Börja blogga igen?

Kände att det var dags för lite renovering här igen. Och nu är det väl dags att jag börjar blogga på riktigt igen också, jag har faktiskt lite abstinens. Nu har jag suttit här sen kvart i 9 och pysslat med designen, det är ju knappt att jag kommer ihåg hur man gör :P Men kul är det. Blev ganska nöjd med den nya, skönt med lite förändring iaf.

Idag ska jag städa lite i rummet, fixa naglarna och sen ikväll ska jag sova hos Robin. Är ledig imorgon :) Då ska vi till Linköping och kolla på nya grejer till mitt rum ( som jag håller på att göra om ) och så ska vi äta Sushi såklart, Robin har aldrig ätit det :)

Kolla in H&M-grejerna i inlägget under som jag beställde igår, hela kalaset gick på lite över 500 bara :) Längtar tills det kommer. Bikinin fanns dock inte i lager, så den får jag inte förrän mitten av april. Men jag planerar inte att bada än på ett par månader ändå så det gör ingenting. Beställde lite andra grejer också som inte finns med på bild, bl.a. ett sovset från barnavdelningen som det står Little miss sunshine på, jättegullig :)

Nu blir det frukost!

Kommentarer
Postat av: caroline

hur har det bara kunnat gå på lite över 500?:P tove beställde ju mycket mindre sakersom gick på 900.. jag köpte asnåra grejer som gick på nästan 400

2009-01-27 @ 12:31:02
URL: http://karulin.blogg.se/
Postat av: Maddiie

Jag köpte det mesta på rean och så hade jag 10% på allt

2009-01-27 @ 12:47:29
URL: http://maddiies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0