Torsdag 9/4

Sitter vid Robins dator medan jag väntar på att han ska komma hem. Han är på af o lämnar papper och på Systemet med en kompis som fyller 20 idag :) När han är hemma igen ska vi äta frukost och sen ska jag gå tillbaka till min dator för att köra sims som jag gjort varje dag den senaste tiden, haha. Därav min frånvaro. Haha nevars, jag har inte bara kört sims dom här veckorna, jag har hunnit med en massa saker. Men eftersom jag varit ledig från skolan i tre veckor tog jag även ledigt från datorn & bloggen för att få lite gjort.

Känns skönt att ha fått ordning på min bärbara nu iaf :) Bytt ut Ubuntu mot Windows XP, fixat ett trådlöst tangentbord + mus och så lite annat. Bäst av allt är att nu kan jag ha sims på datorn, det kunde jag inte med Ubuntu. Jag fick ett simsryck för ungefär en månad sedan, efter flera år utan spelet. Installerade det på pappas dator och fastnade direkt, såklart. Nu har jag blivit en liten simsnörd. Imorgon när Mathilda kommer hem till oss ska hon ha med sig alla expansioner också :) Min vän Carro är en liten simsnörd även hon, så när vi träffas delar vi med oss av fusk och tips, hahaha :D

Nog om Sims nu. Jag kan meddela att jag snart är färdig i mitt rum, nu saknas möbler. Eller självklart har jag möbler i mitt rum, men dessa ska bytas ut mot nyare varianter :) Det får bli i maj nångång, då får ni se bilder såklart!

Förut när jag kollade mina 200 nya mail hittade jag ett trevligt ett från Sara & Lina. 9KL-återträff den 18 april :) Nice!

Det här inlägget blir alldeles för osammanhängande om jag ska hålla på att berätta allt som hänt sen senast nu, vi får ta lite i taget. Nu vet ni att jag är tillbaka iaf :) Men egen dator o allt! Puss!

Kommentarer
Postat av: sara

ÅTERTRÄFF!! WOHOOOOOOOOOOO!

2009-04-11 @ 12:11:05
Postat av: Mickaela

Hej där!

Vilken fin och söt blogg du har!

Ta gärna en titt i min också om du har tid över!

Också ett fan utav vackra Marilyn Monroe? =)



xoxo

Valentine

2009-04-12 @ 21:31:14
URL: http://www.missvalentine.se
Postat av: Mirry

Så snygg blogg du har!



Passa på att anmäla den till Veckans Blogg, vinnaren belönas med en länkning :)

2009-04-13 @ 19:19:38
URL: http://www.arntyochmirry.se
Postat av: gry

Vilken härlig header :D

2009-04-16 @ 20:47:14
URL: http://gryandersson.blogg.se/
Postat av: viktor

härlig design du har!

2009-04-17 @ 18:09:53
URL: http://casinoromans.multiply.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0