Tisdag.

Gött att vakna upp av att syon ringer! Försöker få fram ett "hej" med världens hesaste röst, haha. Har bokat in ännu ett möte nu iaf, så snart är allting fixat :) Har varit på ganska dåligt humör hela morgonen, men sen insåg jag att jag inte kan låta dom här 4 idioterna förstöra min dag.. Jag åker förfan till Norge imorgon ju, woho! Vet inte varför jag bryr mig egentligen, jag har bara lite svårt att förstå hur vissa människor fungerar. Det finns så  mycket jag vill skriva här, men det är nog bäst att jag håller allt för mig själv den här gången eftersom alla 4 läser min blogg. Puss på er!

Har massor att göra idag.. tvätta, städa, betala räkningar, handla osv. så jag är glad att syon ringde och väckte mig skapligt tidigt iaf :) Ringde Denice nyss och hon, Anders och Peppar skulle komma hit vid halv 2, så nu fick jag ännu mer planerat. Det första jag sa till Denice var "Vet du hur glad jag är för att du är i Motala eller? Jag hade ställt mig upp och dansat nu om jag inte vore naken" Haha.. jag menar det verkligen. Hon är min bästa kompis och vi träffas alldeles för sällan, men när vi väl träffas har vi så jäkla roligt. Dagarna i norge kommer bli de bästa på länge!

Igår var en väldigt bra dag det med.. Var på ljusparty hos min moster på kvällen. Hittade min favoritdoft Kiwi & jordgubb i rea-bladet så då fick det bli en beställning. Eftersom jag haft två egna kvalificerade visningar och min mosters visning blev kvalificerad fick jag välja en brons-bokningsgåva :) Gött! Jag säger som jag sa till Anton; jag är lite smånördig bara.

Efter ljuspartyt ville Anton komma hit. Jag var ofräsch as hell men självklart ville jag träffa honom. Kvällen kunde inte slutat mycket bättre. Det första jag tänkte när jag såg honom var "Oh my, vad snygg han är".. Det där "Du är så, yeah yeah wow wow" passade in ganska bra där, haha. Det kändes som jag var 12 och nykär.. och så tror jag att Anton märkte på mig att jag mår mycket bättre nu, innan vi gjorde slut var jag så nedstämd och tråkig. Vi har lite att jobba på, men det finns ingen annan än honom jag vill ha så jag är beredd att kämpa.

Dags att börja bocka av grejerna på To do-listan :) Om ni undrar varför allt är kursivt så kom jag emot en knapp och vet inte hur jag ändrar tillbaka, haha. Äsch. Puss!


A better copy, but still a copy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0