Fredag

Godmorgon :) Sov visst länge idag, skönt.. kunde inte riktigt somna inatt så jag fixade lite med en bloggdesign som en kompis ska ha. Hon åker till San Diego nu i början på november och ska jobba som au pair ett år, då är det tänkt att vi som får stanna kvar här hemma i kalla sverige ska kunna följa henne i hennes nya blogg :) Jag är inte det minsta avundsjuk, inte alls..

Idag ska jag kanske in till stan med en kompis en sväng,
sen ska jag städa upp lite i rummet och packa upp det sista av Ullaredsshoppingen. Ikväll blir det chillfest @ Carro med lite trevligt folk. Hon har nämligen FF, höhö.

Btw. NÅGON som vet när Forever 21 kommer till Sverige? Det var snart ett år sedan som VR släppte the big news på deras hemsida, men än har jag inte sett någon spår av F21 i Sverige..


Skor från Forever 21. Påminner om dessa från Steve Madden tycker jag.
173,50:- vs 1299:-.. fast jag föredrar ju de från Steve Madden måste jag säga :)


Kommentarer
Postat av: emma

Jag fick ge 269 kr för min flygbiljett tur och retur. Det var inga skatter med i mitt pris eller likande. Så jag fick det väldigt billigt :) Det gäller att passa på, sen ska jag ju även se Backstreet Boys i O2 arenan :)

2009-10-30 @ 13:44:44
URL: http://emma86.blogg.se/
Postat av: emma

Jag tror inte Forever21 kommer vara lika billiga som i USA. Sen blev jag lite missnöjd med dem då deras butik är väldigt rörig och det känns som det inte fanns någon struktur. Jag köpte två linnen där i USA :) Jag skulle hellre se att Victoria Secrets ska komma till Sverige.

2009-10-30 @ 13:47:11
URL: http://emma86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0