That 70's show!

Eric: - Vill du gå ut med mig nångång? :)
Stacey: - Hemma hos dig? Kommer din pappa vara där? :D
Eric: - ... gillar du min pappa eller? :P
Stacey: - hihi (A)
Eric: - GILLAR DU MIN PAPPA?
Stacey: - mm :) Vet du om han är tillsammans med någon?
Eric: - Hmm, låt mig se.. MIN MAMMA KANSKE?
Stacey: -...
Eric: - .. Och dom har köpt möbler tillsammans, så jag tror det är ganska seriöst!

Haha, jag älskar That 70's show alltså :D Jag vill att min framtida pojkvän ska ha en gnutta av Eric Formans nördighet och humor i sig.

Torsdag idag.. Jag mår ganska dåligt igen. Men nu har jag blivit förkyld och har fått tillbaka smärtan av spiralen. Kan knappt stå på benen. Att skaffa spiral är något av det värsta jag gjort i mitt liv.. Först svimmade jag när jag satte in den pga den obehagliga känslan, sen får man tillbaka den känslan ett par gånger i månaden och då blir man helt yr. Det kan hända precis när som helst, tex. när man är i affären eller festar så man går runt och oroar sig hela tiden.. Visst, spiral är gratis och ett smidigt alternativ, men den här smärtan gör det inte värt det.. Nu ska skiten ut.

Igår var jag o solade med Carro på "morgonen" (när man är arbetslös är det morgon till typ klockan två), sen ringde electric mig från rumänien och vi pratade en stund innan jag satte igång att städa. Vid halv tre kom Linda, Tindra, mamma, mormor och morfar på fika.. väldigt trevligt, förutom en liten detalj. Men det är bara att skratta åt det, och tro mig.. det har verkligen jag och några av mina vänner gjort under gårdagen :D När dom åkt hem ringde Magnus, och vi drog och köpte sushi som vi åt framför tv:n, sen vid tio gick vi ut och sprang/powerwalkade. Somnade vid 1-tiden efter att jag spelat It-girl en stund :)

Mamma ringde och frågade om jag ville sova hemma hos henne inatt.. det skulle vara skönt faktiskt. Bada i bubbelbadet, se på andra kanaler än 1an, 2an och 4an, få maten serverad osv :P men det skulle vara skönt att bara stanna i min egen stora säng hela dagen också.. äta rostade mackor, tända massor ljus och läsa lite. Hmm.. svårt val! Bloggar jag inget mer idag betyder det att jag valt det första alternativet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0