Disco, disco!

Kul att folk strömmar in på min blogg så fort jag och Anton ändrade våra relationsstatus på facebook, haha. Sorry guys, det blir inga smaskiga detaljer den här gången ;)

Ikväll kommer Carro hit som jag inte träffat på väldigt länge.. ser fram emot mycket skitsnack om sånt som bara hon och jag kan prata om, haha. Vi har pratat i telefon nu i en timme, och vi båda skrattar så vi tjuter hela tiden.. vi är lika "öppna" båda två, så våra konversationer brukar minst sagt spåra ur. Kommer nog bli en rolig kväll :)

Nedräkningen har börjat.. bara 7 dagar kvar, sedan åker jag och Ywonne till Norge. Den här gången blir det Brumunddal, Trondheim och Fredrikstad. Sedan åker jag med tivolit till Västerås där jag tar bussen hem till mitt älskade motala. Älskar verkligen att vara iväg.. upptäcka nya platser, träffa nya människor, skoja med thomas hela dagarna, lära mig polska, sitta på gräset med en cider i handen medans killarna jobbar och sliter. Varje gång jag berättar om tivolit för mina vänner får jag ofta höra "jag förstår inte hur du kan tycka att det där är så kul", men när dom själva varit med och sett hur det är så låter det mer "fy vad roligt det var, när kan jag hänga med nästa gång?". Det var likadant nu i helgen.. Lollo och Becci hängde med mig till Lillehammer, och vi hade verkligen jätteroligt. Vi kom varandra mycket närmare än innan också, vilket är kul :) Skrattar för mig själv när jag tänker på allt vi var med om i helgen.. "disco, disco-snubben", när vi slängde ut killarna och tvättade oss på intima ställen tillsammans, haha.. en väldigt rolig syn :D, när vi festade med alla killar i vårt rum, när vi stog o dansande hela dagarna.. haha aa, jag kan fortsätta i en evighet! Det bästa är att säsongen bara har börjat, och jag kommer få vara med om minst 10 roliga helger till!

Kommentarer
Postat av: lowlow

Hahah jag när vi tvättade oss " blir man våt?"

o våran våg genom armarna nice !

2010-04-29 @ 17:46:54
URL: http://nosslinesiuol.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0