Torsdag.

Är så stolt över mig själv just nu. Jag har varit på arbetsförmedlingen och gjort en handlingsplan, fått en jobbcoach, ringt runt massor, fixat här hemma, lagat skitgod mat, och.. det bästa av allt - sagt ifrån. Förr var jag sån som inte vågade säga nej, men nu jävlar. Är det något jag inte gillar, så säger jag det direkt till personen.. Tivolit har gjort så att jag fått mycket bättre självförtroende. Det är så mycket skitsnack och intriger bland folket där, så istället för att gå och undra vad folk säger och varför folk snackar, så gick jag fram till personerna och frågade vad problemet var. När man bor så nära inpå varandra under så lång tid så funkar det helt enkelt inte annars.. Jag fick välja mellan att ta tag i problemen eller åka hem och gråta liksom. Visst.. jag märker ibland att folk inte är vana vid att man säger ifrån, och ibland känns det som man sårar människor. Men man kan faktiskt säga ifrån på ett snällt sätt. "DU, lägg av med det där för fan!.... men jag gillar dig massor ändå :)" haha :D Iallafall.. Jag har haft en väldigt bra dag :) Nu på kvällen har jag väl inte gjort speciellt mycket, men det har varit en hel del bra på tv:n. Hellenius Hörna var så jävla roligt :P Vet inte om det är jag som har dålig humor, men jag dog av skratt när han programledaren (vad heter han?:P) och Malena Ernman sjöng opera!

Den här veckan har gått skitfort tycker jag.. minns inte ens vad jag gjort måndag-onsdag? Kanske för att jag inte gjort något iofs... Just det, igår åt jag och min bror lunch hos mormor och morfar :) Sen övningskörde Martin till mjölby, där vi tog en fika och kollade i några affärer. Åkte runt bland smågatorna i mjölby så att martin skulle få öva på att köra i bostadsområden, och vem kommer och går brevid bilen? Dennis som jag inte träffat på 2 år! Väldigt trevligt :) Så lite har man ju hunnit med i veckan iaf. Imorgon ska jag gå upp tidigt och gå ut och gå (om det inte blåser lika mycket!), sen ska jag städa lite, åka till sjukhuset, och på kvällen äter jag nog kvällsmat hos mamma :) Har inte bestämt mig om jag ska stanna där och sova över, eller om jag ska dra på fest. Får se hur jag känner imorgon!

Kollade på gamla bilder igårkväll. Jag har alltid sagt att dom senaste 5 åren har varit ganska dåliga och händelselösa, men när man kollar tillbaka och minns allt man gjort så kan jag bara säga - jäklar vilket bra liv jag har haft ändå :) Istället för att tänka tillbaka på allt dåligt/jobbigt jag varit med om så väljer jag att minnas allt bra! Jag har gjort många dåliga val i mina dagar, men jag ångrar ingenting. Det har gjort mig till den jag är idag, och jag är faktiskt jävligt glad att jag är jag :) Jag läser ganska många bloggar, och ett par av dom skriver alltid negativt. "Jag är så dålig, fet och jag har inte hunnit med något idag". Jag var likadan förut.. Jag gick tillbaka 3-4 år och läste i min blogg. Nästan bara negativt.. inte konstigt att jag mådde så dåligt dom jag gjorde. Så jag önskar att ni, negativa människor, vaknar upp någon dag och inser att allting handlar om inställning! Var glada, tänk positivt och uppskatta varje dag :)

Blev visst lite "djupt" det här inlägget, men jag vill dela med mig av allt jag lärt mig den här sommaren.. Det finns liksom ingen anledning att ångra saker och vara negativ :) En sak till - jag är så glad att vi lagt allt bakom oss nu, det är bara onödigt att gå och vara "osams".
Du skulle bara veta hur mycket jag har saknat dig!

Nu säger jag godnatt och lägger in ett par bilder från "back in the days" ;)


Blondinbella, Tessi och en tjej jag inte minns namnet på.
Bloggträff i Norrköping 2007.


Sara, jag och Juhanna. Min 18 årsfest 2007 :)


Carro och jag på Café Choklad 2006 :D

Jag la in ett par gamla bilder på facebook och taggade personerna som var med.. Men imorse hade typ alla tagit bort taggarna? Förstår inte varför man ska skämmas för sitt förflutna. Att man hade ful frisyr, omoderna kläder eller liknande är ju bara kul :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0