag skrivit tidigare så ligger det precis bredvid tivolit, så det är skönt :) Då kan jag gå hit innan och efter jobbet, och känna mig lite uppdaterad av vad som händer där hemma iaf :) Men nu är det nog dags att gå o lägga mig känner jag. En hel skolklass med killar ~12 var såklart (!) tvungna att sätta sig på borden runt mig här inne, så mitt huvud håller på att sprängas snart. Dom kastar bollar omkring sig, cheeseburgare flyger förbi, ballonger exploderar, och dom skriker till varandra trots att dom har ungefär 1mm emellan. Jag dör.


Halvvägs

Nu har vi kommit halvvägs ungefär. Det tar lite längre tid än vad vi trodde att det skulle göra, men så är det ju alltid. För en stund sedan stannade vi och åt kvällsmat på McDonalds. Jag passade på att utnyttja ett av deras erbjudanden via appen "köp en Big Mac och få en Big Mac på köpet". Fy fan, två Big Mac har jag aldrig tryckt i mig innan. Men det är bra, skulle något av däcken gå sönder så är det bara att använda mig som reserdäck ;)

Det verkar som att resan kommer gå bra iaf, och om ca 3 och en halv timme är vi framme i Gjövik! Fy vad skönt det ska bli med sömn :)


I have not a good feeling about this.

Vaknade upp med världens klump i magen, och när mamma sa hejdå och gick till jobbet var det någonting som tog emot. Vanligtvis när jag ska åka tillbaka till tivolit så brukar jag vara glad och förväntansfull, men nu känner jag mest ångest. Troligvis kommer ju allt gå precis lika bra som alltid, men man vet ju aldrig. Och jag blir lite extra rädd när jag har den här känslan i kroppen som vägrar försvinna, som ett sjätte sinne som försöker tala till mig. Men men, det är bara sätta sig på tåget till Hallsberg och sen får vi se hur saker och ting går.

Förlåt, men jag tror att jag slutar skriva här. Idag är jag på dåligt humör och känner mig inte okej för fem öre, så då blir det bara en massa negativt och det är inte kul. Men ni ska veta att några av er som läser den här bloggen tycker jag är så jävla löjliga, och jag önskar egentligen att ni bara kunde försvinna ur mitt liv. Det där falska, omogna beteendet som ni håller på med är så otroligt patetiskt, och jag hoppas, för er egen skull, att ni kommer växa upp inom en snar framtid.

Haha, aa vi kör en punkt här va? :P Jag åker som sagt till Norge lite senare idag, och är det samma plats som vi bodde på förra året så kommer jag ha ett McDonalds precis bredvid. Vilket betyder att jag både kan blogga och kolla facebook om jag känner för det. Det är ju rätt så fint :)


Kör en kaffe (håller på att lära mig att dricka det, så nu i början är det bara iskalla kaffedrinkar som fungerar) på balkongen och sen är det dags att sätta fart :)


Mitt rum.


Tänkte att jag skulle visa lite bilder på mitt rum. Eftersom jag inte bor på en så stor yta nu för tiden så får jag verkligen försöka göra det bästa av saken och få in mycket grejer på liten plats :P


Såhär såg det ut när jag kom hem från tivolit förra veckan. Bäddad säng och nytvättade kläder i en hög.. har jag inte världens bästa mamma?


Såhär ser det ut på mitt skrivbord just nu. Ändrade om lite där igår när alla Ullareds-grejer skulle upp :) Jag vet att det är väldigt tjejigt och rosa, men jag kan verkligen inte hjälpa det.


Mina fina hyllor.


Har kommit på att allt i mitt rum går i grönt o rosa. Det rosa är ju inte omedvetet precis, men det gröna vet jag inte hur det har kommit in i bilden. Jag tycker bara att dom två färgerna är väldigt fina tillsammans :) På bilden är mitt förkläde :P jag är en riktig liten kärring!


Sängen.


Fina bordet :p


Kaos.

När jag åker till frankrike i Juni tänker jag tillåta mig att bara ta en paus från allt som livet innebär och bara njuta och finnas till. Jag trodde att det skulle bli lugnt o skönt den här våren. Att jag bara kunde bry mig om mig själv, spara pengar, njuta av tillvaron och leva livet. Men nej. Det är sånt jävla kaos på alla plan just nu.. Jag är så psykiskt utmattad av allt skit hela tiden, så snart skippar jag det här. Snart sätter jag mig i sommarstugan och klipper alla band till verkligheten alltså, haha :P Läste nånstans att det var så Loreen som vann melodifestivalen hade gjort innan hon medverkade i tävlingen, för att bli hundra procent medveten om sig själv och vad som händer runt omkring. Efter att i tio dagar varit helt isolerad från verkligheten hade hon åkt hem och varit vaknare än någonsin sa hon. Och det kanske stämmer, jag vet inte. Svårt hade det nog varit de första dagarna, men sen tror jag att det hade varit otroligt skönt.

Nu kan jag inte hålla mig längre. Så fort mamma och Kjell kommer hem med några nya ägg så tänker jag testa alla mina nya bakgrejer jag köpte i Ullared och baka både Macarons och cupcakes :) Annars står bara plugg, ett långt bad och lite tv-tittande på schemat. En lugn onsdag alltså, det behövs med allt kaos runt omkring :)


I helgen befinner jag mig här igen :) Så jäkla härligt!



10 pix från Ullareds-resan :)


Efter att vi hade checkat in i stugorna på söndagskvällen fick vi en smörgåstårta levererad till dörren. Inte dumt alls efter ca. 5 timmars shopping :)

I stugan i mitten bodde jag, Kjell, mamma och Martin :) Mormor, morfar, Linda, Martin, Tindra, Helen, Mats, Julia och Julias kompis bodde i stugan närmast. På bilden ser ni även minigolfbanan som låg på vår baksida :)

Kvällspromenad efter maten :)

Innan sängdags låg jag o skrev en ny inköpslista till måndagen, kollade i min nya bakbok och läste en tidning.

Fikapaus på söndagseftermiddagen.

Nya Häst&Ponny-spel till pc hittade jag bland spelen ;)

Innan vi åkte hem igår (måndag) åt vi i restaurangen på översta plan. Jag åt kycklingspett med potatisklyftor och BBQ-sås.

Det enda jag ångrar att jag inte köpte var den här rosa resväskan. Ser ni priset, hur billigt som helst ju.

Det här fick jag med mig hem :) Ursäkta de väldigt rosa bilderna, det bara blir så.

Skönhetsskit m.m. som jag köpte.


Bildbomb från Macaroons-bakningen.

Nu har jag lagt in alla bilder från de senaste veckorna i datorn :) Så här kommer några fler bilder från Macaroons-bakningen. De gula är citron och de blå har smörkräm med blåbärssylt i mitten.




Som ni ser blev dom gula mycket finare än de blå. Anledningen till detta är för att vi rörde om lite mer i bunken med gul smet. Vi ville prova oss fram vilket som blev bäst, lite hårdare smet, eller smet som är lite mer "rinnig", och resultatet syns ju tydligt. Så i fortsättningen kommer jag röra om tills jag känner att smeten är precis sådär "mitt i mellan" :)


Blondinbella.

Jag håller på att skriva ett inlägg över de tio mest inspirerande kvinnorna jag vet, och med på listan finns Isabella Löwengrip. Under ett par år efter bloggträffen i Norrköping 2007 (där hon betedde sig väldigt illa) klarade jag inte ens av att se människan, men nu har vi båda blivit äldre och jag tycker att hon driver en väldigt inspirerande blogg. Jag har lagt mina negativa åsikter om henne åt sidan, och tycker faktiskt att hon har ett väldigt intressant liv som är roligt att följa. MEN, idag när jag gick in på hennes blogg så blev jag nästan illamående..:


Bild lånad av Blondinbella.

"Klockan ställdes på sex imorse för att hinna med två lektioner med Petter på min körskola. Idag körde vi en del på Lidingö och det gick bra. Nu har jag motorväg och att kunna parkera kvar! Sedan kilade jag till min frisör Erika på Lyko, köpte med mig frukost. Håret ska få en varmare ton, kommer bli superfint. Passar på att jobba under tiden. Effektivt!   Denna cappuccino från Kringlan på Linnégatan är himmelskt god!"

"Min körskola", "min frisör".. det är typiskt "Jag tror jag är bättre än alla andra-snack" tycker jag, och jag tål inte sånt. "Jag är rik så jag har MIN egen körskola och MIN egen frisör". Och sen köper hon med sig frukost och jobbar under tiden hon klipper sig också för att hon är så himla duktig, nae usch säger jag .. Jag erkänner att jag tycker att hon är enormt ambitiös, och jag blir lite avundsjuk för att hon verkar hinna med så mycket, men när hon "skryter" om det på det där sättet så spyr jag.

Och vilken tur att hon tillägger att den där cappuccinon är så himmelskt god också. Hon är verkligen en tjej med båda fötterna på jorden, och hon har sån himla koll den där tjejen.. not. Hon har säkert varit på den där Kringlan en gång i sitt liv tidigare.

Nu ska jag inte uttala mig om saker som jag inte vet någonting om, men av inlägget att döma så har pengarna stigit henne åt huvudet. Allt är en fasad hon har lagt till med, och en strävan efter att hela tiden låta så rik som möjligt. Vart tog den jordnära tjejen vägen som skrev om hudproblem och vardagssysslor? Jag läser hellre om sånt än om att hennes chanelväska kostade 32.000 och att cappuccinon är himmelsk god.

Läs gärna inlägget som jag skrev om Blondinbella efter bloggträffen.
Det här skrev hon efter bloggträffen.


Fenomenet Ullared.


Nu är jag hemma igen efter två långa, men väldigt roliga dagar :) På min lista fanns 38 grejer, men jag kom hem med exakt 100 st. Jag spenderade kanske liiite mer än vad jag hade räknat med, men hur ofta är man i Ullared egentligen? Och jag tycker faktiskt inte att jag köpte något jätteonödigt. Eller jo, den där chokladfondue-grejen var väl kanske lite onödig, men den såg ju så mysig ut. Nu är jag för trött för att hålla på med mobilen, men imorgon kommer det upp bilder här på allt jag köpt :) I vilket fall så har det varit två jättebra dagar. Man har så himla roligt med min familj, och jag är så glad för att jag fick spendera dessa dagar med min bror :)

Norge är uppskjutet tills på torsdag, så nu har jag två dagar framför mig som består av skola, plugg, packa upp, packa ner och umgås med vänner och familj :) Det låter bra tycker jag. Sov gott!


<3

Jag borde inte sitta här. Klockan ringer kl. 7 imorgon bitti, och sen väntar en lååång dag med shopping :) Har en del att fixa innan jag kan sova också, så det är nog bäst att sätta fart. Tog ett riktigt långt bad förut.. Pappa ringde mitt i och vi pratade en liten stund, så jag satt nog i badkaret minst 2 timmar :p Nu är jag ordentligt ren och len iaf :) Efter badet skulle jag bara prata med mamma i ett par sekunder, men hon har fixat en massa nya kanaler på tvn så vi båda fastnade framför en film och blev sittandes där i 1½ timme. Såå nu är det lite bråttom om jag ska hinna göra allt innan sängdags, vill helst lägga mig innan 1.

Min vän från usa skrev nyss till mig "No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep" Hmm.. det är sjutton i mig sant alltså. Jag tror att jag ska försöka sluta sova så mycket, och framför allt sluta sitta hemma jämt. Det är okej när man kommer in i såna här perioder och mår skit, men det är ju knappast så att jag kommer sitta där när jag är 30 år och minnas den här kvällen "åh vad skönt det va att vara hemma och bada hela kvällen" Nae, man ska ut o göra saker, skapa minnen, umgås!! När jag pratar minnen med mina bästa vänner så nämner vi oftast såna kvällar där vi inte gjort något speciellt egentligen, vi har bara umgåtts, skrattat och gjort något extra galet som satt sig på minnet. Något som Johanna och jag har skrattat åt ett par gånger är den kvällen när vi köpte två flaskor vodka och åkte hem till Carro, för att introducera henne i alkoholens värld, haha :p Sen tog vi en promenad med hunden mitt i natten och satte oss på gräset och skrattade, innan vi gick hem och la oss på köksgolvet. Så vi gjorde inget speciellt egentligen men det är ändå en kväll man aldrig kommer glömma :)

Nae nu jäklar är det dags att sätta lite fart. Som ni förstår kommer det inte att bli något bloggande förrän ev. måndag kväll. Åh, nu vill jag bara att det ska bli imorgon och jag ska få träffa min bror igen. Minns inte senast jag spenderade över 30 min med honom, och nu ska jag få vara med honom i nästan 2 dygn! :)


<3


Idag säger vi även grattis till min älskade farmor som fyller 64 år :) <3

Lördag.

Jag har dåligt samvete för att jag inte åker till Jonna ikväll. Vi har inte träffats på flera månader och jag har sett fram emot kvällen jättelänge. Men vad gör man.. man måste lyssna på kroppen ibland, och orkar man inte så gör man inte det. Jag känner mig fortfarande nere efter allt som hänt, och jag vet att jag inte är något roligt sällskap just nu. Det har dessutom uppstått ÄNNU fler problem som har satt sig i hjärnan nu, men det orkar jag ärligt talat inte prata eller skriva om. Ibland kommer man in i såna här perioder när allt och alla går emot en, men man får inte fastna i träsket genom att tänka på eller babbla om allt negativt hela tiden. Det blir bara värre då och man blir hela tiden påmind om hur skit allting är. Nae istället försöker jag lägga skiten åt sidan ikväll och koncentrera mig på plugg och en annan idé som dök upp i mitt huvud idag. Ska göra lite research under kvällen och se om det är något att lägga energi på, isåfall kanske ni hittar mig någon helt annan stans än i motala i höst ;)



Har en massa nya bilder i mobilen som jag tänkte lägga upp, men det strular lite med överföringen just nu så ni får se dom senare :)


INTER NOS

Helt otroligt. Såg ett par skor på en tjej i Norge och tänkte "Shit, såna där måste jag ha". Jag har sett dom i tusen olika webshopar tidigare, men bara bläddrat förbi för att jag inte insett hur snyggt det faktiskt är. Men nu, nu när jag faktiskt VILL köpa ett par, då är dom såklart slut överallt. Min vanliga tur :p Sen märks det att det börjar närma sig vår för jag vill ha ALLT. Jag blir alltid så himla shoppingsugen den här årstiden, älskar vårkläder.

Igår hade jag lite svårt att somna som vanligt, så imorse drog mamma och Kjell upp mig extra tidigt så att jag ska kunna somna skapligt ikväll. Åker ju till Ullared tidigt imorgon bitti :) Idag ska jag fixa lite här hemma, göra lite spa-grejer och sen plugga. Är bjuden på sexparty hos Jonna ikväll, som jag har sett fram emot ett bra tag, men jag känner mig så icke-social med tanke på allt som händer o sker runt omkring. Jag mår inte speciellt bra, och då känner man inte för att klä upp sig och titta på dildos med ~15 andra personer, haha. Men jag får se, kanske blir på lite bättre humör efter långpromenaden som jag ska ut på nu :)





Gaga 30 augusti

Den 30 augusti kommer Gaga till Stockholm, och jag tänker se henne. Biljetterna släpps om en vecka :) Fram tills i vintras var jag inte alls speciellt intresserad av henne eller hennes musik. Jag hade hört ett par låtar och tyckte några var bra, dock sönderspelade som sjutton på radion. Men runt jul såg jag en lång konsert med henne på svt. Jag kollade bara runt bland kanalerna, men när jag såg henne där så fastnade jag, och blev sittandes i ett par timmar. Hon är väldigt speciell och äkta på scenen, och jag känner att jag måste se henne iaf en gång i mitt liv. Så den 30:e augusti vet ni vart ni hittar mig ;)


Fredag 13/4

Läste en grej nyss som fick mig att skratta ihjäl mig "Mix megapol, den bästa blandningen av tio låtar!" hahaha, ja men det stämmer ju :D Många förstår nog inte vad det är som är kul, men det där är verkligen min humor mitt i prick :p

Idag har det varit en lite bättre dag. Har pratat med min pappa, och min bror och hans flickvän har varit här hemma. Jag mår såklart mycket bättre när man pratar med/träffar den närmaste familjen, och känner att man finns där för varandra. Utan min familj är jag ingenting. Pga allt som händer runt omkring så mår vi alla skit.. Och det känns i hjärtat kan jag lova, när man vaknar av att sin mamma gråter.

Vi blickar framåt och tar nya tag, som alltid :) Det är fredag idag, men jag har bara lite tråkigare grejer på schemat. Först diska, sen städa rummet, ta ett bad och därefter blir det plugg. Jag tror att jag bara ska stanna hemma hos mamma och kjell ikväll, känner att jag behöver det. Vad jag vet så kommer jag inte ha en lugn dag fram tills den 6 maj, så det gäller ju att passa på att ta det lite lugnt när man kan :P Förrförra helgen var det ju Stockholm, och förra var jag i Norge. På söndag blir det Ullared, och sen väntar två helger i Norge innan det är dags för Jonnas bröllop, och därefter ett par helger i Norge igen, sen är det dags för min brors student, och förhoppningsvis bär det av till franska rivieran efter det, och sen back to norway. Så jaaa, här fick ni en snabb sammanfattning av mitt liv, och lägg till 450p i skolan på det där med, så förstår ni att jag har en del att göra :P Ska även försöka klämma in en trip neråt i landet där nånstans också, så jag kan träffa mina vänner som bor 30-40 mil bort :) + en resa till Cypern som jag planerar med en vän, kryssningen som jag planerar med några andra, och familjetrippen till stugan uppe i Grövelsjön. Ne, det går ju inte klaga på att det inte händer något i livet iaf :p hehe.

Äsch, man får ta en dag i taget helt enkelt. Allt löser sig och det är bara onödigt att stressa upp sig :) Dock börjar jag bli lite småstressad över disken.. tänkte överraska mamma och Kjell med att ha gjort ordning överallt här hemma, och dom börjar dra sig hemåt snart... Såå...


Ny design.

Blev en ny design på bloggen ikväll. Har ändå för mycket i mitt huvud för att kunna sova. Den här designen är helt okej tycker jag :)


Här får ni en bild på Macaroonsen som jag bakade tidigare idag :) Dom gula blev heeelt perfekta.Citronsmak både i själva kakan och i smörkrämen som ligger emellan. I blåbärsmacaroonsen hade jag liiite för mycket mandel/florsocker-pulver, så dom blev lite för fasta.. men det är så otroligt svårt att avgöra rätt mängd. Speciellt eftersom de flesta recept står i gram, och jag äger ingen våg. Har lagt ihop alla kakor nu och ställt ut dom på balkongen, så imorgon kommer de vara sådär perfekt sega och kalla. Ska ta med ett par och bjuda släkten på när vi åker till Ullared på söndag. Inköpslistan är klar, och det blev 38 grejer på den, hehe. Dock blir det säkert över 50 grejer som får hänga med hem.. brukar bli så.

Allt jag kan säga efter den här kvällen är att jag är jäkligt glad att det finns bra, snälla, underbara människor i min närhet. Ni får mig att orka. Nu ska jag lägga mig :) "Tidigt" var det ja.....

Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus

Jag ska försöka att inte låta FÖR negativ.. det är inte min grej riktigt, men jag känner verkligen att jag måste få ur mig en massa grejer som jag har gått och bärt på de senaste dagarna. Sen jag kom hem från tivolit har det varit förjävligt rent ut sagt. Jag har haft ett par bra dagar, med påskmat hos farmor o farfar, fika med mormor o morfar och macaroon-bakning idag, så det beror inte på det. Jag har bara känt mig så otroligt nere pga en mängd olika saker som verkligen irriterar mig. Vissa människor verkar göra allt för att göra mitt liv till ett helvete, och andra är bara rent dumma i huvudet.

"Älska din fiende" ska man göra tydligen.. Men hur mycket jag än försöker så finns det vissa människor som jag aldrig skulle kunna tycka om hur mycket jag än försöker. Jag VILL inte ens tycka om dom, för såna människor ska inte finnas i mitt liv. Enligt Dalai Lama så uppnår man någon sorts inre frid om man älskar alla människor, och det kan jag förstå, för då lämnar man inte plats för negativa tankar i huvudet, utan kan känna glädje och tillfredsställelse hela tiden. Och tro mig, jag har försökt ge de här människorna en chans. Men det går inte. Hur mycket ska man behöva stå ut med egentligen? Ska man bara stå där och ta emot vad som helst? Nej.

Så besviken, sårad och arg som jag har blivit de senaste dagarna har jag inte blivit på flera år, om ens någonsin. Och det som är värst är att allt kommer på en gång.. Det är inte bara en människa, utan säkert 6-7 stycken det handlar om nu. På grund av det här känner jag verkligen att mitt liv har gått ner i en liten dal för tillfället.. Och det är ju så, det går upp och ner hela tiden. Snart kommer det gå uppåt igen, men tills dess kommer jag tillåta mig själv att må lite sämre, man kan inte vara på topp jämt. Efter det här kommer jag vara ännu starkare, och några erfarenheter rikare. Och jag kommer aldrig acceptera sånt här beteende igen.

Eftersom jag inte kan skriva ut namn och sådär här, så får jag försöka lösa det här helt på egen hand. Just nu är det bara kaos i mitt huvud och vågor av irritation smyger sig på hela tiden. Ena stunden blir jag påmind om den där tjejen, och blir skitirriterad, andra stunden tänker jag på den där killen, och blir ledsen/irriterad istället. Det är så mycket, så jag tänker gå o lägga mig tidigt ikväll och skriva ner allt. Försöka ordna upp lite i huvudet och istället ha det på ett papper, så behöver jag inte gå runt och fundera på allt hela tiden. Jag som vanligtvis är en så jäkla glad person mår verkligen inte bra av att ha så här mycket negativitet i mitt liv. Hela jag blir förändrad.

För att må bättre själv kommer jag bli mer egoistisk och tänka mer på mig själv i framtiden. Nu bryr jag mig för mycket om andra, och därför blir jag också sårad/ledsen/besviken alldeles för ofta. Nae, i framtiden blir det bara ett "fuck you" och sen inte ägna den personen en tanke mer. Det finns för många idioter/assholes (roligt ord :p) i mitt liv, och nu är det dags att börja rensa. Det bor över 7 miljarder människor på vår jord, vad fan ska vi fylla våra liv med dom största idioterna för? Nae, nu är det dags att säga hejdå alltså.

Men först tänker jag fylla mitt liv med ännu fler idioter och kolla på Big brother :)


En bild från Moss, där jag var i helgen :)


Moss

Klockan 20.30 imorgon kväll skulle jag gissa på att vi kör genom mosseporten. Herregud vad jag är laddad :) Tyvärr börjar jag känna mig lite småförkyld och febrig, men jag ska lägga mig snart, sova ut imorgon, och hoppas på att det försvinner lika snabbt igen. :)

Idag har det varit en riktigt bra dag :) Jag, mamma, Kjell och min bror har varit iväg och köpt en ny bil. Väl investerade pengar, eftersom mercan inte har alla flingor i paketet längre, om man säger så. Som vanligt så är det alltid intressant att göra saker med mamma, kjell och Martin. Det är ungefär som att vara med i ett eget skämtprogram, för vi har så roligt hela tiden. Som när vi stod där runt köksbordet (hemma hos honom som vi köpte bilen av), och mamma och säljaren satt mitt emot varandra och skrev på kvitton. Det blev tyst, och vi alla väntade på att mamma skulle plocka fram pengarna, som liksom var den sista fasen i affären. Men inga pengar kom fram, och vi stod där och tittade på varandra, det blev lite jobbig tystnad och konstig stämning. Men tillslut sa Kjell åt mamma, och då utbrast hon "aa men just det" haha. Det kan ju vara bra att betala för det man köper liksom :P Sen på vägen hem skulle mamma kolla på alla nya finesser som fanns i bilen.. (Vi är vana vid gamla mercan som inte ens har en fungerande radio). "Åh, kolla en spotlight i taket", "Nemen kolla vad fränt, här kan man ställa drickan", "Åh vilket bra ljud!", "KJELL, du kan höja musiken med en knapp på ratten!" hörde man mamma säga ifrån framsätet :D Haha. Som sagt; väl investerade pengar.

Efter bilköpet bjöd mamma o Kjell oss på McDonalds, sen sa vi hejdå till Martin och körde en liten provrunda med bilen nere vid Råssnäs. Efter att Timo dog så har jag blivit lite extra orolig över saker o ting som har med bilar o göra. Lite jobbigt faktiskt, men jag kan inte hjälpa att jag tänker så. Det gör ont i mig varje gång jag ser min bror gasa iväg med hans volvo som en galning, så att hela Motala hör. Jag vet att han är ordentlig, men man blir ju ändå lite rädd såklart. Skulle det hända honom något skulle verkligen en stor bit av mig försvinna, och livet skulle aldrig bli detsamma igen. Men men, nu ska jag tänka glada tankar istället... det finns ju inget man kan göra, annat än att låta Martin leva sitt liv och ha så roligt han bara kan.

Nu är det slutbabblat för ikväll.. Ska krypa ner under täcket nu och drömma om framtiden :D Dom lugna 6 månaderna på hemmaplan har precis tagit slut, och nu väntar många resor och äventyr i sommar. Älskar det :) God natt!

Dan före dan.

Ursäkta den extremt tråkiga designen. Det hände något med min design igår, så jag fick återställa hela stilmallen + alla kodmallar. Mindre kul efter allt jobb jag har lagt ner, men vad gör man. Nu får det se ut såhär tills jag har tid att fixa med den igen.

Jag har haft en rolig helg i Stockholm med Johanna. Vi träffade några nya vänner och gick på Vasamuseet bl.a. :) Kom hem i söndagskväll, sen var det skola hela dagen igår. Slutade 18.20... Två prov fick jag gjort iaf, det första var programhantering, och det gick jättebra, det andra var Matte, och det gick sådär. Trodde att det skulle gå mycket bättre med tanke på hur lätt jag har haft för uppgifterna i boken, men läraren hade krånglat till allt så mycket med texter o skit. G blir det ju iaf, det är huvudsaken.

Idag har jag haft en Historialektion där vi pratade om andra världskriget. Rätt intressant faktiskt.. jag kan ju inte så jättemycket om sånt där. Efter skolan har jag pratat en massa med mamma, ringt runt och fixat inför imorgon, för imorgon händer det som jag har väntat på i över 6 månader. Jag får se mitt älskade tivoli igen! Gud vad jag har längtat efter det här. Jag önskar att alla någon gång får hitta något som dom brinner för lika mycket som jag brinner för tivoli.. det är en helt obeskrivlig känsla.

Kvällen kommer bara bestå av packning, planering och massor fixande. Ska bort till förrådet och hämta en kokplatta som jag köpte för ett tag sedan.. Nu är det ju dags att tänka smart hela tiden igen :P Planera mat som håller sig utan kyla, planera klädbyten, planera toalettbesök.. Haha, nej det sista var väl att ta i, men det är nästan så :P Planerar man inte så blir det kaos, då står man där utan kläder och utan skithuspapper sen. Typ :D

Vi får se om jag hinner skriva något mer innan vi åker. Tåget går 14.28 imorgon :) Om inte, så hörs vi efter helgen ;)


RSS 2.0