Onsdag.

Skorpionen 24/10-22/11

Dags för praktiska beslut och praktiska förändringar. Det handlar om din bostad, dina besparingar, dina inbokade aktiviteter. Känslor, sex och kärlek får vänta till en annan gång. Just ju är det läge att vara riktigt jordnära och fokusera på allt som går att organisera och ordna.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

VR's horoskop perioden 26 november - 9 december

Mitt horoskop stämmer alltid in på mig :)


Ursäkta frånvaron. I'm moving! :D Alla småsaker som glas, tallrikar, lampor, duschgrejer osv. är i lägenheten nu, på lördag tar vi the big stuff :) Då ska jag även in till Linköping och köpa ett köksbord och lite grejer på Rusta. Sen kommer det upp massor bilder här! Åh, jag är så himla glad just nu.. älskar lägenheten :D

Idag höll vi på med färgad gelé i skolan.. det var riktigt roligt faktiskt. Vi har en handkräm som doftar chokladbollar med, helt underbar är den! Ska köpa en sån sen när jag får chansen :) Jag gjorde Linneas naglar, och dom fick jag mvg på.. så jag är nöjd! Efter skolan åkte jag till lägenheten o fixade lite, sen kom mamma, mormor & morfar på besök. Fick en pärm, kassabok, block o lite grejer av morfar så att jag ska ha bättre koll på min ekonomi. Det kan behövas :)

Nu ikväll har jag sett på Grey's, ätit pepparkakor och varit ute o gått med Carro o plockat löv, haha. Ska ha dom till min höstiga håruppsättning imorgon.. dock vet jag inte om det blir nånting eftersom mamma, som ska vara min modell, har blivit sjuk. Hon har legat nerbäddad i soffan hela kvällen o mått illa :/ typiskt.

Aja, nu ska jag sova tror jag.. har varit extremt trött hela dagen eftersom jag bara fick 3½ h sömn inatt. Puss & Godnatt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0