Slut på det roliga.

Nu är det slut på det roliga gott folk.. inga mer patetiska inlägg och inget mer skitsnack från min sida. Jag har insett att Anton och jag inte hade det speciellt bra mot slutet, så det här var bara bra för "oss". Det här var inget man kunde undvika heller för den delen, för hade vi fortsatt hålla på som vi gjorde så hade det slutat med att vi hatat varandra. Jag måste nog fan älska den där killen, annars hade jag inte varit såhär patetisk dom här dagarna. Han har funnits i mitt huvud 24 timmar om dygnet och det har gjort mig helt knäpp. Nu kanske det är försent dock.

Jag vill inte att ni ska tro att Anton är en dålig människa.. han är en av dom snällaste personer jag träffat, och han fick mig att känna mig tryggare än någon annan. Kanske för att han är 2.03 :) Det här är inget fjäsk-inlägg för att försöka få anton tillbaka, jag förstår mycket väl om han inte vill se mig efter vad jag skrivit om honom. Men jag vill att ni ska förstå att mycket av det jag skrev berodde på att jag var arg och besviken. Då säger jag alltid saker jag inte menar, det har jag fått efter min pappa.

Jag ska försöka gå vidare nu, och sen får vi se vad som händer. Ska försöka bry mig om mig själv igen. Jag vill inte vara den där tråkiga, tysta tjejen.. det är inte jag. Därför är det dags att jag börjar må bra igen och visar alla who the motherfucking Maddiie är :) shalala

Lovar att dom där 100 läsarna per dag kommer gå ner till runt 20 som det brukar ligga på nu för tiden, haha. Det är ingen som vill läsa glada "det här har jag gjort idag-inlägg". Jag är ledsen, men jag klarar inte av att vara såhär negativ mer.. jag är egentligen en positiv person så dessa inlägg som jag skrivit dom senaste dagarna har gjort mig till någon sur jävel som jag inte är.

Neheee, kanske skulle sova nu när min bror och hans flickvän slutat med "det roliga". Usch, känns som min bror fyllde 5 igår och vi lekte kurragömma i mammas och pappas säng.. nu har han visst övergått till andra sänglekar. Fast jag är väl inte så oskyldig jag heller om jag ska vara ärlig, men min bror är ju bara ett barn!

Godnatt :)


"Min mamma tyckte det var kul att jag träffat dig för att jag är så glad när jag är hemma" Kommer aldrig glömma det vi hade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0