Måndag!

Usch vad fort tiden går, nu är det redan Februari! Idag fyller min kusin Emilia år.. 7 borde hon bli eftersom hon är född 020202, lätt att komma ihåg ;)
Idag var vi lediga från skolan så Robin sov här inatt.. Vi tog sovmorgon och åt frukost vid halv 1, tillsammans med Mathilda och Martin :) Körde lite Wii på vår nya 50 tums tv som vi köpte igår, skitstor är den :D Vi behövde verkligen en ny tv eftersom den förra var lika gammal som min bror, dvs. 16, haha :P Efter det tog vi det lugnt i några timmar och sen åkte vi till stan för att visa Mathilda hur stort Motala är (ironi). Jag skulle köpa en golvlampa på Clas Ohlson också men den var slut, så det blev lite rengöring från L'oréal och 3 nagellack istället. Träffade Juhanna också som jag inte sett på hur länge som helst, trevligt :) Innan vi åkte hem fikade vi på Lilla Hembageriet, Robin och jag tog varsin chokladbiskvi och cola. Så bra går det med det nyttiga livet ;)

Ikväll hade jag tänkt titta på Halv åtta hos mig som går på 4an för jag trodde att min klassföreståndare Elisabeth skulle vara med där, men det var visst ett par Stockholmare som skulle vara med den här veckan. Nångång under den här säsongen kommer Elisabeth vara med iaf, då får ni kolla ;)

Om en vecka kommer jag och Robin hem från vår kryssning :) Vi åker med Silja Galaxy på Söndag, båten går runt 19 tror jag. Det ska bli riktigt skönt att komma bort lite faktiskt. Känner att jag behöver det nu.

Duschtime nu, sen blir det sängen! Puss.


Kommentarer
Postat av: caroline

mmmmmmmmmm chokladbiskvi är så goooooooottt:D

2009-02-03 @ 08:40:29
URL: http://karulin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0