Torsdag.

Sitter på bussen hem från Linköping med Anna.. tacka vet jag min rosa bärbara dator! Har haft den i 2 veckor nu och jag tror inte att jag skulle kunna leva utan den nu faktiskt, haha.
Har ätit på Your Choice salladsbar idag, så jävla gott! Jag tog en liten sallad med fetaost, kyckling, ananas o grejer.. mums :) Sen har vi shoppat massor med, anna vann med typ 10 påsar.. själv har jag bara köpt en skjorta, en bh, två läppglans och två ljus. Måste ju hålla i pengarna eftersom vi drar till Sthlm på onsdag :)

Innan Linköping var jag hos frisören.. det tog nästan 5 timmar, sjukt! Skulle bleka utväxten o första gången blev det lite gult så då blekte hon en gång till, sen satt jag med inpackning ett bra tag innan jag klippte topparna och satte i löshåret. Skitbra blev det :)

Carro sov hos mig inatt, asmysigt var det.. älskar att ha folk hos mig :) Snackade massor skit till halv 3 på natten eller nåt.. det behövs ibland. Natten innan sov jag hos Anton, och natten innan det sov den andra Carro hos mig.. Och det är pretty much mitt sportlov. Jobbigt när tiden går så fort!

Inatt ska jag sova hos Anton igen.. asmysigt rum har han :) Gött att han är ledig imorn med, då kan vi ligga o dra oss i sängen hur länge som helst.

Nehe, vi är visst framme i motala nu så det är bäst jag stänger av min dator. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0