One week left.

Om ni visste hur skönt det var att sova i min egen, stora säng inatt. Tyvärr förstördes min sömn av en äcklig dröm. I drömmen var hela min gamla teknikklass med, + teknikarna som gick ut året innan oss. Vi vandrade i nån skog, med stora väskor på ryggen o allt, haha :D Och alla rökte som hästar. Både Kit och han jag var ihop med innan Kit var med i
drömmen, eftersom dom också gått teknik. Kit sa nåt i stil med "Madde, det var tur att du gjorde slut med mig.. nu har jag hittat mig själv. Jag och X ( namnet på den andra killen jag var tsm med ) har funnit varandra!" Sen kommer jag inte ihåg mer av drömmen så jag antar att jag vaknade.. och det är väl tur det, kul att alla blir bögar efter dom var tsm med mig liksom, haha :D Sjukt.

Idag har jag tänkt städa lite, det behövs. Måste packa upp alla väskor också. Och så vill jag åka o sola, men jag tror att det får bli imorgon istället :) Är så avundsjuk på Tove som är i Grekland nu, och på fredag åker Juhanna utomlands hon också, och sen när Juhanna kommit hem åker Carro iväg. Jag vill också !

Nae ni..
nu ska jag inte sitta här längre, måste få lite gjort idag. Puss så länge!

Kommentarer
Postat av: Sara

hahahhahahah vilken jävla dröm=D hahhaa

2008-08-12 @ 21:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0