Na zdrowie.

Ligger i soffan och kollar på nån skräckfilm som är på 4an.. asläskig verkar den, men jag orkar inte gå upp o stänga av tv:n (batterierna är slut i kontrollen). Önskar att Anton vore här nu, men han är i Karlstad och lanar :) Har haft en skitrolig kväll med Ywe, Jimmy, Guitar hero och lite vodka iaf, så jag klagar inte! Ywe o jag tog en promenad hem till henne förut.. påvägen stannade vi till hemma hos mina föräldrar och blev bjudna på världens godaste mat - grillad fläskfilé, pommes, kantareller och bearnaisesås. Inte helt fel alltså :) *Går upp och stänger av tv:n eftersom dom börjar spela läskig skräckfilms-musik*

Imorgon ska jag försöka få lite gjort här hemma.. dammsuga, tvätta, städa garderoben och tvätta om det finns någon ledig tid. På söndag kommer min favorit hem igen så då ska jag förhoppningsvis träffa honom, sen på tisdag är det bara börja packa igen för på onsdag morgon drar jag tillbaka till norge. Fy vad härligt! Den här gången åker jag med Pontus, hans kompis, Becci och lollo.. kommer nog bli skitkul :) Sen har jag tagit ledigt en helg eftersom det är valborg, efter det kör vi några helger igen.

Nehe, ska nog dricka upp den sista drinken och krypa ner i sängen nu.. behöver sova lite så att förkylningen går över. Puss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0