Blogginlägg från fredag.

Skrev det här inlägget i fredags, men det gick inte att publicera då så jag gör det nu istället ;)

Trots att det är fredag så mår jag inte det minsta bra. Det har varit en av dom jobbigaste dagarna på väldigt , väldigt länge. Hoppas det blir bättre ikväll när Robin kommer hit, han får mig alltid att må bra.

I skolan fortsatte vi med färg- och stilanalys. Jag gjorde på Josephine :) När alla var klara fikade vi lite innan vi repeterade ansiktsmassage.. Jag känner mig ganska säker på den nu så i helgen ska jag försöka hinna med att öva lite på mamma, pappa, robin och mathilda.

Förresten, jag har ju glömt att berätta om i onsdags! Först på morgonen sminkade vi varandra med 1700-tals make, precis som Marie Antoinette ni vet? Väldigt ljus bas, vi blandade i lite vitt teatersmink i våra foundations.. röda, blossiga kinder, röd, rund mun, bågformade, smala bryn och ingenting på ögonen. Det var jättekul att både sminka och bli sminkad såhär :) Josephine tog några bilder som jag kan visa senare.
Det roliga var att efter hantverkslektionen skulle jag hem till motala för att åka till UM.. Gissa om man blev uttittad :D Iallafall.. vid 4 åkte jag och Cornelia till Linköping igen, hon skulle vara med mig i skolan på kvällen för då hade vi Mamma-dag. Mamma kunde inte följa med mig så jag tog med Cornelia istället eftersom hon valt frisör och stylist på ljunkan till hösten :) Jag tror att hon tyckte det var kul, först gjorde jag ansiktsbehandling på henne med rengöring, peeling, massage osv. och sen sminkade jag henne. På kvällen sov jag hos Robin eftersom han skulle hänga med mig tillbaka till UM på torsdagen, sover mycket bättre hos honom också :)

I torsdags, igår alltså, efter att vi varit på UM åkte vi hem till mig för att fika med mormor, morfar, min moster och min lilla kusin Tindra. När man ser Tindra, som precis lärt sig att gå ordentligt, blir man så sugen på att skaffa egna barn, haha :) hon är så gullig!

Ikväll ska mamma iväg, så jag, robin, pappa, martin och mathilda ska vara här hemma och se på Let's Dance och äta pizza.. kanske köra lite Wii cokså :) Blir nog mysigt.
Imorgon ska vi försöka hinna lite i rummet, dock tror jag inte att vi kommer få så mycket gjort. Det brukar gå ganska segt på helgerna :P

Aja, nu ska jag sminka mamma innan vi ska skjutsa henne till Pernilla :) Trevlig helg, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0